RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

seaside

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

rmzeynep:20
oz_lem:33
8scorpions:60
raginda:20
kiraztepe:50
rimel84:10
esenglvedat:10
firarperest:20
raginda:20
asbelove:50
lex:10
ebal16:10
nartanesiii:30

Toplam:313 :21::21::21::21:

ablaaaa geçen akşam yumurtlamam vardı ya hatırladın mı, hani o gün sevmiştik eşimle birbirimizi, işte ertesi sabah yumurtlamanın devam ettiğini anladım ve test yaptım hala pozitifti ama eşim nöbetçi olduğu için bişe yapamadık ve sonraki gün de kayboldu o çizgi yani yumurtlama bitti...şimdi ben eşimin nöbetçi olduğu gün yapmadık diye çok umutsuzum ve baya da sinirliyim hatta o gün kaçırdık diye artık dün de istemedim..sence o geceki yeterli miydi, yani ertesi gün de yapılmalı mıydık ooooooooffff :KK43::KK43: eşim de nöbet tutacak zamanı buldu :KK43::KK43::KK43:

hmmm anladim canim ozaman acele etme derim ben bi kac gün daha bekle ama senin kararin yinede cok istiyorsan dayanamazsan yap ama her iki sonucada hazir ol:KK34:

evet cnm cok ümitlenmıyeyım ben canm sımdı gecen ay 17 sınde olmustum bır ay sürseydı adetım(bir ay bir kese sürdü normalde 25,26,27 gün sürer) bu hesaba göre daha 5 gün var yınede cıkar mı?

cnm benim bat 10 aralık bilmiyorum bu ay çalışma yapabilirmiyiz ama sizin dualarınıza çook ihtiyacım var herşeyin hayırlısı kızlar

evet cnm cok ümitlenmıyeyım ben canm sımdı gecen ay 17 sınde olmustum bır ay sürseydı adetım(bir ay bir kese sürdü normalde 25,26,27 gün sürer) bu hesaba göre daha 5 gün var yınede cıkar mı?

cnm yumurtlama gününü biliyorsan ona göre hesapla ayrıca testin fazla ise yap gitsin .stresde kırmızıların gelmesini engelliyor çünkü

ablaaaa geçen akşam yumurtlamam vardı ya hatırladın mı, hani o gün sevmiştik eşimle birbirimizi, işte ertesi sabah yumurtlamanın devam ettiğini anladım ve test yaptım hala pozitifti ama eşim nöbetçi olduğu için bişe yapamadık ve sonraki gün de kayboldu o çizgi yani yumurtlama bitti...şimdi ben eşimin nöbetçi olduğu gün yapmadık diye çok umutsuzum ve baya da sinirliyim hatta o gün kaçırdık diye artık dün de istemedim..sence o geceki yeterli miydi, yani ertesi gün de yapılmalı mıydık ooooooooffff :KK43::KK43: eşim de nöbet tutacak zamanı buldu :KK43::KK43::KK43:

Canım benim bak şimdi şöyle düşüneceksin.Hormon yumurtlama olsun diye artıyor vücutta yani bu 1 saat içinde olup bitmiyor ki.Ertesi günde hormon hemen düşmez.Şimdi 2 ihtimal var ya o gece yumurtladın yada sonraki sabah.

her iki durumdada yumurta ortalama 12 saat duruyor kanalda spermse vücutta 72 saate kadar yaşıyor.Yumurta yumurtalıklardan kanala gidene kadar spermde yola çıkmıştı zaten çoktannnnnnnnnnnnnn.Yani mutlaka karşılatılar onlar.Ertesi güne ayrıca gerek yoktu ki cnm.Hiç ama hiç canını sıkma.Rabbim nasib edecek inşAllah bu ay.

zaten o gece çalışma 2 değilmiiydi.Spermler yarışa geçmişlerdi onlar çoktan maaşallah :nazar::KK55::KK55:

fatmaya katılıyorum kendini iki seçeneğede hazırlayıp test yap bencede.Varsa gölge gibide olsa çıkabilir.Karar senin cnm.

nartanesiii ekledim cnm Allah kabul etsin.

anladigim kadariyla adet döngün degisiyor. bence sen en gec nezaman olabilirsin diye hesap et. benimde normalde 29 günü hic gecmezdi ama hava degisimi, hastalik, hormanlar etkiliyor ve benimki 32.günü geldi. tabiki umutlandim ama etkenleride bildigim icin cokta umutlanmamistim kendimi hazirlamistim.
üzülmeyeceksen test yapabilirsin ama aklinin ucundanda hic negatif cikabiliri cikarma. Insaallah hamilesindir gönülden istiyorum bunu. Rabbim sevindirsin Insaallah

cnm benim batlarda seninki gibi erken regl olanlarda çıkabiliyor cnm ben önceki hamileliğimde 4 gun kala yapmıştım çok ta nit çıkmıştı cnm gene de sen bilirsin cnm ama eğer varsa buyuk olasılıkla çıkabilir

herkese iyi akşamlar.ben bir kişiye değilde birden çok kişiye okmak istiyorum.çigdemd,loori,firarperest,fatmaipek,hayalperest42,8sporcoins,aysunayy ve kendime 30 ar tane okudum listeye eklerseniz sevinirim.bu arada toplam kaç tane okumamız gerekiyor?

Canım benim bak şimdi şöyle düşüneceksin.Hormon yumurtlama olsun diye artıyor vücutta yani bu 1 saat içinde olup bitmiyor ki.Ertesi günde hormon hemen düşmez.Şimdi 2 ihtimal var ya o gece yumurtladın yada sonraki sabah.

her iki durumdada yumurta ortalama 12 saat duruyor kanalda spermse vücutta 72 saate kadar yaşıyor.Yumurta yumurtalıklardan kanala gidene kadar spermde yola çıkmıştı zaten çoktannnnnnnnnnnnnn.Yani mutlaka karşılatılar onlar.Ertesi güne ayrıca gerek yoktu ki cnm.Hiç ama hiç canını sıkma.Rabbim nasib edecek inşAllah bu ay.

zaten o gece çalışma 2 değilmiiydi.Spermler yarışa geçmişlerdi onlar çoktan maaşallah :nazar::KK55::KK55:

yoookk 2 defa olmadı...ayy ne bileyim inşallah olmuştur :KK43::KK43: teşekkür ederim ablacım :KK5:

X