RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

rimellll banada bakarmisin sekerimmm rica etsemmm listeee herkes bittikten sonra tekrar edilecekmi acaba sevgili mudurum:KK52::KK52:yoksa herkese birer kez yeterlimi?

rimellll banada bakarmisin sekerimmm rica etsemmm listeee herkes bittikten sonra tekrar edilecekmi acaba sevgili mudurum:KK52::KK52:yoksa herkese birer kez yeterlimi?

cnm öncelikle beni de listeye eklediğin için teşekkür ederim...

loori-hayalperest-çigdemd için 10 tane okuyacm bugün...

haklısın tabi gelip neden haber vermiyorlar hamile kaldıklarını hoş olmamış yaptıkları böle yapanları sil bence..bir sürü insan dua ediyo burada onlar için..

bayağı hızlı ilerliyosunuz gacılar valla dün yazdım ondn sonra bugün okadar ilerlemiş okuyamadım valla :))) hoş sohbet insanlarsınız herhalde benimde evde cnm sıkılıyo benide sohbetinize alırsanız sevinirim..

bu ay 5.denemem olacak ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ediyorum ama yinde de olmuyo Allah isteyecek her şeyden önce gerisi boş..

bu ay da soğan kürü yapıyorum 3.günüm bugün bakalım ne olacak... yapan var mı bu kürü bana yazsın...ovulasyon testi kullanacak olanlara yardım ederim..

Allah büyük elbet bizimde kucağımız boş kalmayacak dualarım bu yönde...

Rica ederim ne demek ama lütfen sık sık gel.Bak vaktinde varmış yoğunluktan gelemesende durumunu bildir:)) Sohbete katılman mutlu eder hepimizi cnm benimm :KK16:
zeynep arkadaşımız yapmıştı soğan kürünü ama onun regli geçmişti yaptığının 4.gününde geldi kırmızılar.Ama sen adette başladın hayırlı olur inş.

bal tarçın çörek otu karışımını denedin mi peki.oda çok iyiymiş deniyor.

Günaydın arkadaşlar.

Güzel bir gün diliyorum hepinize.Lütfen bana sıradaki arkadaşlardan hiç uğramayanları söyleyin ben hata yapabilirim.Dua önceliğimizde uğrayan sohbetlere katılan arkadaşlara olacak.Hatta yeni arkadaş eklesemmi ona bile emin olamadım.

Yalan yok dün 2 hamile haberini dışardan tesadüfen öğrenince canım sıkıldı .Biz burada bu haberleri almak için hop oturup hop kalkıyoruz.Ama arkadaşlar yazmıyor bile.

SİİZN FİKRİNİZ ÖNERİNİZ NEDİR.

Günaydın canımmm :)Dua konusunda haklısın sohbete katılanlar için daha uygun.Bence yeni arkadaş eklemelisin bir iki hafta katılım olmazsa silersin ...Çok şaşırdım hamile heberi bekliyoruz güzel paylaşımlar yapıyoruz haber vermemişler :44:

Hadi rasgele genelde testler negatif çıkabiliyormuş,hiç belli olmaz bakarsın gelmez kırmızılar :) bahsetmiştim sana ben daha bu ay başlıyorum :))bakalım hayırlısı 15 bat tarihim

ewet canım doğru.. hadi rastgele:nazar: walla negatıfı gorunce pek umudum kalmadı ama bakalım..

Rimelciğim güldürdün beni Rainbow abla silme bu arkadaşımızı nolurrr :)):KK17: rimelciğim sana mesajla bilgilerimi yazsam olurmu canım vaktin olunca yorumu topiğimize yazabilirmisn?

tabiiki canım ister ozelden ıster topıkten yollarım yorumarı

[Bw]rainboww bitanem nasilsin...giremedim topige kusura bakmayin canim adetim biter bitmez arkadsalra duayi okuyacammmmm :KK54::KK54::KK54:[/B]

:82: tabııkı canım ıster ozelden ıstersen topıkten yollarım yorumları :102:

canım msj attım yorumları topikten alabilirim sevgiler :)

gunaydin kizlar nasilsiniz sekeerrrlerrr:KK52::KK52: yaa adetliyken okumak gunah sizin icin okuyamiyorumm duayi kusuruma bakmayinne yapiyorsunuzz varmi guzel haberler:KK16::KK16:

Canım bizde okuyamıyoruz inş.bitince bomba gibi dönücez.Ya bu arada inş.hepimiz uzun süre kesintisiz ayetel kürsi okuyabiliriz hamiş hamiş bebişimize okuruz :))

bakarım canım sen ozelden yaz bılgılerı birde nereye yorum yapcaamı yaz.. işlerden fırsat oldukca bakarım bu hafta bıraz rahatım :94:

rainbow baska duaya gecelimmmm rabbim sesimzi duyacak gobislerimiz bebislerler dolacak ins..bunu tek kendim icin degil tum isteyen bayanlar icin diliyorumm..corekotu bal karisimini 4.gun yesek olurmu bilgilendiriimisiniz beni...

Zerbas hoşgeldin bende isminin altındaki duayı yazacağım gördükçe okuyoruz ne güzel.Ayrıcada bana çok moral veriyor Rabbim ol deyecek inş.hepimize.

hoşbulduk cnm...yaz tabi bu duayı ben hep içimden sölüyorum...bide ''rabli hebli mines salihin'' diyorum sürekli..manası rabbim bana hayırlı bir evlat ver..bu da çok güzel...

Rabbim ol diyecek ki olacak gerisi inan boş.ne umutsuz olupta bebek sahibi olanlar var..yeterki Mevlam ol desin...inş hayırlısıyla bebişlerimiz gelecek..

Rica ederim ne demek ama lütfen sık sık gel.Bak vaktinde varmış yoğunluktan gelemesende durumunu bildir:)) Sohbete katılman mutlu eder hepimizi cnm benimm :KK16:
zeynep arkadaşımız yapmıştı soğan kürünü ama onun regli geçmişti yaptığının 4.gününde geldi kırmızılar.Ama sen adette başladın hayırlı olur inş.

bal tarçın çörek otu karışımını denedin mi peki.oda çok iyiymiş deniyor.

yok cnm ben bu karışımı hiç denemedim...geçen ay folic plus kullandım 3 kilo aldırdı bana bu ay içmiyorum biliyorm çokkkk yanlış...ama kiloluyum zaten mafoldum 61 oldum..

zeynep arkadşımız inş nete girince bana da yazar...gerçi benim adetim çok düzensiz değil 1 yada 2 gün oynar bu da normal...bu ay ovulasyon testiyle tekrar takip edecm..inş tutar gelir bebişim

burada çığlık çığlığa sölerim Allaha güç gitmesini istemem ama çok istiyorum bebek...

en son soğan kürü için iltihapları felan atar bir yan etkisi yok diye okudum gerçi biliyodm herkes sölüyodu bunu bu ay deneyeyim dedim..

adet bitiminin 7.gününde başlıyosun cnm..bu gün benim 10.günüm ve 3 gündür yapıyrm ve 12 gün daha yapacm 15 gün yapılıyomuş...bir arkadaş bulsam kendime iyi olck destek olur ama yok galiba...

hadi hayırlısı bakalım...

offf folic plus kilo mu aldırıyoooo ayyyyy yaktın beni oz_lemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK37: zaten balık etliyim bi de kilo yapıyosa eyvahlar olsunnnnn daha da 3 gün oldu başlayalııııııı öööeeeefffffffffffff :KK17:

yok cnm ben bu karışımı hiç denemedim...geçen ay folic plus kullandım 3 kilo aldırdı bana bu ay içmiyorum biliyorm çokkkk yanlış...ama kiloluyum zaten mafoldum 61 oldum..

zeynep arkadşımız inş nete girince bana da yazar...gerçi benim adetim çok düzensiz değil 1 yada 2 gün oynar bu da normal...bu ay ovulasyon testiyle tekrar takip edecm..inş tutar gelir bebişim

burada çığlık çığlığa sölerim Allaha güç gitmesini istemem ama çok istiyorum bebek...

en son soğan kürü için iltihapları felan atar bir yan etkisi yok diye okudum gerçi biliyodm herkes sölüyodu bunu bu ay deneyeyim dedim..

adet bitiminin 7.gününde başlıyosun cnm..bu gün benim 10.günüm ve 3 gündür yapıyrm ve 12 gün daha yapacm 15 gün yapılıyomuş...bir arkadaş bulsam kendime iyi olck destek olur ama yok galiba...

hadi hayırlısı bakalım...

Herkeseeeee günaaayyyyyyyyyydınnnnnnn, anne adayları :))

Canım ben Solgar'ın folik asidini kullanıyorum . Tırnaklarıma çok iyi geldi ve hiç kilo aldırmadı.

benimki folic plus. bu daha iyi diye bundan aldırdım eşime. bi daha değiştiremem vallaaaa... ama sağol yine de. enazından aklımda bulunsun bi dahakine inşaallahhhh...

hiç belirti yok hiç. :KK14:
az bi batma neyin.göğüste bi bişe olaydı iyiydi :KK14:

canım belirtilere takılma yanıltır seni.

rainboww bitanem nasilsin...giremedim topige kusura bakmayin canim adetim biter bitmez arkadsalra duayi okuyacammmmm :KK54::KK54::KK54:[/B]
saol iyiyim tatlım..bende okuyamıyorum ve çok üüzlüyorum bir bitsin şu günler başlayacağım benimki rekor sürüyor damla damla 10 gün :KK43:

Herkeseeeee günaaayyyyyyyyyydınnnnnnn, anne adayları :))

Canım ben Solgar'ın folik asidini kullanıyorum . Tırnaklarıma çok iyi geldi ve hiç kilo aldırmadı.

günaydın cnm...

benim yengem hemşire bana o en iyisi folic plus dedi o hamileliğinde kullandı çok iyiymiş...ondan aldım bende...onun haberi yok gerçi aileden kimseye sölemiyorm bebk düşündüğümü..

solgar'ı hiç bilmiyorum...zaten aldığımız vitamin olduğundan kilo aldırması normal bekliyodm almayı..fakat 3 kilo birdn almışım..

kızlar doktorlar zaten bazı vitaminlerin eksikliği sonucunda tavsiye ediyo ki vucut alsın kolay gebelik oluşsun..

zaten düzenli besleniyosanız sorun olmaz...ben düzenli beslendiğimden ki kahvaltı öğle akşam öğünlerini kaçırmam ve düzenli yemek yerim bundn dolayı kilo aldım diye düşünüyorm..

gebe kalırsam muhakkak kullanırım..ama cnm sana kilo aldırmamışsa devam et kullan çok faydalı..

X