- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 44
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.161
Masaallah nerden buluyorsun hamileleri
benide hamile olarak bulsana
saklandim
beni sobele
fatmaipek hamile radarı maşşallahbeni de bul hacı
nisan da hamileymiş temmuz annelerinde görmüşüm komşu topik daha hamiş değilim ama marttan beri hamiş topiklerinide takipteyim bi içine giremedim tabi
Insaallah sende en yakin zamanda hamileler diyarina katilirsin. batin nezaman???
senide bulurum inşallah ...birkaç topik geziyorum yazmıyorum ama sohbetlerini okuyorum (kendimi sapık gibi hissetttim şimdi bak )
c.tesi cnm 17 si
Aynen ben de heyecanlanıyorum, umutlanmıyım diyorum daha bu ilk ay diyorum. Ama işte aklımdan çıkaramıyorum. Hamilelik herkeste farklı değişikliklere sebep oluyomuş insan kestiremiyor ki hiç. Benim bata 4 gün var alırsak peş peşe alıcaz inşallah müjdeleribenim de çok az kaldı heyecan had safhalarda :) ben de ilk çocuk kız istiyorum. ALLAH nasip ederse. sağlıklı olsun da önemli değil ama içimden geçen kız ne yalan sölim. daha önce hamile kalmış olsam az çok anlayacam kendimi ama şimdi gördüğüm belirtilere isim koyamıyorum. sizin batlara ne kadar kaldı ?
firarcığım daha güzel bebekler sana nasip olsun inşAllah sağlıklı hayırlı
Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı deniyor tabi herkeste aynı olmaz mutlaka.Rabbim ol derse ne olmaz ki.
Allah kabul etsin cnm
Aynen ben de heyecanlanıyorum, umutlanmıyım diyorum daha bu ilk ay diyorum. Ama işte aklımdan çıkaramıyorum. Hamilelik herkeste farklı değişikliklere sebep oluyomuş insan kestiremiyor ki hiç. Benim bata 4 gün var alırsak peş peşe alıcaz inşallah müjdeleri
Ablacım sağolasın inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim.
Rabbim büyük gerçekten.
benim de çok az kaldı heyecan had safhalarda :) ben de ilk çocuk kız istiyorum. ALLAH nasip ederse. sağlıklı olsun da önemli değil ama içimden geçen kız ne yalan sölim. daha önce hamile kalmış olsam az çok anlayacam kendimi ama şimdi gördüğüm belirtilere isim koyamıyorum. sizin batlara ne kadar kaldı ?
benim de çok az kaldı heyecan had safhalarda :) ben de ilk çocuk kız istiyorum. ALLAH nasip ederse. sağlıklı olsun da önemli değil ama içimden geçen kız ne yalan sölim. daha önce hamile kalmış olsam az çok anlayacam kendimi ama şimdi gördüğüm belirtilere isim koyamıyorum. sizin batlara ne kadar kaldı ?
Allah hepimize önce sağlıklı sonra da hayırlı evlat versin. Kız-erkek fark etmez:)
benimde batima 4 gün var. yarindan itibaren 3, 2, 1 veeeeeeeeeeeeeeeeee süpriiiizzzzzz