RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

anladım cnm umarım yoktur neşecım cnm sen ovi testı kullandın mı ? bu ay kullanyım dedım ama
cnm ben hiç kullanmadım benim adetlerim duzenli sayılır 10. gunden başlıyorruz bir gun arayla 18. gune kadar her çalışma yapmaya çalışıyoruz cnm ama tabiki kısmet uygulayabilirsin ama kullanıpta memnun olan arkadaşlarımızda var cnm

cnm bu ay eşim 13.günümde gelebılecek 10 gün kalacak yanımda 13.gun geç mi kalırız acaba

cnm bu ay eşim 13.günümde gelebılecek 10 gün kalacak yanımda 13.gun geç mi kalırız acaba

19.07.1984 canım 11,00da doğmuşummmm ay heyecannnn

güneş burcun yengeç
ay burcun duyguların koç (her alanda birinci olmak isteyen , bağımsız aktif dışa dönük,öğütten hoşanmayan,güçlü sezgilere sahip bi yapı)
merkür burcun aslan ( iş ve çalışmayla ilgili bağımsız, ii bi öğrenci ve hemen ardından yönetici olabılcek bi yapı)
venüs burcu aslan ( görkemli, karşı tarıfın üzerinde dikkat çekici , anlatma yeteneği olan,sevdiğini hoşnut eden ve aynısını bekleyen)
mars burcu akrep ( kuvvetli irade, kendı ıcın daıma ii olanı yapma,çok güvenılır ve herkesın oyle olması gerektıgını dusunen bi yapı )

çocuk içinde en az 1 en fazla 3 gorunuo canım
cinsiyet sıralaması erkek- kız-kız olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…