- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.301
niye olmuyooo anlamıyorum bir sorun mu var acaba kafama takmaya başlıyorum
cnm 3 aydır denıyorz ama korunmuyoruzda evldngmzden berı 2 ay korundk onun dısında korunmadk
cnm 3 aydır denıyorz ama korunmuyoruzda evldngmzden berı 2 ay korundk onun dısında korunmadk
Endişelenmek için daha çok erken cnm.Doktorlar 1 sneeyi normal kabul ediyor düşün artık.cnm aslında hıc ovı testı yapmadn tahmınen yumurtlama günlerımı hesaplayarak 3. kez fln denedık cnm ne yapmalıyım bundan sonra... ilk aylarnda hamıle kalan var.tutturamadk bir türlü
arama şansım yok ama yarın gidip ilacımı yazdırayım ozaman sonra gene randevu alırım detaylı muayene için daha iyi olur dimi ?
hayırlı cnm hiç kafana takma cnm daha önce peki hiç dr gitmişmiydin cnm hormonlarına baktırmışmıydın cnm eğer herşey normalse ufak bir hap destğiylede hamile kalabilirsin tatlım bide daha yeni başlamışsın zaten inşşş olacak cnm telaş yapman için çoook erken
test yapmamak için kendimle mücadele veriyorum şuan resmen. yaaa şimdi yapsam olmaz mıııııııııııı _?
niye olmuyooo anlamıyorum bir sorun mu var acaba kafama takmaya başlıyorum
canım bu şekilde günlerini ayarlamanız zor olabilir.Ne kadar daha ayrı kalacaksınız peki.Hamile kalsan zor olmaz mı senin için.Ailen yanında mıyok cnm gıtmedım dr a ama gıtmeyı dusunuyorum acaba yumurtalar da mı bır sorun varaslında eşimle ayrıyız ben başka şehirdym o baska ama nedense bebek olmasını ıstyrm
canım hemen olumsuz bişe düşünme. ben de 5 aylık evliyim ve evlendiğimden beri de korunmuyorum ama halen bebeğim olmadı. sen yine 2 ay korunmuşsun ve daha bu ay denemişsin. unutma ki, ilk denemede gebe kalma oranın %10 civarı. 2-3 ay daha dene, baktın çok bunalıyosun o zaman eşin bir ürolağa, sen de kan testine :) hadi kolay gelsin :)
içtiklerin henüz idrra torbasına inmemiştir.en son ne zamn çıktın wc.ye.Valla yalan yok ben olsam yapardım ama karar senin.4 saat bişe içmemek gerekiyodu ama sanırım. valla ben sabahtan beri bişiler içtim ama. sağlıklı sonuç olmicaksa hiç uğraşmim durduk yere :)
cnm bence bu ay 3 cu gunu git cnm eşin ne aralıkla geliyor cnm inşşş herşey guzel olacak en doğal hakkın tabiki anne olmak inş olacak allahın izniyle öyle hemen pes etmek yok ben son iki yıldır ara ara uğraşıyorum bak şu halde bile diyorum bu ayı boş geçirmeyeyim diyorumyok cnm gıtmedım dr a ama gıtmeyı dusunuyorum acaba yumurtalar da mı bır sorun varaslında eşimle ayrıyız ben başka şehirdym o baska ama nedense bebek olmasını ıstyrm
içtiklerin henüz idrra torbasına inmemiştir.en son ne zamn çıktın wc.ye.Valla yalan yok ben olsam yapardım ama karar senin.
canım bu şekilde günlerini ayarlamanız zor olabilir.Ne kadar daha ayrı kalacaksınız peki.Hamile kalsan zor olmaz mı senin için.Ailen yanında mı
cnm bence bu ay 3 cu gunu git cnm eşin ne aralıkla geliyor cnm inşşş herşey guzel olacak en doğal hakkın tabiki anne olmak inş olacak allahın izniyle öyle hemen pes etmek yok ben son iki yıldır ara ara uğraşıyorum bak şu halde bile diyorum bu ayı boş geçirmeyeyim diyorum
valla sabahtan beri çıkmadım wcye. ne yalan sölim biraz da geldi :) ayy ölürüm heyecandan heralde bişi çıkarsa.. ikilemdeyim, elim teste bi gidiyo, bi geliyo ..