- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.121
herkese iyi akşamlar.ben bir kişiye değilde birden çok kişiye okmak istiyorum.çigdemd,loori,firarperest,fatmaipek,hayalperest42,8sporcoins,aysunayy ve kendime 30 ar tane okudum listeye eklerseniz sevinirim.bu arada toplam kaç tane okumamız gerekiyor?
Canım sırası gelince eklemek üzere ilk sayfaya yapıştıracağım mesajı inş.Karışıklık olmaz.herkese iyi akşamlar.ben bir kişiye değilde birden çok kişiye okmak istiyorum.çigdemd,loori,firarperest,fatmaipek,hayalperest42,8sporcoins,aysunayy ve kendime 30 ar tane okudum listeye eklerseniz sevinirim.bu arada toplam kaç tane okumamız gerekiyor?
cnm mrb artık o gunu unut hesabi bırak cnm normal cinsel hayatına devam et cnm inş olacak ne kadar çok takılırsan okadar zor olur cnm kafanı dağıt bak ne guzel ilgini başka şeylere ver cnm biliyorum zor ama relakx olursan o kadar iyi cnm ilişki sayısına takılma cnmyoookk 2 defa olmadı...ayy ne bileyim inşallah olmuşturteşekkür ederim ablacım
yehaaann ne yaptın canım var mı belirtilerin..güğüslerinde kaşıntı ve ucunda koyulaşma gibi belirtiler ve kasıklarda batma felan.....göğüslerde ağrı koltuk altından başlıyorsa adet sancısı olabilir
loori
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
Alminna:30
Toplam:283
firarperest
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
alminna:30
Kalan:283
cigdemd
oz_lem:33
nartanesiii:40
Kalan:190
Elfida
esenglvedat:10
firarperest:20
raginda:20
zehra9090:50
asbelove:50
8scorpions:60
ebal16:5
toplam:318
canım göğsümde kaşıntı falan yok. ucundaki koyulaşmaya dikkat etmedim, geçende bi bakmıştım normal gelmişti bana. bariz bi farklılık yoktu yani. dün gece sağ kasığım çok rahatsız etti beni. sağ kasığım ve sağ dizim çok ağrıdı. göğüslerimde ağrı koltuk altından başlamıyor, alt kısımdan başlıyor ama çok değil ağrısı. adet olacağım zaman daha ağrılı oluyordu mesela. bilemiyorum valla. beklemedeyim işte. çok da düşünmemeye karar verdim.
loori
Alminna:30
Toplam:283
firarperest
Kalan:283
cigdemd
Kalan:190
canım yayınladım artık bir kere o onun kısmetiymiş Rabbim kabul etsin inşAllah.canim ben simdi elfida icin okuyorum. 313 tane olmasi icin 3tane eksik okuyayimmi? cünkü alminna arkadasimiz 30 tane okumus. yani 313 gecmesin diye soruyorum.