- 24 Eylül 2012
- 4.169
- 4
-
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.061
sağol canım binlerce kez teşekkürler. ALLAH kabul etsin..
Bende senden ve missyamandan canım hep birlikte güzel haberler veririz inşallahhhhh
Benimde kasıklarda batmalar var şişkinlik mevcut bugünde akıntı başladı hayırlısı inşallahhhhh tatlım inşallahhh
Canım istediğin kadar okuyorsun.Sadece sıradaki hangi arkadaşa kaç tane okumak istediğini bana yazdırıyorsun.Allah kabul etsin cnm.Yanlız listeye eklenmek için bana lütfen batını yazdır.sevgilerbenide listenize alirmisiniz?
bende ayetel kürsi okumak istiyorum herkes icin kendim icin hamile kalmamiz icin.
313tane okunuyor degilmi kizlar? nezamana kadar peki???
bende bu 3lüden çok umutluyum maaşallah
Canım istediğin kadar okuyorsun.Sadece sıradaki hangi arkadaşa kaç tane okumak istediğini bana yazdırıyorsun.Allah kabul etsin cnm.Yanlız listeye eklenmek için bana lütfen batını yazdır.sevgiler
çok tşk ederim hepinize. ALLAH razı olsun, dualarınız kabul olur inşallah..yehan
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
rmzeynep:20
oz_lem:33
raginda:20
kiraztepe:50
rimel84:10
asbelove:50
lex:20
esenglvedat:10
firarperest:20
8scorpions:30
ebal16:5
8scorpions:25
Toplam:313
seaside
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
rmzeynep:20
8scorpions:60
kiraztepe:50
rimel84:10
lex:10
ebal16:10
Kalan:30
Elfida
zehra9090:50
8scorpions:30
ebal16:5
Kalan:95
cigdemd
Kalan:313
ne oldu neyin var ?? neden ağlıyorsun ??
Sevgimeleğim canım benim.Hayırdır ne oldu ..Lütfen anlattt
Merhaba canım.
ohh mis gibi temizlemişsin eline sağlık cnm.
Canım hemen sivilceyle belli olmaz ki.İnşAllah yanılıyorsundur ama bu ayda olmazsa dr.a gitmekte mutlaka yarar var.
kızlar piskolojim çok bozulmuş ...çok stres yapıyorum ...hiç bir şey yokken sinirleniyorum bence adet olamadım ondandı....hayat çok sıkıyor beni .....her şeye kızıyorum .ben nasıl iyi olurum nasıl sakinleşim ...kızlar merak etiğinizçin teşekkur ediyorum ..............ağlama canım benım bak ben de ağlamıorum.. tahmın ettııgımın dısında baska bi sebep yoktur ınsallah canım..
nerdeeeee cnm allah razı olsun annem yaptı eşimde idare ediyor ev işlerini yeme içme işini cnm kv anca bugun geldi dilden geçmiş olsun dedi gitti öyle yani keşke uzakta olsaydıda en azından uzak derdim zoruma gitmezdi allah kimseyi elden ayaktan duşurmesin cnmneşecim k.validenle aynı apartmanda oturuyordun ilgileniyorlar mı cnm yemeğin temizliğin yapan biri varmı birde onları düşünme
kızlar piskolojim çok bozulmuş ...çok stres yapıyorum ...hiç bir şey yokken sinirleniyorum bence adet olamadım ondandı....hayat çok sıkıyor beni .....her şeye kızıyorum .ben nasıl iyi olurum nasıl sakinleşim ...kızlar merak etiğinizçin teşekkur ediyorum ..............
nerdeeeee cnm allah razı olsun annem yaptı eşimde idare ediyor ev işlerini yeme içme işini cnm kv anca bugun geldi dilden geçmiş olsun dedi gitti öyle yani keşke uzakta olsaydıda en azından uzak derdim zoruma gitmezdi allah kimseyi elden ayaktan duşurmesin cnm
nartanesiii canım isim mevzusu başta geçti ismen dua edelim diye fakat sonra dedikki Rabbim herşeyin en iyisini bilendir buna gerek yok dua yerine gidecek inşAllah dedik vermedik.Şahsen çoğu insan özellerini burada paylaştığı için gerçek ismini verme taraftarı değil fakat senin ricanı kırmadım yazdım ama:) batınıda yaz lütfen onuda ekleyyim.
Allah kabul etsin cnm.
tşk ederim cnm zaten dualarınıla yanımdasınız ve bana çok guzel moral veriyorsunuz sizin sayenizde pisilojim daha iyi yeri geliyor annemize anlatamadığımız kadınsal sorunlarımızı paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz daha ne olsun cnm ayrıyeten yapmış kadar da oldunuz bunu bana kv demedi cnm hepinizden allah razı olsunAminnn canım amin.Çok zor birilerine muhtaç olmak.Rabbim şifa versin canım ya.Keşke elimizden bişeyler gelse
tşk ederim cnm zaten dualarınıla yanımdasınız ve bana çok guzel moral veriyorsunuz sizin sayenizde pisilojim daha iyi yeri geliyor annemize anlatamadığımız kadınsal sorunlarımızı paylaşıyoruz birbirimize destek oluyoruz daha ne olsun cnm ayrıyeten yapmış kadar da oldunuz bunu bana kv demedi cnm hepinizden allah razı olsun
Afedersin cnm dikkatimden kaçmış.
evet doğumdan sonra bekleniyorlar kendileri