RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yehan bence de yarın bi test yaptır, böyle çok streslisin ya da evde gebelik testi yap en azından için soğur biraz...tabi tek çizgiyi görürsen hissedeceklerini de göze al kuzum...dua ediyorum sana valla her an aklımdasın ben bile merak ediyorum seni

yok kuzum ya inat ettim evde gebelik testi yapmayacam. bekleyecem .. Ahh kıyamam keşke hamile olsam da burda hep beraber halay çeksekk.. birbirimizden çok uzağız ama kalplerimiz 1 buna yürekten inanıyorum..

Hayırlısı be güzelim bu ay tablo şenlenecekbildiğim bir şey varsa bu

Ben müsadenizi isteyeyim arkadaşlar bugün çok yoruldum öğlene kadar evi topla öğleden sonra misafirlik ordada durmadım malum bebek var yardım ettim.Yarın görüşmek üzere.

Her doğan güneş sizi bebeğinize biraz daha yaklaştırsın.Allah rahatlık versin

İyi geceler.Dişlerinizi fırçalamayı unutmayın :))

iyi geceler ablacıııııııııııımmm

İyi geceler ablam..

herkese iyi geceler.topik değişmiş bakıyorumda.açar açmaz 2 tane daha hamile olduğunu gördüm ve çok mutlu oldum.allah tamamına erdirir inş.rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inş.tabi banada:)

kızlarr selamm.. ben de bu topiği yeni gördüm batım önceki gün ya da dündü hala gelen giden yok hafif kasık ağrısı ve göğüslerde şişme dışında hiç bir belirti de yok bu 5. ayımdı hayırlısı bakalım... :112:

selam kardeşlerim....eski topik kapandı ben şimdi nereye geleyim.bu arda ben daha adet olmadım 13 gun geçti.adetin 5 gunu test yapmıştım çıkmamıştı.yarın birdaha yapacam .sizler nasılsınız ...kusruma bakmayın giremedim çok yoğun geçti gunlerim .kaynbabam emalyt olundu kalpten sıkıntılı gunler geçti şükür.artık burdayım

Selam arkadaslar uzun sure girememistim bayagi degisim olmus.Hamile kalan arkadaslara Allah saglik sihhatle bebeklerini kucaklarina almalarini,bebek isteyen herkeze Allahim bir an once nasip etsin hayirlisiyla...bu arada bu dua isini bilmiyorum kac tane ayetl kursi okunuyor,bi de beni de listede guncellerseniz bat tarihim 28 kasim gorusmek uzere....

merhabalar kızlarrr,ben yine yoğunluktan 3-4 gündür buraya uğrayamıyorum,kusura bakmayın...hepinizin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim kızlar,inşallah bu güzel duyguları siz de en kısa zamnda yaşarsınz...bebeği görmeye daha gitmedim 1-2 gün daha bekliyim diyorum,daha çok büyüsün diye.bilmiyorum bu nasıl bir sabırdır ama şimdilik böyle düşünüyorum...sadece beslenmeme çok dikkat etmeye basladım,çok uyumaya başladım,zaman zaman kasıklarımda ağrı hala devam ediyor..benden haberler bu kadar :)

Ozo naber nasılsın

iyiyim canımcım biraz uykusuzum..bademi yıkadık bıcıbıcı yaptı çok sevdi..sen napıyosun yoktun 2 gündür

kızzz git de görsene bebiki annesi bi tanışın

merhaba kızlar ...sıkıcı bir pazar günü yine allahtan öğleden sonra bebiş görmeye gideceğiz daha 25 günlük bebecik.bu arada hamişlere birşey sormak istiyorum kasık ağrılarınız nasıldı.benim bata 6 gün kaldı sürekli sağ tarafta batma oluyor acaba kistte falanda böyle batmalar olurmu?

iyiyim canımcım biraz uykusuzum..bademi yıkadık bıcıbıcı yaptı çok sevdi..sen napıyosun yoktun 2 gündür

kızzz git de görsene bebiki annesi bi tanışın

Bende uğraşıyorum canım ya daha işlerim bitmedi gelip okuyorum hep.benim papide kendini yikadi az önce görsen okadar cirkinki

İyi pazarlar hanımlar,
Seaside, yehan ve elfida için 20 şer okumak istiyorum listeye ekleyebilirsiniz.
Biz de şimdi eşimle yürüyüşe çıkıcaz sakin bir hava var görüşmek üzere

rainbow ablacım son 3 arkadaşa 20şer tane okudum,Rabbim kabul etsin,tez zamanda dualarımızın sayesinde güzel haberler alalım inş.

yehan canım inş. hamişsindir yaa,güzel haberler bekliyorum senden Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…