- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.401
evet cnm öyle yapıcm asbelove cnm sende 19 temmuz dogumlumuydun sayfalrn bırınde gördum ama.
evet tatlım hayırdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm öyle yapıcm asbelove cnm sende 19 temmuz dogumlumuydun sayfalrn bırınde gördum ama.
Canım yumurtalar belirli bir büyüklüğe gelince çatlıyor 19/20/22 mm.sanırım tam emin değilim dr. büyüklüğe bakıp sana söylüyor muhtemelen şu günde çatlayacak diye.
evet tatlım hayırdır
evet reglim geçmedi ablam haklısın. valla sabah yedim içtim burda da haklısın :) dayak değil ama bebek istiyorum :) çok hafif bişe abla valla bu hafiflikten umutlanmak istemiyorum ben. tamamen umudumu kesmiştim, şimdi siz böle konuşunca tekrar hamile psikolojisine giriyorum amaaaa... adet olana kadar rahat yok anlaşılan :) abla hcg çok azdır eminim ama ne bileyim yaaaaa :) sağ kasıkta batmam devam ediyor, ya adet olacam yada gerçekten gebeyim...
cnm sperm kalitesi açısından diyorum ama şimdi siz ayrısınızya ozaman takılma cnm sen keyfinize bakın zaten ne kadar rahat olursan okadar iyi cnm siz birbirinizi bolbol sevin cnmönemlı degl cnm..anladım cnm gün aşırı olması daha mı etkılı neşecim.yanı zamanımız az cok fazla kalamıyck ya hergunu degerlendırsek sorun olurmu cnm
bende 19 temmuz dogumluym ondan sordum sekerım yengeç görünce mutlu oldum :)
selam kızlar... yehancım umarım hamişsindir ama umudunu kırmak istemem zaten varsa vardır bebiş ama gebelik testinin ilk 15 dk da bakması gerekiyor kuruduktan sonra ikinci cizgi hep belirir sonradan.
ben 2ay önce yaptım 1saat sonra bile tek çizgiydi yaa bende mi bir sorun var o zamannnnn
benimkiler bir kaç saat sonra silik oluyor deneyin bakın canım tabi inşallah hamiştir tekrar söylüyorum sadece çok umutlanmasın diye söylüyorum.kan testi tek çözüm
benimkiler bir kaç saat sonra silik oluyor deneyin bakın canım tabi inşallah hamiştir tekrar söylüyorum sadece çok umutlanmasın diye söylüyorum.kan testi tek çözüm
Asbelove canım akşam kaç ta yapacaksın testi sen.Eve gidince mi.
Merhaba kızlar,
bizde sonunda eşimle bebiş yapmaya karar verdik 3.5 yıllık evliyiz
ben 28 yasımdayım eşim 30 yasında.
bu ay calısmalara baslıycaz şimdiden heyecan bastı sürekli internette bişiler okuyorum
folik asite basladım aksam yatmadan süt içiyorum baska yapabileceğim bişiler varmı acaba?
Merhaba kızlar,
bizde sonunda eşimle bebiş yapmaya karar verdik 3.5 yıllık evliyiz
ben 28 yasımdayım eşim 30 yasında.
bu ay calısmalara baslıycaz şimdiden heyecan bastı sürekli internette bişiler okuyorum
folik asite basladım aksam yatmadan süt içiyorum baska yapabileceğim bişiler varmı acaba?
rainbow bugün içinde 30 tane dua paylaştırır mısın... kızlar hepiimiz için bol bol dua ediyorum umarım hepimiz çok güzel haberler alırız. çalıştığım için ancak bu kadar yetişebiliyorum kızlar. hepinizi seviyorum. umudumuzu hiç ama hiç kaybetmeyelim.))))))
rainbow bugün içinde 30 tane dua paylaştırır mısın... kızlar hepiimiz için bol bol dua ediyorum umarım hepimiz çok güzel haberler alırız. çalıştığım için ancak bu kadar yetişebiliyorum kızlar. hepinizi seviyorum. umudumuzu hiç ama hiç kaybetmeyelim.))))))