- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 44
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.101
cnm stres oldum şekerlerrrrr akıntı var ama öle aşırı degıl umutlandrmak ıstemıyorum kendımı
aybike elinde test var sen yapmıyormusunkoş hadi banyoya varsa çıkar zaten cnm bizden senden burda haber bekliyoruz ....inşallah bebiş seninledir...
bu arada merhaba kızlar...yemeğimi yedim ütümü yaptım geldim
ne zmana kadar kaçıcan sonuçtan cnm varsa vardır ben olsam dayanamazdım vallahi gece rahat uyuyamazdım heralde
cnm dün yada bugün dıye hesaplamstm ama celıskıde kaldım vücudmn bır oyunu olablrmı acaba ya ayyyyy :s
hmmm anladim canim ozaman acele etme derim ben bi kac gün daha bekle ama senin kararin yinede cok istiyorsan dayanamazsan yap ama her iki sonucada hazir ol
hoş geldiin, afiyet olsun, hamarat fatma hanım
evet cnm cok ümitlenmıyeyım ben canm sımdı gecen ay 17 sınde olmustum bır ay sürseydı adetım(bir ay bir kese sürdü normalde 25,26,27 gün sürer) bu hesaba göre daha 5 gün var yınede cıkar mı?
ablaaaa geçen akşam yumurtlamam vardı ya hatırladın mı, hani o gün sevmiştik eşimle birbirimizi, işte ertesi sabah yumurtlamanın devam ettiğini anladım ve test yaptım hala pozitifti ama eşim nöbetçi olduğu için bişe yapamadık ve sonraki gün de kayboldu o çizgi yani yumurtlama bitti...şimdi ben eşimin nöbetçi olduğu gün yapmadık diye çok umutsuzum ve baya da sinirliyim hatta o gün kaçırdık diye artık dün de istemedim..sence o geceki yeterli miydi, yani ertesi gün de yapılmalı mıydık ooooooooffffeşim de nöbet tutacak zamanı buldu
cnm benim bat 10 aralık bilmiyorum bu ay çalışma yapabilirmiyiz ama sizin dualarınıza çook ihtiyacım var herşeyin hayırlısı kızlar
cnm yumurtlama gününü biliyorsan ona göre hesapla ayrıca testin fazla ise yap gitsin .stresde kırmızıların gelmesini engelliyor çünkü
evet cnm cok ümitlenmıyeyım ben canm sımdı gecen ay 17 sınde olmustum bır ay sürseydı adetım(bir ay bir kese sürdü normalde 25,26,27 gün sürer) bu hesaba göre daha 5 gün var yınede cıkar mı?
yok cnm yumurtlma zmnımı bılmıyorum yanı ovi testı fln yapmadım
Canım benim bak şimdi şöyle düşüneceksin.Hormon yumurtlama olsun diye artıyor vücutta yani bu 1 saat içinde olup bitmiyor ki.Ertesi günde hormon hemen düşmez.Şimdi 2 ihtimal var ya o gece yumurtladın yada sonraki sabah.
her iki durumdada yumurta ortalama 12 saat duruyor kanalda spermse vücutta 72 saate kadar yaşıyor.Yumurta yumurtalıklardan kanala gidene kadar spermde yola çıkmıştı zaten çoktannnnnnnnnnnnnn.Yani mutlaka karşılatılar onlar.Ertesi güne ayrıca gerek yoktu ki cnm.Hiç ama hiç canını sıkma.Rabbim nasib edecek inşAllah bu ay.
zaten o gece çalışma 2 değilmiiydi.Spermler yarışa geçmişlerdi onlar çoktan maaşallah