- 11 Kasım 2011
- 727
- 3
- Konu Sahibi RainbowColors
- #1.041
ooooo öğretmenimiz gelmiş amanda amannn hoş gelmiş yorulmuş mu bugün :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bende belfıtıği var da ayrıyeten ameliyatta olmuştumda ev işini fazla kaçırdım bu ara yorgunluktan çok kötu oldum cnm şimdi gunde iki kere dr gidiyorum iğne için cnmcanım hayırdır bişey mi oldu da ben kaçırdımmm
içim içimi yiyor yapsam mı diye ama bir gün beklesem mi diye de tepiniyorummmm
canım yap bence Allah korusun negatifse beklentilerin bu kadar çok olmaz ama şuan bekledikçe beklentilerin daha yüksek oluyor dahada şartlıyorsun.ama pozitifse 1 gün erken öğrenmek bile mutlu eder insanı.oyuzden ben erken yapma taraftarıyım.
cnm mrb o dediğin yastıktan alacam cnm iyi dileklerin için teşekkurlerben geldiiiiiiiimmmm
herkese merhabaaaa , çok özledim siziiiii
günüm iyi geçti, öğrenciler çoooooookk tatlııııı, bir sürü espriler felan çok zekiler ve anında susun diyip derse girebildim, çok başarılılar, en iyi sınıfları da bana vermişler
sadece müdüre gıcıklandım saçma sapan bi program yapmışlar derhal düzeltin dedim
sizler neler yaptınızzz
Canım ben yapı olarak sabırsızım iyide kötüde öğrenmek isterim beklemek en stresli dönemlerim oluyor.Ben yerinde olsaydım çoktan yapmıştım testimi varsa silikte olsa çıkıyor çünkü.Zeynebe katılıyorum olumluda olsa olumsuzda olsa sonucu bilmek insanı rahatlatıyor bana göre.
ben geldiiiiiiiimmmm
günüm iyi geçti, öğrenciler çoooooookk tatlııııı, bir sürü espriler felan çok zekiler ve anında susun diyip derse girebildim, çok başarılılar, en iyi sınıfları da bana vermişler
sadece müdüre gıcıklandım saçma sapan bi program yapmışlar derhal düzeltin dedim
sizler neler yaptınızzz
bilemedimmm canım yaaa akşam eşim almaya gelecek bende sürpriz yapmayı istiyorum ona hani belli etmeden yapmalıyım testi bu akşam almam imkansız nasıl yapsam bilemedim
canım iş yerindemisin sen.Alamazmısın ki.bilemedimmm canım yaaa akşam eşim almaya gelecek bende sürpriz yapmayı istiyorum ona hani belli etmeden yapmalıyım testi bu akşam almam imkansız nasıl yapsam bilemedim
cnm bende belfıtıği var da ayrıyeten ameliyatta olmuştumda ev işini fazla kaçırdım bu ara yorgunluktan çok kötu oldum cnm şimdi gunde iki kere dr gidiyorum iğne için cnm
canım iş yerindemisin sen.Alamazmısın ki.
O müdür varya o müdür ayağını denk alsın bilmiyorum yani.Sen ne dersen o
Ne güzel cnm maaşallah ne tatlı öğrencilerin var öyle.Mutlu olmanda çok güzel bu herşeye yansıyacak bebişin sımsıkı tutunacak sana bak gör:)) Sonra bizde diyecez ki bak yavrum senin oluşma anını dakikasına kadar biliyoruz an be an şahidiz..Töbe töbeeee yalan değil demi ama kızlar şahidizzzzzzzzzzz
ben geldiiiiiiiimmmm
sizler neler yaptınızzz
hepinize mrblaaarrrr.. Kızlar nasılsınız bakalım ? hala yeni hamiş haberleri yok amaaa bende henüz bi adet belirtisi yok ama az önce baktım dokununca göğüslerimin yanları acıyor. adet olucam belki de bilemiyorum. adet öncesi hep 1-2 sivilce çıkardı bende. o da çıkmadı daha. dün gece sabaha kadar uyuyamadım. sağ kasığım ve sağ dizim çok ağrıdı. bu yağmurlu havalar da etkiliyor beni sanırım. bu arada benim için dua okuyan dilleriniz, amin yapan elleriniz dert görmesin inşallah. Hepinizi çok seviyorum. asbelove senden çok umutluyum ve güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla...
iyi akşamlar kızlarr..yeni umutlarla bir günü daha geride bırakıyoruz..hayırlı haberlere inşallahh
rainbowcuğum mesaj atmıştım sana ..yehanın kalan 25 tanesini okudum canım..tamamdır