RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

niye olmuyooo anlamıyorum bir sorun mu var acaba kafama takmaya başlıyorum

hayırlı cnm hiç kafana takma cnm daha önce peki hiç dr gitmişmiydin cnm hormonlarına baktırmışmıydın cnm eğer herşey normalse ufak bir hap destğiylede hamile kalabilirsin tatlım bide daha yeni başlamışsın zaten inşşş olacak cnm telaş yapman için çoook erken

cnm 3 aydır denıyorz ama korunmuyoruzda evldngmzden berı 2 ay korundk onun dısında korunmadk

canım hemen olumsuz bişe düşünme. ben de 5 aylık evliyim ve evlendiğimden beri de korunmuyorum ama halen bebeğim olmadı. sen yine 2 ay korunmuşsun ve daha bu ay denemişsin. unutma ki, ilk denemede gebe kalma oranın %10 civarı. 2-3 ay daha dene, baktın çok bunalıyosun o zaman eşin bir ürolağa, sen de kan testine :) hadi kolay gelsin :)

canım hemen olumsuz bişe düşünme. ben de 5 aylık evliyim ve evlendiğimden beri de korunmuyorum ama halen bebeğim olmadı. sen yine 2 ay korunmuşsun ve daha bu ay denemişsin. unutma ki, ilk denemede gebe kalma oranın %10 civarı. 2-3 ay daha dene, baktın çok bunalıyosun o zaman eşin bir ürolağa, sen de kan testine :) hadi kolay gelsin :)

test yapmamak için kendimle mücadele veriyorum şuan resmen. yaaa şimdi yapsam olmaz mıııııııııııı _?

cnm aslında hıc ovı testı yapmadn tahmınen yumurtlama günlerımı hesaplayarak 3. kez fln denedık cnm ne yapmalıyım bundan sonra ... ilk aylarnda hamıle kalan var.tutturamadk bir türlü
Endişelenmek için daha çok erken cnm.Doktorlar 1 sneeyi normal kabul ediyor düşün artık.
arama şansım yok ama yarın gidip ilacımı yazdırayım ozaman sonra gene randevu alırım detaylı muayene için daha iyi olur dimi ?

Canım benim doktorum regli iken muayne ediyor neden seninki etmiyor ki muaynede edebilir.Ama etsede sen yine 11.gün gibi bir daha muayne ettir.

yok cnm gıtmedım dr a ama gıtmeyı dusunuyorum acaba yumurtalar da mı bır sorun var aslında eşimle ayrıyız ben başka şehirdym o baska ama nedense bebek olmasını ıstyrm

test yapmamak için kendimle mücadele veriyorum şuan resmen. yaaa şimdi yapsam olmaz mıııııııııııı _?

2 günün var çıkar bence.ama çoooookkkk silik.Sen her duruma kendini hazırlayacaksan kendini yıpratmayacaksan olumsuz olması durumunda yap.Ama ben sendende çok ümutluyum bu ay belirtilerin falan var hayliyle

haydi yap yapppppppppppppppppp

niye olmuyooo anlamıyorum bir sorun mu var acaba kafama takmaya başlıyorum

cnm uzulme hayırlısı de inşşş olacak peki hiç dr gitmişmiydin cnm bir hormonlarına baktırsan en azından ona göre bir yol alırsın cnm ben ilk evlendiğimde çocuk istediğimizde ilk ay dr gitmiştim birşey varsa bilelim diye erken önlem almak iyi olur cnm

yok cnm gıtmedım dr a ama gıtmeyı dusunuyorum acaba yumurtalar da mı bır sorun var aslında eşimle ayrıyız ben başka şehirdym o baska ama nedense bebek olmasını ıstyrm
canım bu şekilde günlerini ayarlamanız zor olabilir.Ne kadar daha ayrı kalacaksınız peki.Hamile kalsan zor olmaz mı senin için.Ailen yanında mı

4 saat bişe içmemek gerekiyodu ama sanırım. valla ben sabahtan beri bişiler içtim ama. sağlıklı sonuç olmicaksa hiç uğraşmim durduk yere :)

ocakta 1 yılımız doluyor cnm ama toplasan ancak 4 ay yan yana gelebılıyoruz rapor alıp gıdıyrm yada o rapor alıp gelıyor yanı bbu şekilde bebek için ugrasıyrz aslında olmamasını normal buluyrm ama yınede umutlanıyorum ıste

canım zaten çok uzun zamanda biraraya geliyormuşsunuz, keşke 2 ay hiç korunmasaydın.. sıkma canını 1 kere daha dene, olmazsa doktora gidersin. bak ben 5 aydır bir fiil denemedeyim ama olmadı. nasip meselesi. aralıkta tuttu tuttu , eğer tutmazsa ocakta doktordayım. daha fazla uzatmicam yani. enazından bişe mi var bileyim de ona göre hareket edeyim. bişe yoksa içim rahat eder, varsa da tedavisine bakarız yani demi..

cnm bence bu ay 3 cu gunu git cnm eşin ne aralıkla geliyor cnm inşşş herşey guzel olacak en doğal hakkın tabiki anne olmak inş olacak allahın izniyle öyle hemen pes etmek yok ben son iki yıldır ara ara uğraşıyorum bak şu halde bile diyorum bu ayı boş geçirmeyeyim diyorum

içtiklerin henüz idrra torbasına inmemiştir.en son ne zamn çıktın wc.ye.Valla yalan yok ben olsam yapardım ama karar senin.

valla sabahtan beri çıkmadım wcye. ne yalan sölim biraz da geldi :) ayy ölürüm heyecandan heralde bişi çıkarsa.. ikilemdeyim, elim teste bi gidiyo, bi geliyo ..

canım bu şekilde günlerini ayarlamanız zor olabilir.Ne kadar daha ayrı kalacaksınız peki.Hamile kalsan zor olmaz mı senin için.Ailen yanında mı

cnm ailem de eşımn oldugu sehırde böyle ayrı gayrı kaldık.cnm eş durumu ataması ne zamn yapılırsa o zmn gıdıcem ınş.aslında zor olur.bebek aşkı işte

Canım hadi kalk yap naklen yayında bizde bu heyecana tanık olalım dilerim Rabbim hepimizi sevindirsin.

Ama ilk idrarını yap bir kaba.sonunu bırakma.heyecan bastııııııııııııı

cnm 3.günü gidersem dr test falan mı yapıyo yanı neyı kontrol edıo testler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…