RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Bu sabah kan tahlili vermiştim prolaktinim yine yükselmiş iyiki gitmişim yoksa bu ay gene uğraşıcaktım reglim bitince hem sonucu göstereyim hemde bir muayene olayım bakayım.Böyle oyank bir hormon görmedim ben:21:

rainbow cnm listeyi guncellesen uzun suredir uğramayan sohbete ve dualarımıza katılmayanları bende listeden çıkarmandan yanayım çunku biz burda onlar için dua ederken onların buraya sadece ismini yazdırıp bidaha uğramaması olmaz cnm listemiz de sadece topik arkadaşlarımız olsun cnm çunku biz burda herşeyimizi konuşuyoruz paylaşıyoruz topiğimiz herkese açık ama paylaşımda da bulunsun arkadaşlarımız lutfennnn

neşecim sildim cnm bir kısmını yukarıya aldım onlarıda sileceğim ama dua okunan arkadaşlar okunduğunuda bilmeyecek bu üzücü Allah bilsin.Siliyorum iyice küçülteceğim cnm.Yeni eklenmek isteyenlerede sohbet şartı getireceğim.

Arkadaşlar ben forumda aktif değilken liste takibi ve topikle alakalı durumlarda Feryal arkadaşımıza başvurabilirsiniz.Bu şekilde ben yoksamda herşey rayında ilerlemiş olacak.Teşekkür ederim Feryal'cim :KK16:.

Rica ederim arkadaşlarında yardımıyla hallederiz inş.listeciğimizi :)

Bu sabah kan tahlili vermiştim prolaktinim yine yükselmiş iyiki gitmişim yoksa bu ay gene uğraşıcaktım reglim bitince hem sonucu göstereyim hemde bir muayene olayım bakayım.Böyle oyank bir hormon görmedim ben:21:
çok geçmiş olsun tatlım dr bir ilaç verdimi peki cnm yada bitkisel bişey kullanıyormuydun cnm

neşecim sildim cnm bir kısmını yukarıya aldım onlarıda sileceğim ama dua okunan arkadaşlar okunduğunuda bilmeyecek bu üzücü Allah bilsin.Siliyorum iyice küçülteceğim cnm.Yeni eklenmek isteyenlerede sohbet şartı getireceğim.

böyle daqa iyi olacak cnm çunku biz burda tek dua için değil hem duamızı okuyup hem kafamıza takılan herşeyi paylaşıyoruz ben dua okurken topikten paylaşımda bulunduğum arkadaşlarıma duamı daha içten okuyorum çunku onun neler hissettiğin anlıyorum

çok geçmiş olsun tatlım dr bir ilaç verdimi peki cnm yada bitkisel bişey kullanıyormuydun cnm

canım ben internetten sonuca baktım infertilite polikiliniği regli bitince gidip muayene olurum senelerdir bu sorun var bende her zamanki ilacı vericek sanırım bitkisel düşüünsem iyi olacak galiba sağol canım.

canım hayıt tohumu birebir prolaktine kaç çıktı peki.

genelde 70-80-90 civarlarında çıkar benim en son temmuzda ilaç sonrası 1 çıkmıştı şimdide 47 çıktı.Lh de düşük galiba biraz.Benim takipten hiç ayrılmamam gerekiyor demekki. Ovu testindede hiç yumurtlama belirtsi görememiştim prloktin engelliyorya.

canım ben internetten sonuca baktım infertilite polikiliniği regli bitince gidip muayene olurum senelerdir bu sorun var bende her zamanki ilacı vericek sanırım bitkisel düşüünsem iyi olacak galiba sağol canım.

genelde 70-80-90 civarlarında çıkar benim en son temmuzda ilaç sonrası 1 çıkmıştı şimdide 47 çıktı.Lh de düşük galiba biraz.Benim takipten hiç ayrılmamam gerekiyor demekki. Ovu testindede hiç yumurtlama belirtsi görememiştim prloktin engelliyorya.

Canım doktorunu arama imkanın varsa bence ara ilaca başla ki yumurtlamana yetişsin.Bu şekilde evet ne yazıkki yumurtlaman engelleniyor.Tedaviside çok kolay ama takip şart cnm

asbelove canım keşke o anda yanında olabilsek ama emin ol dualarımızla yanındayız cnm benim.hayırlısı

lex senin için ağır olur evet zaten bende uzun süre kullanmayı düşünmüyorum.1 ay kullanıp bakacağım duruma:)

neşecim daha iyi olmana sevindim cnm kalkıyorsun değil mi artık

İnşallah canım inşallah hayırlısı bakalım kısmet hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin Allahımm

Canım doktorunu arama imkanın varsa bence ara ilaca başla ki yumurtlamana yetişsin.Bu şekilde evet ne yazıkki yumurtlaman engelleniyor.Tedaviside çok kolay ama takip şart cnm

arama şansım yok ama yarın gidip ilacımı yazdırayım ozaman sonra gene randevu alırım detaylı muayene için daha iyi olur dimi ?

cnm 3 aydır denıyorz ama korunmuyoruzda evldngmzden berı 2 ay korundk onun dısında korunmadk

canım hemen olumsuz bişe düşünme. ben de 5 aylık evliyim ve evlendiğimden beri de korunmuyorum ama halen bebeğim olmadı. sen yine 2 ay korunmuşsun ve daha bu ay denemişsin. unutma ki, ilk denemede gebe kalma oranın %10 civarı. 2-3 ay daha dene, baktın çok bunalıyosun o zaman eşin bir ürolağa, sen de kan testine :) hadi kolay gelsin :)

X