RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

off mücaveri çok severim, yarın ben de yapayım. canım çekti sen yazınca. afiyet olsun canım bu arada. bizde yemek olayı henüz başlamadı, kuzumu bekliyorum gelsin de yeriz. ama ben bugün kendimi bi tuhaf hissediyorum, midemde bi tatsızlık var, öğlene kadar topikteydim sonra yattım dinlendim. Valla turşu bozdu sanırım beni ama o kadar yersem olacağı budur. :KK70: B arada oz_lem sen mücvere neler katıyosun? bak ben dereotu, yumurta, beyaz peynir, bolca baharat ne varsa katıyorum, 1 paketin yarısı kadar da kabartma tozu koyuyorum puf puf oluyolar, denemediysen bi dene canım.

sanmıyorum ablam yaa.. benim bat 15 kasım. eğer aşerme varsa, nasıl bi bünye bu anlamadım. Psikolojik midir ne, kim bişe söylese canım çekiyor.

off mücaveri çok severim, yarın ben de yapayım. canım çekti sen yazınca. afiyet olsun canım bu arada. bizde yemek olayı henüz başlamadı, kuzumu bekliyorum gelsin de yeriz. ama ben bugün kendimi bi tuhaf hissediyorum, midemde bi tatsızlık var, öğlene kadar topikteydim sonra yattım dinlendim. Valla turşu bozdu sanırım beni ama o kadar yersem olacağı budur. :KK70: B arada oz_lem sen mücvere neler katıyosun? bak ben dereotu, yumurta, beyaz peynir, bolca baharat ne varsa katıyorum, 1 paketin yarısı kadar da kabartma tozu koyuyorum puf puf oluyolar, denemediysen bi dene canım.

mücveri denedim ama mücaveri de denerim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

evet kuzum aynısını yapıyorum ben de; maydanoz, soğan ve un da koyuyorum ek olarak, yedin turşuları yedin turşuları aha böyle oldun :KK53:

Akşamınız nasıl geçiyor bakalım.Yemekler yendi mi?
mrb kızlar topiğimiz hayırlı olsun ev sahibimiz çoook iyi kovsada gitmem daha bencede başlığa takılmayalım iki ay için değil bebişler olasaya kadar burdayız hatta olduktan sonrada cnm artık yandın sen cnm kovsan gitmeyiz bende bugun kuru fasulye pilav salata turşu vardı cnm şimdi elimde çay sizleri takipteyim az sonrada hurreme bakacam eee siz ne yaptınız

neşecim kovmak ne kelime varlığınız beni nasıl mutlu ediyor bilsen :)) iyiki varsınız.Sakın ha gitmeyin bir yerleree:))

Bende kuzey-güneyi bekliyorum özet var şimdi 1 saat :KK43: gerçi bakmadım başladımı.

evet un falan olmalı zaten. ayy çok severim yarın yapacam. üşenmesem şimdi kalkacam yani ama eşim gelmek üzere, anlamı kalmadı yani. kimse burda yemek adı felan söylemesin yaaa men ediyorum herkesi. :) bu arada eşim geldi, mücver canım çekti dedim, ben beklerim nolcak canın istiyosa hadi beraber yapalım dedi. biz mücver yapmaya gidiyozzz kızlarrrrrrr :KK9::KK9::KK9:

bende taşındım burayaaa.. kim mücüver yapmış falla yanında yourt ...hımmm.. benim kocişte şirkettekılerle maç yapmaya gitti :) internete girebıldım :)

kızlar bakın hele ne anlatacam:

akşam eşim geldi, bi ton abur cubur almış...elinde 5 paket çikolata, (hani şu bitter karam varya ondan) "bak sana ne aldım" diyo. "ne" dedim "BİHTER ÇİKOLATA" diyo, bi kaç kere tekrar ettirdim hala "BİHTER" diyo :KK9::KK9::KK9: hani "bitter karam" reklamında Adnan Bey ve hizmetçileri oynuyo ya ondan kalmış heralde aklında :KK9: "üzerini bi oku bakalım ne yazıyo" dedim, şimdi de "BİFTER" deyip duruyo, ayy öldürecen beni sen :KK9::KK9::KK9: okuma yazmana tüküreyim ben senin bi de komutan olacan diye dalga geçiyom şimdi :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yehancım maaşallah eşine :nazar: tebrik ederim valla.Tam bir hamile eşi potansiyeline sahip.Gecenin sabahın bir vakti meysim dışı meyve istenebilir.Ne yapar eder getirir:nazar: şanslısın kıymetini bil bence:)

rainbow ilk sayfada yazmışsın birkaç kilo fazlam var diye sizde boylar kilolar nasıl canlar önce ben söyleyim boy 1-73 kilo 72

evet un falan olmalı zaten. ayy çok severim yarın yapacam. üşenmesem şimdi kalkacam yani ama eşim gelmek üzere, anlamı kalmadı yani. kimse burda yemek adı felan söylemesin yaaa men ediyorum herkesi. :) bu arada eşim geldi, mücver canım çekti dedim, ben beklerim nolcak canın istiyosa hadi beraber yapalım dedi. biz mücver yapmaya gidiyozzz kızlarrrrrrr :KK9::KK9::KK9:

yehan allah seni napmasın keşke söylemeyeydim :KK9: yanına da yoğurt koy yehhaaaaaaaaaaaaannn duyuyon mu kız beni mutfaktasın ama :KK9:

bende taşındım burayaaa.. kim mücüver yapmış falla yanında yourt ...hımmm.. benim kocişte şirkettekılerle maç yapmaya gitti :) internete girebıldım :)

ben yaptım bacım, yoğurtta vardı :KK56:

yehan allah seni napmasın keşke söylemeyeydim :KK9: yanına da yoğurt koy yehhaaaaaaaaaaaaannn duyuyon mu kız beni mutfaktasın ama :KK9:

ben yaptım bacım, yoğurtta vardı :KK56:

bendeeee buzdolabımınn ustundekı yemeklerımız lıstesıne eklıorum mucveri canım ne ii oldu hatırladıımm.. iş güçten klasık yemeklerı yapıp duruodum cmtsi- yada pazar yapayım bende.. afiiyet olsun canım sana ve kocişine vee inşallah gelcek bebişine :)

bendeeee buzdolabımınn ustundekı yemeklerımız lıstesıne eklıorum mucveri canım ne ii oldu hatırladıımm.. iş güçten klasık yemeklerı yapıp duruodum cmtsi- yada pazar yapayım bende.. afiiyet olsun canım sana ve kocişine vee inşallah gelcek bebişine :)

ayyy yemek listesi mi ben de yapsam yaaaa :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: hergün kara kara düşünmekten iyidir :KK52::KK52:

X