- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.321
cnm ailem de eşımn oldugu sehırde böyle ayrı gayrı kaldık.cnm eş durumu ataması ne zamn yapılırsa o zmn gıdıcem ınş.aslında zor olur.bebek aşkı işte
merhaba canım.
Hayırlıısı cnm gelecek aya inşAllah.Yeni reglini yazdır lütfen
4 saat bişe içmemek gerekiyodu ama sanırım. valla ben sabahtan beri bişiler içtim ama. sağlıklı sonuç olmicaksa hiç uğraşmim durduk yere :)
Canım bir abla önerisi sana.Hamilelik eşini ve aileni en çok yanında isteyeceğin dönem.Allah koruusn düşük tehlikesi olur kanaması olur (ki ben yaşadım ) sonra ruh halin çok değişiyor aşermelerin olacak.Yani yanlız yaşanacak şeyler değil cnm bunlar.Daha yeni evlisiniz önce bir eşinin yanına git sonra düşün derim ama karar senin.
Herşeyin hayırlısı
kızlar yaptım ve malesef tek çizgi... Nasip diyelim. İçim biraz buruldu ama iyiyim. Adet olmazsam tekrar bakarım. Güzel haber vermek isterdim ama üzgünüm..
hayırlısı olsun tatlım inş. sıkma canını
evet cnm butun hormonlarına ve yumurtlama durumuna bakıyor cnm en azından bir sorun olup olmadığını bilirsincnm 3.günü gidersem dr test falan mı yapıyo yanı neyı kontrol edıo testler de
kızlar yaptım ve malesef tek çizgi... Nasip diyelim. İçim biraz buruldu ama iyiyim. Adet olmazsam tekrar bakarım. Güzel haber vermek isterdim ama üzgünüm..
sıkma canını hayırlısı dedıgn gıbı adet olana kadr umut var
canım kaç dakka bekledin gölge gibi birşeyde yokmu güneşe çıkıp bak iyice.Hayırlısı inşAllah.dediğin gibi adet gelmezse yeniden bakarsın.Umutlar gelecek aya inşAllah.Üzmek yok kendimizi.Bu ay tedbirleri daha iyi alacağız.Ovulasyon takibi çörek otlu karışım hatta eşinede keçi boynuzu yedir.
ne yapayım nasip kısmet.. eşim evdeyken yapmazdım zaten, ona sürpriz yapardım çünkü. çift çizgiyi görsem bile günüm geldiğinde adet oldum derdim mesela..
hayırlısı olsun cnm uzulmekızlar yaptım ve malesef tek çizgi... Nasip diyelim. İçim biraz buruldu ama iyiyim. Adet olmazsam tekrar bakarım. Güzel haber vermek isterdim ama üzgünüm..
evet cnm butun hormonlarına ve yumurtlama durumuna bakıyor cnm en azından bir sorun olup olmadığını bilirsin
şimdi tekrar baktım da böle çoooooookkk silik belli belirsiz bişi var ama ona da umut bağlayamam yani. gelecek aya inşallah. ablacım sana da acil şifalar, inşallah en kısa sürede her isteyen bebişine kavuşur. ben çıkıyorum şimdilik, akşam misafirim var hazırlık yapmam lazım.. hepinizi öpüyorum
cnm hamile olabilirsin ozaman hadi inşş çoook hafif varsa bence hamilesin tatlım sabah idrarıylada bence bir daha yap cnm yoksa da hayırlısı uzulmek yok yola devamşimdi tekrar baktım da böle çoooooookkk silik belli belirsiz bişi var ama ona da umut bağlayamam yani. gelecek aya inşallah. ablacım sana da acil şifalar, inşallah en kısa sürede her isteyen bebişine kavuşur. ben çıkıyorum şimdilik, akşam misafirim var hazırlık yapmam lazım.. hepinizi öpüyorum