- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
-
- Konu Sahibi RainbowColors
yehan bence de yarın bi test yaptır, böyle çok streslisin ya da evde gebelik testi yap en azından için soğur biraz...tabi tek çizgiyi görürsen hissedeceklerini de göze al kuzum...dua ediyorum sana valla her an aklımdasın ben bile merak ediyorum seni
Hayırlısı be güzelim bu ay tablo şenlenecekbildiğim bir şey varsa bu
Ben müsadenizi isteyeyim arkadaşlar bugün çok yoruldum öğlene kadar evi topla öğleden sonra misafirlik ordada durmadım malum bebek var yardım ettim.Yarın görüşmek üzere.
Her doğan güneş sizi bebeğinize biraz daha yaklaştırsın.Allah rahatlık versin
İyi geceler.Dişlerinizi fırçalamayı unutmayın :))
Hayırlısı be güzelim bu ay tablo şenlenecekbildiğim bir şey varsa bu
Ben müsadenizi isteyeyim arkadaşlar bugün çok yoruldum öğlene kadar evi topla öğleden sonra misafirlik ordada durmadım malum bebek var yardım ettim.Yarın görüşmek üzere.
Her doğan güneş sizi bebeğinize biraz daha yaklaştırsın.Allah rahatlık versin
İyi geceler.Dişlerinizi fırçalamayı unutmayın :))
iyi pazarlaaaaaaaaaarrr
Ozo naber nasılsın
merhabalar kızlarrr,ben yine yoğunluktan 3-4 gündür buraya uğrayamıyorum,kusura bakmayın...hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim kızlar,inşallah bu güzel duyguları siz de en kısa zamnda yaşarsınz...bebeği görmeye daha gitmedim 1-2 gün daha bekliyim diyorum,daha çok büyüsün diye.bilmiyorum bu nasıl bir sabırdır ama şimdilik böyle düşünüyorum...sadece beslenmeme çok dikkat etmeye basladım,çok uyumaya başladım,zaman zaman kasıklarımda ağrı hala devam ediyor..benden haberler bu kadar :)
iyiyim canımcım biraz uykusuzum..bademi yıkadık bıcıbıcı yaptı çok sevdi..sen napıyosun yoktun 2 gündür
kızzz git de görsene bebiki annesi bi tanışın