RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Arkadaşlar 2 gün sonra regl başlayacak.Ben bu ay ilk denememi yapacağım.Doktora gitmelimiyim başlangıç için?dr mu beni yönlendirsin yoksa ovu hesaplamasıyla kendim becerebilir miyim yumurtlama hesabını?5 ay önce genel kontrol için gitmiştim her şey yolunda başlayabilirsin demişti hatta folik asit başlattı ama bilemiyorum.

Arkadaşlara katılıyorum cnm.Kendin dene ovulasyon testleri yardımcı olur sana.Hadi rasgele :KK55::KK52:

valla canım bende 4 yıldır çalışmadığım kadar çalışmayı düşünüyorum artık :)
:KK9::KK9::KK9::KK9: Bu ay çalışmalar hat safhada olacak maaşallah :nazar::nazar:

kızlar hepinize iyi akşamlar hepiniz inşşş iyisinizdir saygaları tam okuyamadım inş guzel haberler vardır yoksa da inşş bundan sonra olur şuan hala yatıyorum sadece zaruri ihtiyaçlar ve hastaneye gitmek için kalkıyorum ağrılarım biraz daha var duası okunan arkadaşlarımın da dualarını allah kabul etsin inşş aramıza yeni katılan arkaşlarda hoşgelmişler şimdilik benden bukadar canlarım hepinizi seviyorum

şimdi size 10puanlık uzman sorusu bundan önceki 3adet tarihim 15ekim 19eylül 24ağustos bu bat hesaplama programlarına göre 10kasım benim bat tarihim ama ateş ölçme yöntemi kullanıyorum ya ona göre 16.günde yumurtladım 13ü bat olarak gösteriyor. :KK53::KK53::KK53:
ne yapmalıyım şimdi bennnnnnn içim içimi yiyorrr

ne güzel şeyler yazmışsın öyle zeynepcim hepimiz inşallah tez zamanda veririz bu haberleri yerim senin o tatlı diliniii:KK1:

inşallah canım ben senden o enerjiyi alıyorum yada kalbim böyle istiyor :) ayrıca yumurtlama hesaplayıcıları ihtimal olarak gösteriyor bizim erken yada geç olabiliyor oyuzdne bence sen vucudunu dinle ateşine akıntılarına bak.zaten o ara gün aşırı yaparsan ikisinide kapsamış olur :):)

kızlar hepinize iyi akşamlar hepiniz inşşş iyisinizdir saygaları tam okuyamadım inş guzel haberler vardır yoksa da inşş bundan sonra olur şuan hala yatıyorum sadece zaruri ihtiyaçlar ve hastaneye gitmek için kalkıyorum ağrılarım biraz daha var duası okunan arkadaşlarımın da dualarını allah kabul etsin inşş aramıza yeni katılan arkaşlarda hoşgelmişler şimdilik benden bukadar canlarım hepinizi seviyorum

CAnım Allah acil şifalar versin tez zamanda güzelce istirahat et

şimdi size 10puanlık uzman sorusu bundan önceki 3adet tarihim 15ekim 19eylül 24ağustos bu bat hesaplama programlarına göre 10kasım benim bat tarihim ama ateş ölçme yöntemi kullanıyorum ya ona göre 16.günde yumurtladım 13ü bat olarak gösteriyor. :KK53::KK53::KK53:
ne yapmalıyım şimdi bennnnnnn içim içimi yiyorrr

Hesaplamama göre 10 kasım regl tarihin.27.de oluyorsun maaşallah günü gününe.Yani buna göre günün geçmiş oluyor.Bence yarın sabah mutlaka test yap mutlakaa..Varsa ki inşşşşşşşşşşAllah vardır mutlaka çıkar.Hadi sevindir biziiiiiiiiiiiiiiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah canım ben senden o enerjiyi alıyorum yada kalbim böyle istiyor :) ayrıca yumurtlama hesaplayıcıları ihtimal olarak gösteriyor bizim erken yada geç olabiliyor oyuzdne bence sen vucudunu dinle ateşine akıntılarına bak.zaten o ara gün aşırı yaparsan ikisinide kapsamış olur :):)

inşallah canım inşallah hissettiğin gibidir de umutlarım boşa çıkmaz akıntılar başladı bugün acaip böyle bir ara altıma mı yaptım acaba farketmeden dedim ya da hastalandım ama akıntıymış sadece bakalım son 1gün daha beklemeliyim dimi test için

Canım Allah şifa versin.Hay Allah ya o kadarmı çok arğrın oluyor ilaçlar fayda vermiyor mu :KK43:

inşallah canım inşallah hissettiğin gibidir de umutlarım boşa çıkmaz akıntılar başladı bugün acaip böyle bir ara altıma mı yaptım acaba farketmeden dedim ya da hastalandım ama akıntıymış sadece bakalım son 1gün daha beklemeliyim dimi test için

aaa ciddimisin hadi bakalım hayırlı haberler.Sabah yapıyorsun değil mi varmı test.

canım pardon ben gelecek ay için konuşmuş gibi oldum yumurtlaman geçmiş bat geliyor senin:) 10 ununda olmadın ne güzel ozaman senin hesaplarına göre gidiyor ozamanlar çalışma yaptıysan olma ihtimalin daha yüksek 2 gün bekle bakalım gelmezse test yaparsın :):)

Hesaplamama göre 10 kasım regl tarihin.27.de oluyorsun maaşallah günü gününe.Yani buna göre günün geçmiş oluyor.Bence yarın sabah mutlaka test yap mutlakaa..Varsa ki inşşşşşşşşşşAllah vardır mutlaka çıkar.Hadi sevindir biziiiiiiiiiiiiiiiiii:nazar::nazar::nazar::nazar:

ya canım meryem suresini okuyorum ve yarın bitiyor onu bitirip yapmak istiyorum aslında ama içimde içimi yiyor ama ya geç yumurtlamışsam bi de negatif çıkarsa nasıl olurrr

canım pardon ben gelecek ay için konuşmuş gibi oldum yumurtlaman geçmiş bat geliyor senin:) 10 ununda olmadın ne güzel ozaman senin hesaplarına göre gidiyor ozamanlar çalışma yaptıysan olma ihtimalin daha yüksek 2 gün bekle bakalım gelmezse test yaparsın :):)

içim içimi yiyor yapsam mı diye ama bir gün beklesem mi diye de tepiniyorummmm

içim içimi yiyor yapsam mı diye ama bir gün beklesem mi diye de tepiniyorummmm

canım yap bence Allah korusun negatifse beklentilerin bu kadar çok olmaz ama şuan bekledikçe beklentilerin daha yüksek oluyor dahada şartlıyorsun.ama pozitifse 1 gün erken öğrenmek bile mutlu eder insanı.oyuzden ben erken yapma taraftarıyım.

kızlar bu arada geçen burçlardan bahsetmişsiniz.. o gün işlerim cok youn olduundan ben bişe yazamamıştım , benım bı burç sayfasında uyelıım war .. istersenız sizin yada eşlerinizin doğum harıtalarını yorumlayabılırım , işlerden fırsat buldukca.. gün ay yıl seklınde yazarsanız.. hatta saatı ve dakıkasını bılıosanız harıtanızdakı cocukla ılgılı kısmada bakabılırım kaç tane cocuk gorunuo-cinsiyetleri vs.

canım ben 13 ağustos doğumluyum, aslan burcuyum. doğum saatim öğlen 11:45. yükselenimi akrep diye biliyorum. eşim 28 mayıs doğumlu. burcu ikizler görünüyo ama pek özelliğini taşıdığını söyleyemem. sanki yengeçe daha çok benziyo eşim. eşimin doğum saatini bilemiyorum ama. bi bakarsan çok sevinicem.

Canım Allah şifa versin.Hay Allah ya o kadarmı çok arğrın oluyor ilaçlar fayda vermiyor mu :KK43:
teşekkur ederim cnm evet bu sefer çok kötu oldum iki gun ayağıma basamadım oturamadım cnm hast giderken resmen ağlıyordum cnm uzerinizden uzak çok kötuydum bugun biraz daha iyiyim kızlar cevaplarımı bira geç yazıyorum cepten yazdığım için biraz uğraştırıyor sizden ayrı kalamıyorum sen de dişçiye gitmişsin cnm çok geçmiş olsun tatlım hepinize çok tşk ler iyi dilekleriniz için

X