- 11 Kasım 2011
- 727
- 3
-
- Konu Sahibi RainbowColors
hımmm anladım..nekdr aldım cnm ve kac adet var içinde..ayrına kac gunde bir regl oluyosun ve tesı nezmn uyguladın :) sorularım bunlar :)
ben 30 tl ye 30 adet artı 6 gebelik testi aldım gg dan laboquick marka.benim reglilerim çok düzensiz zaten o yuzden aldım hergün yapıcam ben malesef :) çoğu kişi 10.günü başlıyor adetinin çifti göresiye devam ediyor.bence sende öyle yap
cok uygunmus cnm ya.bıyerde 170 tl demıs bırısı baska bı fıyat vermıs ıcınde 10 tane var..bu güzelmiş denemk laızm tabii.
aybikecim bende olmadı tatlım
Selam herkese
En baştan okumaya kalkınca ancak yazabildim.Topik taşınınca burayı da duaları da epey ihmal ettim sanırım, özür dilerim.
Bazen evde çok sıkılıyorum o zaman hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Yine öyle bir dönemin içerisindeyim.
Hamile arkadaşlarımız varmış, görünce çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin.
Darısı diğer arkadaşlara inşallah ve hayırlısıyla bana
Çok güzel sohbetler olmuş burda ne güzel kaynaşmışsınız,çok özendim
Bu arada özlemcim ben de Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim atanamayanlardan ne yazık ki
Şu an ücretli de yapamıyorum.Halbuki öyle çok seviyorum ki mesleğimi,evde oturmak çok çok zor geliyor.
Bulunduğumuz yer de küçücük, ulaşımı zor olan bir yer, bir ada daha doğrusu.
Çıkıp gezemiyoruz bile. Ama bu arada buradan taşınmak için küçük de olsa bir ihtimal doğdu onun için sizden dua bekliyorum.
Eşim de öğretmen onun işiyle ilgili yer değişikliği. Hayırlıysa olsun inşallah.
Bu arada benim de batıma az kaldı, kendimi dinlemeyi bıraktım. Sanki pek umutlu değilim. Ya da psikolojim olumsuz olduğu için ona da olumsuz bakıyorum bilmiyorum.
Neyse çok uzattım beni de aranıza alın sosyalleşirim belki biraz.
Geçen gün bir patlama yaşadım oturdum saatlerce ağladım.Çok yalnızım,hiçbir şeyim yok,hiç kimsem yok diye. Eşim de çok üzüldü,ben varım deyip durdu.O gün artık nasıl ağladıysam sol gözüm şişti çok ağlayınca olurmuş insanda. Neyse ki geçti şimdi biraz biraz. Belki de adet öncesi hassas dönemindeyim bilmiyorum. Liste güncellenince ben de dua alacağım. Hepinize selamlar,sevgiler...
Not: Balık burcuyum bu arada,bence her şeyin sebebi bu
Merhaba arkadaşlar ben geldim.biraz moralim bozuk.dün klomen sonrası kontrolüm vardı.yumurtalarım gelişmemiş.bir de şeker ilacı glukofen verdi.başladım içmeye.galiba bu ay da hüsran.niye böyle oldum anlamıyorum.2 sene yazz .24 dk hapiyla korundum.herşey güzeldi hiç şikayetim yoktu.şimdi ise yumurtalar o kadar klomene rağmen gelişmiyor....
Selam herkese
En baştan okumaya kalkınca ancak yazabildim.Topik taşınınca burayı da duaları da epey ihmal ettim sanırım, özür dilerim.
Bazen evde çok sıkılıyorum o zaman hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Yine öyle bir dönemin içerisindeyim.
Hamile arkadaşlarımız varmış, görünce çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin.
Darısı diğer arkadaşlara inşallah ve hayırlısıyla bana
Çok güzel sohbetler olmuş burda ne güzel kaynaşmışsınız,çok özendim
Bu arada özlemcim ben de Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim atanamayanlardan ne yazık ki
Şu an ücretli de yapamıyorum.Halbuki öyle çok seviyorum ki mesleğimi,evde oturmak çok çok zor geliyor.
Bulunduğumuz yer de küçücük, ulaşımı zor olan bir yer, bir ada daha doğrusu.
Çıkıp gezemiyoruz bile. Ama bu arada buradan taşınmak için küçük de olsa bir ihtimal doğdu onun için sizden dua bekliyorum.
Eşim de öğretmen onun işiyle ilgili yer değişikliği. Hayırlıysa olsun inşallah.
Bu arada benim de batıma az kaldı, kendimi dinlemeyi bıraktım. Sanki pek umutlu değilim. Ya da psikolojim olumsuz olduğu için ona da olumsuz bakıyorum bilmiyorum.
Neyse çok uzattım beni de aranıza alın sosyalleşirim belki biraz.
Geçen gün bir patlama yaşadım oturdum saatlerce ağladım.Çok yalnızım,hiçbir şeyim yok,hiç kimsem yok diye. Eşim de çok üzüldü,ben varım deyip durdu.O gün artık nasıl ağladıysam sol gözüm şişti çok ağlayınca olurmuş insanda. Neyse ki geçti şimdi biraz biraz. Belki de adet öncesi hassas dönemindeyim bilmiyorum. Liste güncellenince ben de dua alacağım. Hepinize selamlar,sevgiler...
Not: Balık burcuyum bu arada,bence her şeyin sebebi bu
glükofeni ben içtim ama 2 gün ishal oldum afedersin, sonra da bıraktımsen de durumlar nasıl? yemek arasında alınca pek etki olmuyomuş ama
sağol tatlım ,darısı sana inş. en hayırlı en kısa zamanda.şuan hiçbir fark yok canım önceden.daha erken tabi
inşşşşş. bebik belirtisidir canım o
Canım sağolasın senin işine çok sevindim zaten. Burada bir tane lise var. Eşim orada çalışıyor. Geçen dönem birlikte çalıştık hatta ama bu yıl yeni öğretmenler geldi, bana ihtiyaç kalmadı açıkçası. Evde durmaya da alışkın değilim,daha önce İstanbul'daydım. Burası zor geldi o yüzden.yerim senin hamilelik takviminiiiiiiii
firarcığım benim eşim asker ve biz de gurbette sürünüyoruz aynıyız yani, ben pazartesi başlıyorum ücretliye güzel bir lisede, bence sen de başvur oyalanırsın ne güzel
Merhaba canım çok teşekkür ederim inşallah güzel dostluklar kurarız burada. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. İnşallah bir şeyler değişir ben de çok istiyorum, dua ediyorum.merhaba canım..yalnızlığını paylaşabiliriz burada..Allah yardımcın olsun gurbette olmak zor..inşallah çalışmaya başlarsın da biraz moralin de yerine gelir..eşinin tayini çıkarsa sizin için yeni ve daha güzel bir hayatbaşlar inşallah.
asbelove
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
RainbowColors:33
feryalnur:20
rimel84:10
nese77:60
leylam123:10
8scorpions:30
oz_lem:20
raginda:20
kiraztepe:50
seaside:30
missyaman:20
rmzeynep:10
Toplam:313
merhaba güzel anne adaylarııı:))ya benim yumurtlamadan beri devam eden ağrım ve akıntım var.acaba kist olabilirmi.geçen ay çatlatma iğnesi oldum işe yaramadı maleseff