RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

herkese iyi akşamlar.ben bir kişiye değilde birden çok kişiye okmak istiyorum.çigdemd,loori,firarperest,fatmaipek,hayalperest42,8sporcoins,aysunayy ve kendime 30 ar tane okudum listeye eklerseniz sevinirim.bu arada toplam kaç tane okumamız gerekiyor?

canım zaten birden çok kişiye okuyoruz, sırası gelene kaç tane okumak istersen söylüyorsun ve kendimize okumuyoruz :KK34:

yehaaann ne yaptın canım var mı belirtilerin..güğüslerinde kaşıntı ve ucunda koyulaşma gibi belirtiler ve kasıklarda batma felan.....göğüslerde ağrı koltuk altından başlıyorsa adet sancısı olabilir

herkese iyi akşamlar.ben bir kişiye değilde birden çok kişiye okmak istiyorum.çigdemd,loori,firarperest,fatmaipek,hayalperest42,8sporcoins,aysunayy ve kendime 30 ar tane okudum listeye eklerseniz sevinirim.bu arada toplam kaç tane okumamız gerekiyor?
Canım sırası gelince eklemek üzere ilk sayfaya yapıştıracağım mesajı inş.Karışıklık olmaz.
Allah kabul etsin.Birde cnm kendimize biz okumuyoruz bize okunuyor.

Elfida

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
oz_lem:33
esenglvedat:10
firarperest:20
raginda:20
zehra9090:50
asbelove:50
8scorpions:60
ebal16:5
nartanesiii:40
alminna:30

toplam:318:21::21::21::21::21::21:

loori

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

Alminna:30

Toplam:283

firarperest

Kalan:283

cigdemd

Kalan:190

yoookk 2 defa olmadı...ayy ne bileyim inşallah olmuştur :KK43::KK43: teşekkür ederim ablacım :KK5:
cnm mrb artık o gunu unut hesabi bırak cnm normal cinsel hayatına devam et cnm inş olacak ne kadar çok takılırsan okadar zor olur cnm kafanı dağıt bak ne guzel ilgini başka şeylere ver cnm biliyorum zor ama relakx olursan o kadar iyi cnm ilişki sayısına takılma cnm

yehaaann ne yaptın canım var mı belirtilerin..güğüslerinde kaşıntı ve ucunda koyulaşma gibi belirtiler ve kasıklarda batma felan.....göğüslerde ağrı koltuk altından başlıyorsa adet sancısı olabilir

canım göğsümde kaşıntı falan yok. ucundaki koyulaşmaya dikkat etmedim, geçende bi bakmıştım normal gelmişti bana. bariz bi farklılık yoktu yani. dün gece sağ kasığım çok rahatsız etti beni. sağ kasığım ve sağ dizim çok ağrıdı. göğüslerimde ağrı koltuk altından başlamıyor, alt kısımdan başlıyor ama çok değil ağrısı. adet olacağım zaman daha ağrılı oluyordu mesela. bilemiyorum valla. beklemedeyim işte. çok da düşünmemeye karar verdim.

loori

firarperest

cigdemd

Yine bennnnn..........
Canımcım üç arkadaşa da 50şer ad. yazar mısın dualarını da ettim Allahım kabul etsinnnnn

Aybike testin varsa ne duruyorsun yapsanaaaa ha bu akşam ha yarın sabah ne değişecek ki önemli olan 4saat idrar yapmamış olman:KK34:

Elfida

esenglvedat:10
firarperest:20
raginda:20
zehra9090:50
asbelove:50
8scorpions:60
ebal16:5

toplam:318:21::21::21::21::21::21:

canim ben simdi elfida icin okuyorum. 313 tane olmasi icin 3tane eksik okuyayimmi? cünkü alminna arkadasimiz 30 tane okumus. yani 313 gecmesin diye soruyorum.

canım göğsümde kaşıntı falan yok. ucundaki koyulaşmaya dikkat etmedim, geçende bi bakmıştım normal gelmişti bana. bariz bi farklılık yoktu yani. dün gece sağ kasığım çok rahatsız etti beni. sağ kasığım ve sağ dizim çok ağrıdı. göğüslerimde ağrı koltuk altından başlamıyor, alt kısımdan başlıyor ama çok değil ağrısı. adet olacağım zaman daha ağrılı oluyordu mesela. bilemiyorum valla. beklemedeyim işte. çok da düşünmemeye karar verdim.

hadi bakalım umutluyum senden kuzum hep aklımdasın, stres yapma sakın, adetlerin düzenli değil mi

genelde düzenlidir. 28 günde bir olurum. evlendikten sonra ufak aksamalar oldu. ya 1-2 gün erken yada 1-2 gün geç oldum o kadar. çok mühim değil bu da.

aayyy hayırlı olsun sevindim. batlarımız aynı günmüş, nasıl öğrendi acaba ? idrar testiyle mi yoksa kan testi mi ? niye buraya yazmadı ki , ilk biz öğrenmek isterdik..

loori

firarperest

cigdemd

cnm bende şimdilik 20 şer tene okuyum yarında okursam söylerim

hayırlı olsun çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin:nazar::nazar: ama keşke bi bildirme zahmetinde bulunsalar

X