- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.281
çok şukur cnm bugun evimi makinaladım toz aldım ohhh rahatladım dağınıklığa tahammulum hiç yok allah kimseyi yatırmasın kızlar insanın içiiçini yiyor ev dağınıkken şimdi yatıyorum cnm
umudumuz missyaman,asbelove,yehan,aybikekayra
kolay gelsin cnm.
Bu sabah kan tahlili vermiştim prolaktinim yine yükselmiş iyiki gitmişim yoksa bu ay gene uğraşıcaktım reglim bitince hem sonucu göstereyim hemde bir muayene olayım bakayım.Böyle oyank bir hormon görmedim ben
Arkadaşlar ben forumda aktif değilken liste takibi ve topikle alakalı durumlarda Feryal arkadaşımıza başvurabilirsiniz.Bu şekilde ben yoksamda herşey rayında ilerlemiş olacak.Teşekkür ederim Feryal'cim.
çok geçmiş olsun tatlım dr bir ilaç verdimi peki cnm yada bitkisel bişey kullanıyormuydun cnmBu sabah kan tahlili vermiştim prolaktinim yine yükselmiş iyiki gitmişim yoksa bu ay gene uğraşıcaktım reglim bitince hem sonucu göstereyim hemde bir muayene olayım bakayım.Böyle oyank bir hormon görmedim ben
neşecim sildim cnm bir kısmını yukarıya aldım onlarıda sileceğim ama dua okunan arkadaşlar okunduğunuda bilmeyecek bu üzücü Allah bilsin.Siliyorum iyice küçülteceğim cnm.Yeni eklenmek isteyenlerede sohbet şartı getireceğim.
çok geçmiş olsun tatlım dr bir ilaç verdimi peki cnm yada bitkisel bişey kullanıyormuydun cnm
canım hayıt tohumu birebir prolaktine kaç çıktı peki.
kızlar üzgünüm kırmızılar geldı bu sabah
canım ben internetten sonuca baktım infertilite polikiliniği regli bitince gidip muayene olurum senelerdir bu sorun var bende her zamanki ilacı vericek sanırım bitkisel düşüünsem iyi olacak galiba sağol canım.
genelde 70-80-90 civarlarında çıkar benim en son temmuzda ilaç sonrası 1 çıkmıştı şimdide 47 çıktı.Lh de düşük galiba biraz.Benim takipten hiç ayrılmamam gerekiyor demekki. Ovu testindede hiç yumurtlama belirtsi görememiştim prloktin engelliyorya.
asbelove canım keşke o anda yanında olabilsek ama emin ol dualarımızla yanındayız cnm benim.hayırlısı
lex senin için ağır olur evet zaten bende uzun süre kullanmayı düşünmüyorum.1 ay kullanıp bakacağım duruma:)
neşecim daha iyi olmana sevindim cnm kalkıyorsun değil mi artık
niye olmuyooo anlamıyorum bir sorun mu var acaba kafama takmaya başlıyorum
Canım bu ilk aydı değil mi.
Canım doktorunu arama imkanın varsa bence ara ilaca başla ki yumurtlamana yetişsin.Bu şekilde evet ne yazıkki yumurtlaman engelleniyor.Tedaviside çok kolay ama takip şart cnm
ne kadardır istiyorsunuz canımmm
cnm 3 aydır denıyorz ama korunmuyoruzda evldngmzden berı 2 ay korundk onun dısında korunmadk