- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.341
tabiki olur cnm ama 4. gunu geçme cnm mutlaka git bence en azından kafan rahat eder inşşş birşey çıkmaz dacnm 3.günü gitmek sart mı 4.gun de gıdılemz mı malum okul var denk getıremıyorum
tabiki olur cnm ama 4. gunu geçme cnm mutlaka git bence en azından kafan rahat eder inşşş birşey çıkmaz da
cnm 3.günü gitmek sart mı 4.gun de gıdılemz mı malum okul var denk getıremıyorum
cnm ben hiç kullanmadım benim adetlerim duzenli sayılır 10. gunden başlıyorruz bir gun arayla 18. gune kadar her çalışma yapmaya çalışıyoruz cnm ama tabiki kısmet uygulayabilirsin ama kullanıpta memnun olan arkadaşlarımızda var cnmanladım cnm umarım yoktur neşecım cnm sen ovi testı kullandın mı ? bu ay kullanyım dedım ama
canım ben 4.günümde verdim 3.günümde öğlen gittiğim için sabah aç karnına gitmen gerekiyor
resim boyutu büyük sanırım ne yapmam lazım
cnm ben hiç kullanmadım benim adetlerim duzenli sayılır 10. gunden başlıyorruz bir gun arayla 18. gune kadar her çalışma yapmaya çalışıyoruz cnm ama tabiki kısmet uygulayabilirsin ama kullanıpta memnun olan arkadaşlarımızda var cnm
cnm ben hiç kullanmadım benim adetlerim duzenli sayılır 10. gunden başlıyorruz bir gun arayla 18. gune kadar her çalışma yapmaya çalışıyoruz cnm ama tabiki kısmet uygulayabilirsin ama kullanıpta memnun olan arkadaşlarımızda var cnm
offf folic plus kilo mu aldırıyoooo ayyyyy yaktın beni oz_lemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmzaten balık etliyim bi de kilo yapıyosa eyvahlar olsunnnnn daha da 3 gün oldu başlayalııııııı öööeeeefffffffffffff
19.07.1984 canım 11,00da doğmuşummmm ay heyecannnn