RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ben geldiiiiiiiimmmm :KK52::KK52::KK52:

herkese merhabaaaa , çok özledim siziiiii :KK16::KK16:

günüm iyi geçti, öğrenciler çoooooookk tatlııııı, bir sürü espriler felan çok zekiler ve anında susun diyip derse girebildim, çok başarılılar, en iyi sınıfları da bana vermişler :KK9:

sadece müdüre gıcıklandım saçma sapan bi program yapmışlar derhal düzeltin dedim :KK9::KK9:

sizler neler yaptınızzz :KK52:

içim içimi yiyor yapsam mı diye ama bir gün beklesem mi diye de tepiniyorummmm

Canım ben yapı olarak sabırsızım iyide kötüde öğrenmek isterim beklemek en stresli dönemlerim oluyor.Ben yerinde olsaydım çoktan yapmıştım testimi varsa silikte olsa çıkıyor çünkü.Zeynebe katılıyorum olumluda olsa olumsuzda olsa sonucu bilmek insanı rahatlatıyor bana göre.

canım yap bence Allah korusun negatifse beklentilerin bu kadar çok olmaz ama şuan bekledikçe beklentilerin daha yüksek oluyor dahada şartlıyorsun.ama pozitifse 1 gün erken öğrenmek bile mutlu eder insanı.oyuzden ben erken yapma taraftarıyım.

bilemedimmm canım yaaa akşam eşim almaya gelecek bende sürpriz yapmayı istiyorum ona hani belli etmeden yapmalıyım testi bu akşam almam imkansız nasıl yapsam bilemedim

günüm iyi geçti, öğrenciler çoooooookk tatlııııı, bir sürü espriler felan çok zekiler ve anında susun diyip derse girebildim, çok başarılılar, en iyi sınıfları da bana vermişler :KK9:

sadece müdüre gıcıklandım saçma sapan bi program yapmışlar derhal düzeltin dedim :KK9::KK9:

cnm mrb o dediğin yastıktan alacam cnm iyi dileklerin için teşekkurler

Canım ben yapı olarak sabırsızım iyide kötüde öğrenmek isterim beklemek en stresli dönemlerim oluyor.Ben yerinde olsaydım çoktan yapmıştım testimi varsa silikte olsa çıkıyor çünkü.Zeynebe katılıyorum olumluda olsa olumsuzda olsa sonucu bilmek insanı rahatlatıyor bana göre.

bende öyle olduğum için zaman geçmek bilmiyor canım yaaa

O müdür varya o müdür ayağını denk alsın bilmiyorum yani.Sen ne dersen o :KK4::KK4:

Ne güzel cnm maaşallah ne tatlı öğrencilerin var öyle.Mutlu olmanda çok güzel bu herşeye yansıyacak bebişin sımsıkı tutunacak sana bak gör:)) Sonra bizde diyecez ki bak yavrum senin oluşma anını dakikasına kadar biliyoruz an be an şahidiz..Töbe töbeeee :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: yalan değil demi ama kızlar şahidizzzzzzzzzzz:KK53::KK33::KK33::KK33:

bilemedimmm canım yaaa akşam eşim almaya gelecek bende sürpriz yapmayı istiyorum ona hani belli etmeden yapmalıyım testi bu akşam almam imkansız nasıl yapsam bilemedim

canım yarın yaparsın o halde süpriz olması en güzeli olur çünkü hem bakarsın yarın gelicekmi birşeyler sabret birgüncük daha :)

cnm bende belfıtıği var da ayrıyeten ameliyatta olmuştumda ev işini fazla kaçırdım bu ara yorgunluktan çok kötu oldum cnm şimdi gunde iki kere dr gidiyorum iğne için cnm

Canım benim çok dikkat et nolurrr benim annemde boyun fıtığı vardı ameliyat oldu 6ay ben yedirdim yemeğini ağzına Allah korusun canım bu tarz rahatsızlıklar çok dikkat gerektiriyor yerden bişey alırken bile çömelerek alman gerek çok geçmiş olsunnnn:KK54:

O müdür varya o müdür ayağını denk alsın bilmiyorum yani.Sen ne dersen o :KK4::KK4:

Ne güzel cnm maaşallah ne tatlı öğrencilerin var öyle.Mutlu olmanda çok güzel bu herşeye yansıyacak bebişin sımsıkı tutunacak sana bak gör:)) Sonra bizde diyecez ki bak yavrum senin oluşma anını dakikasına kadar biliyoruz an be an şahidiz..Töbe töbeeee :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: yalan değil demi ama kızlar şahidizzzzzzzzzzz:KK53::KK33::KK33::KK33:

hahhahaaaaaaa evet evet şahitsiniz hahahhaaaa :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hoşgeldin tatlımmmmmm
o müdürü topic olarak tepeleriz vallaaa ona öyle söyleee:KK34:

hepinize mrblaaarrrr.. Kızlar nasılsınız bakalım ? hala yeni hamiş haberleri yok amaaa :KK43: bende henüz bi adet belirtisi yok ama az önce baktım dokununca göğüslerimin yanları acıyor. adet olucam belki de bilemiyorum. adet öncesi hep 1-2 sivilce çıkardı bende. o da çıkmadı daha. dün gece sabaha kadar uyuyamadım. sağ kasığım ve sağ dizim çok ağrıdı. bu yağmurlu havalar da etkiliyor beni sanırım. bu arada benim için dua okuyan dilleriniz, amin yapan elleriniz dert görmesin inşallah. Hepinizi çok seviyorum. asbelove senden çok umutluyum ve güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla...

hepinize mrblaaarrrr.. Kızlar nasılsınız bakalım ? hala yeni hamiş haberleri yok amaaa :KK43: bende henüz bi adet belirtisi yok ama az önce baktım dokununca göğüslerimin yanları acıyor. adet olucam belki de bilemiyorum. adet öncesi hep 1-2 sivilce çıkardı bende. o da çıkmadı daha. dün gece sabaha kadar uyuyamadım. sağ kasığım ve sağ dizim çok ağrıdı. bu yağmurlu havalar da etkiliyor beni sanırım. bu arada benim için dua okuyan dilleriniz, amin yapan elleriniz dert görmesin inşallah. Hepinizi çok seviyorum. asbelove senden çok umutluyum ve güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla...

Bende senden ve missyamandan canım hep birlikte güzel haberler veririz inşallahhhhh
Benimde kasıklarda batmalar var şişkinlik mevcut bugünde akıntı başladı hayırlısı inşallahhhhh tatlım inşallahhh

benide listenize alirmisiniz?
bende ayetel kürsi okumak istiyorum herkes icin kendim icin hamile kalmamiz icin.
313tane okunuyor degilmi kizlar? nezamana kadar peki???

iyi akşamlar kızlarr..yeni umutlarla bir günü daha geride bırakıyoruz..hayırlı haberlere inşallahh

rainbowcuğum mesaj atmıştım sana ..yehanın kalan 25 tanesini okudum canım..tamamdır:KK9::KK9:

X