RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yehan

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

rmzeynep:20
oz_lem:33
raginda:20
kiraztepe:50
rimel84:10
asbelove:50
lex:20
esenglvedat:10
firarperest:20
8scorpions:30
ebal16:5
8scorpions:25

Toplam:313

Bende senden ve missyamandan canım hep birlikte güzel haberler veririz inşallahhhhh
Benimde kasıklarda batmalar var şişkinlik mevcut bugünde akıntı başladı hayırlısı inşallahhhhh tatlım inşallahhh

bende bu 3lüden çok umutluyum maaşallah

benide listenize alirmisiniz?
bende ayetel kürsi okumak istiyorum herkes icin kendim icin hamile kalmamiz icin.
313tane okunuyor degilmi kizlar? nezamana kadar peki???
Canım istediğin kadar okuyorsun.Sadece sıradaki hangi arkadaşa kaç tane okumak istediğini bana yazdırıyorsun.Allah kabul etsin cnm.Yanlız listeye eklenmek için bana lütfen batını yazdır.sevgiler

seaside

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

rmzeynep:20
8scorpions:60
kiraztepe:50
rimel84:10
lex:10
ebal16:10

Kalan:30

Elfida

zehra9090:50
8scorpions:30
ebal16:5

Kalan:95

cigdemd

Kalan:313

tesekkür ederim canim benim bat 16kasim. ben bi listeye bakayim......hemen dönüyorum sana

çok tşk ederim hepinize. ALLAH razı olsun, dualarınız kabul olur inşallah..

seade 20
elfida 20
cigdemd 20

okumak istiyorum. yanliz beni listeye eklerken canim gercek ismimide yazarmisin zahmet olmazsa. adim ayse
Rabbim simdiden kabul etsin arkadaslar okuyacagimiz okudugumuz Ayetel kürsileri ve ettigimiz dualari

ne oldu neyin var ?? neden ağlıyorsun ??

Sevgimeleğim canım benim.Hayırdır ne oldu ..Lütfen anlattt

Merhaba canım.
ohh mis gibi temizlemişsin eline sağlık cnm.
Canım hemen sivilceyle belli olmaz ki.İnşAllah yanılıyorsundur ama bu ayda olmazsa dr.a gitmekte mutlaka yarar var.

ağlama canım benım bak ben de ağlamıorum.. tahmın ettııgımın dısında baska bi sebep yoktur ınsallah canım..
kızlar piskolojim çok bozulmuş ...çok stres yapıyorum ...hiç bir şey yokken sinirleniyorum bence adet olamadım ondandı....hayat çok sıkıyor beni .....her şeye kızıyorum .ben nasıl iyi olurum nasıl sakinleşim ...kızlar merak etiğinizçin teşekkur ediyorum ..............

neşecim k.validenle aynı apartmanda oturuyordun ilgileniyorlar mı cnm yemeğin temizliğin yapan biri varmı birde onları düşünme
nerdeeeee cnm allah razı olsun annem yaptı eşimde idare ediyor ev işlerini yeme içme işini cnm kv anca bugun geldi dilden geçmiş olsun dedi gitti öyle yani keşke uzakta olsaydıda en azından uzak derdim zoruma gitmezdi allah kimseyi elden ayaktan duşurmesin cnm

zaman zaman cogumuzda olan birsey ama inan bana buda geciyor ve gececekte buna inan canim. benim tavsiyem melisa ve lavanta karisimi cay ic mükemmel sakinlestiriyor cok rahatliyor insan bende bu kk yasemin diye bi arkadasimdan ögrenmistim bu cayi ve gercekten otur keyif yap ve elde ettiklerine sükret ve hayalinin gerceklesmesi icin dua ve Rabbim kabul edecek Insaallah inan buna.

nartanesiii canım isim mevzusu başta geçti ismen dua edelim diye fakat sonra dedikki Rabbim herşeyin en iyisini bilendir buna gerek yok dua yerine gidecek inşAllah dedik vermedik.Şahsen çoğu insan özellerini burada paylaştığı için gerçek ismini verme taraftarı değil fakat senin ricanı kırmadım yazdım ama:) batınıda yaz lütfen onuda ekleyyim.
Allah kabul etsin cnm.

Aminnn canım amin.Çok zor birilerine muhtaç olmak.Rabbim şifa versin canım ya.Keşke elimizden bişey gelse

Sevgimeleğim cnm.Dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bunları ama lütfen böyle zamanlarda elimizdeki herşeyin kıymetini hatırlayalım sağlığımız ailemiz.Yuvamız sevdiklerimiz.En önemliside bizi koruyan kollayan Mevlamız var.Belki beklentilerimizde var ama hayat işte herşey istediği hayal ettiği gibi olmuyor her zaman.Sabredeceğiz herşey çok güzel olacak cnm.

Sagol canim Allah razi olsun ellerine saglik.
benim bat 16 kasim yazdim ama görmedin sanirim.
Heyecanla dua ile batlarimizi bekliyoruz Insaallah bu ay ve sonraki aylar batlarimiz gelmez. dogumdan sonra tesrif etsinler bi zahmet

Aminnn canım amin.Çok zor birilerine muhtaç olmak.Rabbim şifa versin canım ya.Keşke elimizden bişeyler gelse
tşk ederim cnm zaten dualarınıla yanımdasınız ve bana çok guzel moral veriyorsunuz sizin sayenizde pisilojim daha iyi yeri geliyor annemize anlatamadığımız kadınsal sorunlarımızı paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz daha ne olsun cnm ayrıyeten yapmış kadar da oldunuz bunu bana kv demedi cnm hepinizden allah razı olsun

kadınlar kulubü bizkadınların dayanışmasını sağlıyor. :) bende yeni katıldım

Afedersin cnm dikkatimden kaçmış.
evet doğumdan sonra bekleniyorlar kendileri

estagfirullah af etmek ne kelime sen onca kisilerin yazdiklarini okuyup listeyi takip ediyorsun kolay birsey degil Allah razi olsun

ben arkadaslarin ayetel kürsilerini cektikten sonra gelmeye calisirim
Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…