RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnm ailem de eşımn oldugu sehırde böyle ayrı gayrı kaldık.cnm eş durumu ataması ne zamn yapılırsa o zmn gıdıcem ınş.aslında zor olur.bebek aşkı işte

Canım bir abla önerisi sana.Hamilelik eşini ve aileni en çok yanında isteyeceğin dönem.Allah koruusn düşük tehlikesi olur kanaması olur (ki ben yaşadım ) sonra ruh halin çok değişiyor aşermelerin olacak.Yani yanlız yaşanacak şeyler değil cnm bunlar.Daha yeni evlisiniz önce bir eşinin yanına git sonra düşün derim ama karar senin.

Herşeyin hayırlısı

evet cnm haklısın bızde o yuzden ılk aylar korunduk tek başına olmaz bebekle.inş yakın zmanda kavuşuruz.sabah söyledm onada adet oldum dıye canı sıkıldı sanrm yanı sesınden öyle anladm :S

kızlar yaptım ve malesef tek çizgi... Nasip diyelim. İçim biraz buruldu ama iyiyim. Adet olmazsam tekrar bakarım. Güzel haber vermek isterdim ama üzgünüm..

kızlar yaptım ve malesef tek çizgi... Nasip diyelim. İçim biraz buruldu ama iyiyim. Adet olmazsam tekrar bakarım. Güzel haber vermek isterdim ama üzgünüm..

canım kaç dakka bekledin gölge gibi birşeyde yokmu güneşe çıkıp bak iyice.Hayırlısı inşAllah.dediğin gibi adet gelmezse yeniden bakarsın.Umutlar gelecek aya inşAllah.Üzmek yok kendimizi.Bu ay tedbirleri daha iyi alacağız.Ovulasyon takibi çörek otlu karışım hatta eşinede keçi boynuzu yedir.

Son düzenleme:
sıkma canını hayırlısı dedıgn gıbı adet olana kadr umut var

öyle tabi, umut dünyası :) bu ay olmadıysa bile İnşallah bi dahaki aya bomba gibi giricem. Geç yumurtlamış da olabilirim. 4-5 gün önceki ilişkimden çok umutluydum çünkü. folik asite bile daha 3 gün oldu başlayalı, hiç bi takviye olmadan bi doktora görünmeden bu kadar oluyo demekki..

valla tek çizgiyi görünce testi kaldırdım banyonun dolabına. ışıkta falan bakmadım ama görünen bişe yoktu yani. o dediklerinin hepsini uygulayacam inşallah..

ne yapayım nasip kısmet.. eşim evdeyken yapmazdım zaten, ona sürpriz yapardım çünkü. çift çizgiyi görsem bile günüm geldiğinde adet oldum derdim mesela..

Canım adet olana kadar umut var dediğim gibi bu ay bomba gibi takviyelerde yap.
Şahsen bende geçen yıldan beri uğraşıyorum bende bu ay olmazsa aralık reglimde doktora gideceğim.Bende rahim sarkmasıda var hamileliğe engel değil diyorlar ama geçen zaman aleyhime ilerlerse zor olur benim için.Yani herşeyin hayırlısı cnm benim.Sıkma canını.

şimdi tekrar baktım da böle çoooooookkk silik belli belirsiz bişi var ama ona da umut bağlayamam yani. gelecek aya inşallah. ablacım sana da acil şifalar, inşallah en kısa sürede her isteyen bebişine kavuşur. ben çıkıyorum şimdilik, akşam misafirim var hazırlık yapmam lazım.. hepinizi öpüyorum

hayırlısı olsun cnm uzulme
herşeyin vardır zamanı moralini bozma cnm eğer olursanda regl bence sende dr git cnm erkenden önlemini al cnm

cnm fotosunu eklsydın bızde görseydık

cnm hamile olabilirsin ozaman hadi inşş çoook hafif varsa bence hamilesin tatlım sabah idrarıylada bence bir daha yap cnm yoksa da hayırlısı uzulmek yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…