RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ay ben bu yazıları görmemiştimmm hadi hayırlısı tatlım bende silik çizgiyi görür gibi oldum hayırlısı tatlımmm

önemlı degl cnm..anladım cnm gün aşırı olması daha mı etkılı neşecim.yanı zamanımız az cok fazla kalamıyck ya hergunu degerlendırsek sorun olurmu cnm
cnm sperm kalitesi açısından diyorum ama şimdi siz ayrısınızya ozaman takılma cnm sen keyfinize bakın zaten ne kadar rahat olursan okadar iyi cnm siz birbirinizi bolbol sevin cnm

selam kızlar... yehancım umarım hamişsindir ama umudunu kırmak istemem zaten varsa vardır bebiş ama gebelik testinin ilk 15 dk da bakması gerekiyor kuruduktan sonra ikinci cizgi hep belirir sonradan.

selam kızlar... yehancım umarım hamişsindir ama umudunu kırmak istemem zaten varsa vardır bebiş ama gebelik testinin ilk 15 dk da bakması gerekiyor kuruduktan sonra ikinci cizgi hep belirir sonradan.

ben 2ay önce yaptım 1saat sonra bile tek çizgiydi yaa bende mi bir sorun var o zamannnnn

benimkiler bir kaç saat sonra silik oluyor deneyin bakın canım tabi inşallah hamiştir tekrar söylüyorum sadece çok umutlanmasın diye söylüyorum.kan testi tek çözüm

evet tatlım kötü oluyor çok umut bağlayıp sonu hüsran olması hayırlısı inşallah bebişi onunladır

Merhaba kızlar,
bizde sonunda eşimle bebiş yapmaya karar verdik 3.5 yıllık evliyiz
ben 28 yasımdayım eşim 30 yasında.
bu ay calısmalara baslıycaz şimdiden heyecan bastı sürekli internette bişiler okuyorum
folik asite basladım aksam yatmadan süt içiyorum baska yapabileceğim bişiler varmı acaba?

sigara içiyorsan acilen bırakmalısın canım aldığın kafein miktarını en aza indir hatta yapabiliyorsan sıfırla
süt ürünlerini günde 2porsiyon tüket muhakkak kahvaltını sağlam bir şekilde yap canım
bakliyat balık yemeyi de unutmaaa

Bende senin gibi 1 ay araştırmayla geçti bu ay ilk denemelere başlayacağız.:)) sağlıklı beslen,egzersiz yap,ve stresten uzak dur gerisi gelir ...

rainbow bugün içinde 30 tane dua paylaştırır mısın... kızlar hepiimiz için bol bol dua ediyorum umarım hepimiz çok güzel haberler alırız. çalıştığım için ancak bu kadar yetişebiliyorum kızlar. hepinizi seviyorum. umudumuzu hiç ama hiç kaybetmeyelim.))))))

mrb cnm doğumgunun kutlu olsun inşşş birdahaki doğumgununu eşin ve bebişinizle kutlarsınız inşşş hayırlı yaşlar olsun cnm

Nice mutlu sebelereeeee doğum günün kutlu olsun,umuyorum doğum günü hediyen çabuk gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…