RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Günaydın arkadaşlar.

Güzel bir gün diliyorum hepinize.Lütfen bana sıradaki arkadaşlardan hiç uğramayanları söyleyin ben hata yapabilirim.Dua önceliğimizde uğrayan sohbetlere katılan arkadaşlara olacak.Hatta yeni arkadaş eklesemmi ona bile emin olamadım.

Yalan yok dün 2 hamile haberini dışardan tesadüfen öğrenince canım sıkıldı .Biz burada bu haberleri almak için hop oturup hop kalkıyoruz.Ama arkadaşlar yazmıyor bile.

SİİZN FİKRİNİZ ÖNERİNİZ NEDİR.

günaydınnn herkese va sana rainbow ablacığım dün gece girebildim sayfalar gitgide ilerlemiş :) Senle aynı fikirdeyim hattabakıp sana aklımda olanları yazarım :)

kesinlikle aynı fikirdeyim.burda bir sürü insan onlar için dua okuyor, el açıyor yalvarıyor, gebelik haberlerini başka yerlerden öğreniyoruz. böyle olmamalıydı bence. ortamda bulunmayanın, en güzel haberini bu topiğe yazmayanın burda işi yok ablacım. Gönülden destekliyorum düşünceni. gebe kalınca ne oluyor bu insanlara anlamıyorum...

Günaydın güzel anneler ve anne adayları.. Bugüne bomba gibi başladım. erkenden kalktım duşumu aldım, bi rahatladım ki anlatamam. sabah sabah iyi geldi. canım eşimin de benim de doğum senemiz 1983. aynı yaştayız. bakarsan çok sevinirim. bende astrolojiye meraklıyım ama sen daha detaylı bakıyorsun belli ki. Ayrıca avatarındaki yer ne kadar güzel öyle.. tam kafa dinleme yeri. eşimle orda olmak isterdim :) Canım benimki sadece merak ama umut bağlamıyorum ya otarz testlere. ayın 13ünü de yaptık evellallah, bundan sonrası da bir şekilde geçer inşallah. 2 günüm kaldı şunun şurasında..

güneş burcun aslan (karakterin)
ay burucn terazi( adil iyi niyetli ve dürüstsün kendı ayakları ustunde , başkalarının sen ıstemedıkce işine karışmasından hoslanmayan, guzellıklerden hoslanan bır ruh halın war, sevgi senın ıcın onemli)
merkur burcun başak ( işlerini daima titizlikle yaparsın, ayrıntılara onem verırsın ve calısmaktan sıkılmazsın)
venus burcun başak ( neşeli, canayakın, esprili,istedıgın kişiyi etkıleyebılırsın, genellıkle akıllı erkeklerden hoslanırsın)
mars burcun yengec ( saldırganlıktan hoslanmazsın, yuksek sezıs gucune sahıp,ancak maddıyat ve sevdıklerın ıcın savasabılırsın, çalışkansın ama kendını paralamadan en kestırme yolu bulup oyle hareket edersın)

kader harıtanda ise cocuk sayın gayet iyi en az 2 en fazla 8 :)

cinsiyet sıralaman ise kız-erkek-erkek-kız olarak gorunuo ( sadece ilk 4 ünü verdim :KK1: )

ewet awatar bora-bora adalarına ait hayalımdekı yurtdışı gezılerının 1. sırasında yer alıo

ay burucn terazi( adil iyi niyetli ve dürüstsün kendı ayakları ustunde , başkalarının sen ıstemedıkce işine karışmasından hoslanmayan, guzellıklerden hoslanan bır ruh halın war, sevgi senın ıcın onemli)
merkur burcun başak ( işlerini daima titizlikle yaparsın, ayrıntılara onem verırsın ve calısmaktan sıkılmazsın)
venus burcun başak ( neşeli, canayakın, esprili,istedıgın kişiyi etkıleyebılırsın, genellıkle akıllı erkeklerden hoslanırsın)
mars burcun yengec ( saldırganlıktan hoslanmazsın, yuksek sezıs gucune sahıp,ancak maddıyat ve sevdıklerın ıcın savasabılırsın, çalışkansın ama kendını paralamadan en kestırme yolu bulup oyle hareket edersın)

cinsiyet sıralaman ise kız-erkek-erkek-kız olarak gorunuo ( sadece ilk 4 ünü verdim :KK1: )

ewet awatar bora-bora adalarına ait hayalımdekı yurtdışı gezılerının 1. sırasında yer alıo

neye göre bakıyorsun canım benim kine de bakar mısınnnn

tşk ederim canım çok sağol. valla beni anlatmışsın aynı yani :)) bütün belirgin özelliklerimi yazmışsın. çocuk 8 mi :))) yok artık. kafamdaki makul sayı 2 ama çok severim çocuk, kalabalık olsunlar isterim. ben tek çocuğum çünkü. o yüzden onlar fazla kardeş olsun istiyorum. bana kalsa 3 de olur yani :)) ahh keşke 1 tane olsun da benim olsun, devamı da gelir inşallah :KK70: bu arada eşimle uyumum vs bunlar hakkında bilgi verebiliyor musun merak ettim :)) tekrar eline koluna sağlık :)

Günaydın güzel anneler ve anne adayları.. Bugüne bomba gibi başladım. erkenden kalktım duşumu aldım, bi rahatladım ki anlatamam. sabah sabah iyi geldi. canım eşimin de benim de doğum senemiz 1983. aynı yaştayız. bakarsan çok sevinirim. bende astrolojiye meraklıyım ama sen daha detaylı bakıyorsun belli ki. Ayrıca avatarındaki yer ne kadar güzel öyle.. tam kafa dinleme yeri. eşimle orda olmak isterdim :) Canım benimki sadece merak ama umut bağlamıyorum ya otarz testlere. ayın 13ünü de yaptık evellallah, bundan sonrası da bir şekilde geçer inşallah. 2 günüm kaldı şunun şurasında..

eşinin ise
güneş burcu ikizler
ay burcu duygular yay ( değişken,bazen çift karakterli, neşeli canlı esprili iş hayatınfa counlukla basarılı olan tıplerdır)
merkur boğa ( iş hayatında basarılıdır ama genelde bi karar vermeden once uzun uzun artı eksılerı dusunur.)
venus burcu yengec ( oldukca duygusal, ve duygusallıktan hoslanan, evcımen, ozellıkle kendı kurdugu aılesıne karsı besleyıcı koruyucu ozellık)
mars ikizler ( hayatla mucadele tarzı akılcıdır, kavgadan hoslanmaz, her turlu sorunu aklıyla cozmeye calısır)

neye göre bakıyorsun canım benim kine de bakar mısınnnn

tabııkı bakarım doğum gun ay yıl eger bılıosan saatıyle de cocukla ılgılı kısımda harıtana ne dustuugune de bakarım

tşk ederim canım çok sağol. valla beni anlatmışsın aynı yani :)) bütün belirgin özelliklerimi yazmışsın. çocuk 8 mi :))) yok artık. kafamdaki makul sayı 2 ama çok severim çocuk, kalabalık olsunlar isterim. ben tek çocuğum çünkü. o yüzden onlar fazla kardeş olsun istiyorum. bana kalsa 3 de olur yani :)) ahh keşke 1 tane olsun da benim olsun, devamı da gelir inşallah :KK70: bu arada eşimle uyumum vs bunlar hakkında bilgi verebiliyor musun merak ettim :)) tekrar eline koluna sağlık :)

yanı ıstersen 8 e kadar yapabılecın cıkıo.. dimi yaa benım 2 kardesım war 2 cocuktan baska yapmam derdım ama ınsan bekledıkce 3 üz filan olsa bıle mutlu olcaanı dusunuo ben gıbı :KK1:

Selam rimel nasılsınnn,var mı bir gelişme :)) Avatarındaki yerde olmak istiyorummm

yok be canım yaa dun yaptım test negatıf cıktı henuz kırmızlarda gelmedı.. belırsızlık bıraz can sıkıo ama artık alıstım napalım beklıces:26: senın kac gunun war 14 mu 15 mıydı?

Tabloyu düzenledim.ismini yeni yazdıran arkadaşlarıda takip edeceğim gelmezlerse sileceğim.varmı eksik fazla

abla fazlalıklar benim dikkatimi çeken karla38(en son 21/10 da gelmiş) hayalperest42(başka topikte) aysunayy(başka topikte) beyazlım(başka topikte)

Nasılsın ragindacım :KK16::KK16::KK16::KK16:
doktora gittinmi bu ara.Göbüşünü sev bolca konuş şimdiden.O hissediyor inan bana :nazar:

hamdolsun iyiyim ablacım bir sıkıntı yok şuan.
yarın gidiyorum inş.
konuşuyorum ablacım,selamlarınızı söylüyorum teyzeleri :KK1:

oyy oyyy yerim bizli bizli coğul coğul konusanları maşallah size.. nasılsınız :KK16:

sağol tatlım ,iyiyiz çok şükür,sizlere duacıyız :21:

Günaydın arkadaşlar.

Güzel bir gün diliyorum hepinize.Lütfen bana sıradaki arkadaşlardan hiç uğramayanları söyleyin ben hata yapabilirim.Dua önceliğimizde uğrayan sohbetlere katılan arkadaşlara olacak.Hatta yeni arkadaş eklesemmi ona bile emin olamadım.

Yalan yok dün 2 hamile haberini dışardan tesadüfen öğrenince canım sıkıldı .Biz burada bu haberleri almak için hop oturup hop kalkıyoruz.Ama arkadaşlar yazmıyor bile.

SİİZN FİKRİNİZ ÖNERİNİZ NEDİR.

cnm öncelikle beni de listeye eklediğin için teşekkür ederim...

loori-hayalperest-çigdemd için 10 tane okuyacm bugün...

haklısın tabi gelip neden haber vermiyorlar hamile kaldıklarını hoş olmamış yaptıkları böle yapanları sil bence..bir sürü insan dua ediyo burada onlar için..

bayağı hızlı ilerliyosunuz gacılar valla dün yazdım ondn sonra bugün okadar ilerlemiş okuyamadım valla :))) hoş sohbet insanlarsınız herhalde benimde evde cnm sıkılıyo benide sohbetinize alırsanız sevinirim..

bu ay 5.denemem olacak ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip ediyorum ama yinde de olmuyo Allah isteyecek her şeyden önce gerisi boş..

bu ay da soğan kürü yapıyorum 3.günüm bugün bakalım ne olacak... yapan var mı bu kürü bana yazsın...ovulasyon testi kullanacak olanlara yardım ederim..

Allah büyük elbet bizimde kucağımız boş kalmayacak dualarım bu yönde...

gunaydin kizlar nasilsiniz sekeerrrlerrr:KK52::KK52: yaa adetliyken okumak gunah sizin icin okuyamiyorumm duayi kusuruma bakmayinne yapiyorsunuzz varmi guzel haberler:KK16::KK16:

bana cumaya kadar vakıt ver ablacım ben burdayım ama cumaya kadar gecıkırse ve ıdrar da bişe cıkmazsa kan testı yaptırırım. en gec cmtsiye soolerım olurrrr mu olurrr muu :KK16:

Rimelciğim güldürdün beni Rainbow abla silme bu arkadaşımızı nolurrr :)):KK17: rimelciğim sana mesajla bilgilerimi yazsam olurmu canım vaktin olunca yorumu topiğimize yazabilirmisn?

tabııkı bakarım doğum gun ay yıl eger bılıosan saatıyle de cocukla ılgılı kısımda harıtana ne dustuugune de bakarım

yanı ıstersen 8 e kadar yapabılecın cıkıo.. dimi yaa benım 2 kardesım war 2 cocuktan baska yapmam derdım ama ınsan bekledıkce 3 üz filan olsa bıle mutlu olcaanı dusunuo ben gıbı :KK1:

yok be canım yaa dun yaptım test negatıf cıktı henuz kırmızlarda gelmedı.. belırsızlık bıraz can sıkıo ama artık alıstım napalım beklıces:26: senın kac gunun war 14 mu 15 mıydı?

Hadi rasgele genelde testler negatif çıkabiliyormuş,hiç belli olmaz bakarsın gelmez kırmızılar :) bahsetmiştim sana ben daha bu ay başlıyorum :))bakalım hayırlısı 15 bat tarihim

Zerbas hoşgeldin bende isminin altındaki duayı yazacağım gördükçe okuyoruz ne güzel.Ayrıcada bana çok moral veriyor Rabbim ol deyecek inş.hepimize.

X