- 29 Ekim 2012
- 22.770
- 57.990
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.261
kizar corekotu bal karisimini bilen varsa yazabilirmi nasil uygulayacammm...hormon testi yaptirdim dun ins iyi haberler alirimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rainbow baska duaya gecelimmmm rabbim sesimzi duyacak gobislerimiz bebislerler dolacak ins..bunu tek kendim icin degil tum isteyen bayanlar icin diliyorumm..corekotu bal karisimini 4.gun yesek olurmu bilgilendiriimisiniz beni...
Herkeseeeee günaaayyyyyyyyyydınnnnnnn, anne adayları :))
Canım ben Solgar'ın folik asidini kullanıyorum . Tırnaklarıma çok iyi geldi ve hiç kilo aldırmadı.
1 yemek kaşığı bal-1 tatlı kaşığı tarçın-1 yemek kaşığı öğütülmüş çörek otu karıştırıp sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyeceksin cnm.ben böyle duydum ama o karışım ne kadar gidiyor bilmiyorum asbelove kullandı o daha iyi bilir yazar sana ama ben böyle hatırlıyorum.bende yaptım ama ben göz kararı karıştırmıştım.kizar corekotu bal karisimini bilen varsa yazabilirmi nasil uygulayacammm...hormon testi yaptirdim dun ins iyi haberler alirimm
tabııkı bakarım doğum gun ay yıl eger bılıosan saatıyle de cocukla ılgılı kısımda harıtana ne dustuugune de bakarım
yanı ıstersen 8 e kadar yapabılecın cıkıo.. dimi yaa benım 2 kardesım war 2 cocuktan baska yapmam derdım ama ınsan bekledıkce 3 üz filan olsa bıle mutlu olcaanı dusunuo ben gıbı
yok be canım yaa dun yaptım test negatıf cıktı henuz kırmızlarda gelmedı.. belırsızlık bıraz can sıkıo ama artık alıstım napalım beklıces:26: senın kac gunun war 14 mu 15 mıydı?
Günaydın hanımlar ben şu erken kalkma olayını bir oturtamadım ya neyse
12 de eşim öğle yemeğine geliyor hazırlık yapmak lazım birazdan.
Müjde bekliyoruz artık yok mu hamiş?
umudumuz missyaman,asbelove,yehan,aybikekayra
kolay gelsin cnm.
akşama vereceğim bilgileriiiii
hadi inşAllahhhhhhhhh.müjdeyle gell
ama anlaşalım olurda çıkmazsa tam gaz devam nolur üzülmek yok.Ama tabi heni olurya diyorum yoksa hislerim başka şeyler fıısldıyor bana :118:
Canım olur tabi olmaz mı başla hemen.Yumurtaları kuvvetlendiriyor.
Solgarda güzel bir marka.ben eşime solgarın vitaminlerini kullanıyorum.
ben dün elevite başladım.Çok dengeli beslenmiyorum bana yii gelecek diye düşünüdüm.Daha önce gittiğim dr.umda aynını söylemişti multivitamin kullan dmeişti gerçi o ara çok zayıftım ona bakarakmı dedi bilmem:))
cnm mrb geçen ay ben yaptım aktardan saf bal al cnm en kuçuk kavanozdan 300 ml olanlardan içine aktardan makinadan taze çekilmiş çörek otu cnm 5 tatlı kaşığı tarçın oda 5-6 tatlı kaşığı ve bunları iyice tahta kaşığıyla karıştır cnm sabahları aç karnına birtatlı kaşığı ye cnm ben kendim evde karıştırmıştımkizar corekotu bal karisimini bilen varsa yazabilirmi nasil uygulayacammm...hormon testi yaptirdim dun ins iyi haberler alirimm
Fatmacığım yine döktürmüşsün maaşallah canım.Ben camları ellemiyorum bile yetişmiyor.İçlerini silebiliyorum anca.Zatewn korkuyorumda çıkmaya yanlızken çıkamıyorum.
çok şukur cnm bugun evimi makinaladım toz aldım ohhh rahatladım dağınıklığa tahammulum hiç yok allah kimseyi yatırmasın kızlar insanın içiiçini yiyor ev dağınıkken şimdi yatıyorum cnmasbelove canım keşke o anda yanında olabilsek ama emin ol dualarımızla yanındayız cnm benim.hayırlısı
lex senin için ağır olur evet zaten bende uzun süre kullanmayı düşünmüyorum.1 ay kullanıp bakacağım duruma:)
neşecim daha iyi olmana sevindim cnm kalkıyorsun değil mi artık
ben kaçıyorum hatunlar hazırlanayım kocacım gelir şimdi bizi almaya akşama görüşürüz allah nasip ederse