- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.081
kadınlar kulubü bizkadınların dayanışmasını sağlıyor. :) bende yeni katıldım
aybike enson adetinin ilk günü ne zamandı kaç gün oldu?? ben geçen ay tam 32 günde hastalandım. hamileyim diye çok sevindim ama olmadı.. inşallah senden güzel haberler alırız??? sonrada bu ay inşallah darısı başımıza... )))
Canım bence adetin tam geçsin şöyle 2-3 gün ondan sonra yap testi. Bende öyle kaç kez yaptım hayal kırıklıgı oluyor. O yüzden artık hemen gecikti diye test yapmayacağım olursa olur zaten. Bence sabredip bekleyip en güzeli kan testi yaptırmak. Zaten evde test yapsanda pozitifde çıksa insan yinede kan testide yaptırıyor tam emin olmak için.
bizde kayboloyoruz cnm arada.malum iş çok :))
sen nasılsın cnm.keyfin nasıl.ne yapacaksın test işini.
o ıslaklık hamileliğin belirtisi olabilir.Bence bir yap istersen
Seaside Kalan dua 10 arkadaşlar.Bilginize.....
aman test mi yapacaksin hadi Bismillah de canim Insaallah hamilesindir. adetin geciktimi peki???haklısn cnm ama ılk kez test yapıcm sabırsızlnyorm galıba
yok cnm olurmu hiç.İnşAllah hamilelik belirtisidir.Malum hamilelikte beyaz akıntı artar.
aldigim ayatelkürsilerin hepsini okudum canim simdi seasidenin 10 tane kalmis onuda bana yaz hemen okunsun aradan ciksin arkadasimiz
aman test mi yapacaksin hadi Bismillah de canim Insaallah hamilesindir. adetin geciktimi peki???
aybike elinde test var sen yapmıyormusunkoş hadi banyoya varsa çıkar zaten cnm bizden senden burda haber bekliyoruz ....inşallah bebiş seninledir...
bu arada merhaba kızlar...yemeğimi yedim ütümü yaptım geldim
cnm valla bılemedımkı şeffaf su gıbı birsey ayıptr sölemesı. bi kaç yerde okudum da geç yumurtlama fln oluomus
yaav bi test yap, inşallah hamişsindir,
cnm yarın sabah yapayım dedm ama kırmızılar gelmzsa