RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

evet canım sanırım batlarımızda yakın ben suan regliyim 3.günüm 20 29 arası çalışıcam bakalım :):) zaten ovi testimde hazır sağlama alcam inş kendimi soğanda kullandım temizledim kendimi :):)

Bende reglm suan aynen 3. günüm benimde :)) İnşallah artık bi dahaki aya olur ya sabırsızlanıyorum :KK25: Ovülasyon testi hiç kullanmadım bu ay bendemi alsam acaba ??

Son düzenleme:
hee siz reglsiniz. ben bat olarak sizden farklıyım. benim normal şartlarda regle 2 günüm kaldı. bat 15 kasım. gün sayıyorum yani. son 3-4 günüm epey zor geçti. beklemek zor oluyor. ben daha önce hiç ovu testi kullanmadım ama bu ay regl olursam ben de kullanıcam. gün atlamak istemiyorum çünkü. 3 gündür folik asit kullanıyorum, ona da yeni başladım. güzel haberler vermeyi çok istiyorum bu topiğe. inşallah bana uğurlu gelir :nazar:

kızlar alın bencede en azından bir fikriniz olur ben de bu ay aldım ama hasta oldum yeni başlıcam işte.yehancım inş hamişsindirde gerek kalmaz sevdemm aynı anlarda müjde versek ne güzel olur dimi canım ya off offf

hee siz reglsiniz. ben bat olarak sizden farklıyım. benim normal şartlarda regle 2 günüm kaldı. bat 15 kasım. gün sayıyorum yani. son 3-4 günüm epey zor geçti. beklemek zor oluyor. ben daha önce hiç ovu testi kullanmadım ama bu ay regl olursam ben de kullanıcam. gün atlamak istemiyorum çünkü. 3 gündür folik asit kullanıyorum, ona da yeni başladım. güzel haberler vermeyi çok istiyorum bu topiğe. inşallah bana uğurlu gelir :nazar:

inşallah..belirti falan bişi varmı peki?

Kasıklarımda batma var. en başlarda sol kasığımda başladı ama şimdi daha çok sağda. dün gece sağ kasığım ve sağ dizim çok ağrıdı mesela. Bunun dışında geçen hafta canım çok turşu çekmişti, durduk yere. ben o zaman bişe var mı diye şüphelenmiştim. Sonrasında adetime yakın 1-2 sivilce çıkardı bende, henüz böle bişe yok. göğüslerimde de ağrı sızı çok az, adete yakın daha fena olurlardı. Halsizlik oluyo bazen, keyifsizim, hiç bişe yapmak gelmiyo içimden. Birkaç yerde araştırmıştım, evde yapılan eski usul testler varmış, biri karbonat diğeri de iğne. karbonata çok inanmadım güvenilir gelmedi bana ama iğne testi daha güvenilir gb. onların sonuçlarına göre de hamile çıktım ama dur bakalım bekliyorum işte. öyle çok bariz yada bu hiç olmazdı çok farklı diyebileceğim bi durum yaşamıyorum.

Kasıklarımda batma var. en başlarda sol kasığımda başladı ama şimdi daha çok sağda. dün gece sağ kasığım ve sağ dizim çok ağrıdı mesela. Bunun dışında geçen hafta canım çok turşu çekmişti, durduk yere. ben o zaman bişe var mı diye şüphelenmiştim. Sonrasında adetime yakın 1-2 sivilce çıkardı bende, henüz böle bişe yok. göğüslerimde de ağrı sızı çok az, adete yakın daha fena olurlardı. Halsizlik oluyo bazen, keyifsizim, hiç bişe yapmak gelmiyo içimden. Birkaç yerde araştırmıştım, evde yapılan eski usul testler varmış, biri karbonat diğeri de iğne. karbonata çok inanmadım güvenilir gelmedi bana ama iğne testi daha güvenilir gb. onların sonuçlarına göre de hamile çıktım ama dur bakalım bekliyorum işte. öyle çok bariz yada bu hiç olmazdı çok farklı diyebileceğim bi durum yaşamıyorum.

ben bu aydan çok umutluydum ama hiçbi belirti yok.iğne testi mi..duymadım için.nedir?

bi kaba idrarını yapıyosun. bu gece dene mesela. sabah bakıcaksın çünkü. idrarını yapıp, içine hiç kullanılmamış metal bir dikiş iğnesi atıyosun. kabın kapağı varsa kapağını yoksa üzerine bir alüminyum folyoyu kapatıp 8 saat bekletiyorsun. 8 saatin sonunda iğne kararmışsa ve küf gb kokuyorsa hamilesin ama iğne olduğu gb duruyorsa hamile değilsin. böyle bir test işte. eskiden faslı kadınlar yaparmış, gebelik testlerinin olmadığı dönemlerde. benim iğne simsiyah olmuştu, resmen kapkaraydı ve küf kokuyordu. ama dediğim gb netleşmeden umutlanamıyor insan. bi de elle kontrol varmış ama onu deneyemedim, cesaret edemedim. çok afedersin açık yazıyorum, orta parmağını yatarken vajinana sokuyorsun ama çok değil. eline yumuşak top gb birşey geliyorsa hamilesin ama bir sertlik geliyorsa değilsin.

bi kaba idrarını yapıyosun. bu gece dene mesela. sabah bakıcaksın çünkü. idrarını yapıp, içine hiç kullanılmamış metal bir dikiş iğnesi atıyosun. kabın kapağı varsa kapağını yoksa üzerine bir alüminyum folyoyu kapatıp 8 saat bekletiyorsun. 8 saatin sonunda iğne kararmışsa ve küf gb kokuyorsa hamilesin ama iğne olduğu gb duruyorsa hamile değilsin. böyle bir test işte. eskiden faslı kadınlar yaparmış, gebelik testlerinin olmadığı dönemlerde. benim iğne simsiyah olmuştu, resmen kapkaraydı ve küf kokuyordu. ama dediğim gb netleşmeden umutlanamıyor insan. bi de elle kontrol varmış ama onu deneyemedim, cesaret edemedim. çok afedersin açık yazıyorum, orta parmağını yatarken vajinana sokuyorsun ama çok değil. eline yumuşak top gb birşey geliyorsa hamilesin ama bir sertlik geliyorsa değilsin.

enteresanmış ya..en iyisi kan tahlili zamanını beklemek.sağol canım.

canım ben 13 ağustos doğumluyum, aslan burcuyum. doğum saatim öğlen 11:45. yükselenimi akrep diye biliyorum. eşim 28 mayıs doğumlu. burcu ikizler görünüyo ama pek özelliğini taşıdığını söyleyemem. sanki yengeçe daha çok benziyo eşim. eşimin doğum saatini bilemiyorum ama. bi bakarsan çok sevinicem.

canım doğum senesi de lazım ikinizinde.. sana saatın bellı olduundan daha ayrıntılı bakarım

seaside

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

rmzeynep:20
oz_lem:33
8scorpions:60
raginda:20
kiraztepe:50
rimel84:10
esenglvedat:10
firarperest:20
raginda:20
asbelove:50
lex:10
ebal16:10
nartanesiii:30

Toplam:313 :21::21::21::21:

Sıra bana gelmişte bitmiş bile ..Allah hepinizden razı olsun dualarımız kabul olsun.Herkese teşekkür ederim :KK16:

Yehancığım seni anlıyorum merak,endişe,belirsizlik insana yanlış şeylerde yaptırabilir.Biraz sakin kal canım ve riskli şeyler yapma bence azıcık sabır diliyorum sana :KK16:

ben geldiiiiiiiimmmm :KK52::KK52::KK52:

herkese merhabaaaa , çok özledim siziiiii :KK16::KK16:

günüm iyi geçti, öğrenciler çoooooookk tatlııııı, bir sürü espriler felan çok zekiler ve anında susun diyip derse girebildim, çok başarılılar, en iyi sınıfları da bana vermişler :KK9:

sadece müdüre gıcıklandım saçma sapan bi program yapmışlar derhal düzeltin dedim :KK9::KK9:

sizler neler yaptınızzz :KK52:

Canım yeni eğitim ,öğretim dönemin hayırlı uğurlu olsun,sana uğur getirsin :)) İnşallah bebeğinde seninle birlikte derslere girer yakında :KK16:

Günaydın güzel anneler ve anne adayları.. Bugüne bomba gibi başladım. erkenden kalktım duşumu aldım, bi rahatladım ki anlatamam. sabah sabah iyi geldi. canım eşimin de benim de doğum senemiz 1983. aynı yaştayız. bakarsan çok sevinirim. bende astrolojiye meraklıyım ama sen daha detaylı bakıyorsun belli ki. Ayrıca avatarındaki yer ne kadar güzel öyle.. tam kafa dinleme yeri. eşimle orda olmak isterdim :) Canım benimki sadece merak ama umut bağlamıyorum ya otarz testlere. ayın 13ünü de yaptık evellallah, bundan sonrası da bir şekilde geçer inşallah. 2 günüm kaldı şunun şurasında..

Günaydın arkadaşlar.

Güzel bir gün diliyorum hepinize.Lütfen bana sıradaki arkadaşlardan hiç uğramayanları söyleyin ben hata yapabilirim.Dua önceliğimizde uğrayan sohbetlere katılan arkadaşlara olacak.Hatta yeni arkadaş eklesemmi ona bile emin olamadım.

Yalan yok dün 2 hamile haberini dışardan tesadüfen öğrenince canım sıkıldı .Biz burada bu haberleri almak için hop oturup hop kalkıyoruz.Ama arkadaşlar yazmıyor bile.

SİİZN FİKRİNİZ ÖNERİNİZ NEDİR.

Günaydın arkadaşlar.

Güzel bir gün diliyorum hepinize.Lütfen bana sıradaki arkadaşlardan hiç uğramayanları söyleyin ben hata yapabilirim.Dua önceliğimizde uğrayan sohbetlere katılan arkadaşlara olacak.Hatta yeni arkadaş eklesemmi ona bile emin olamadım.

Yalan yok dün 2 hamile haberini dışardan tesadüfen öğrenince canım sıkıldı .Biz burada bu haberleri almak için hop oturup hop kalkıyoruz.Ama arkadaşlar yazmıyor bile.

SİİZN FİKRİNİZ ÖNERİNİZ NEDİR.

Kesinlikle katılıyorum tatlım sohbetlere katılmayanları es geçelim bence deee

X