- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
-
- Konu Sahibi RainbowColors
ben geldiiiiimmmm. o kadar bitkindim ki akşam 6 ya kadar uyumuşum. evde gr yemek yoktu, kalktım çarçabuk bişiler hazırladım. bu ara canım hiç bişe yapmak istemiyor, resmen bi bıkkınlık ve halsizlik durumundayım. şu fransızların yaptığı meşhuuurrrr iğne testini denedim. valla bu teste göre ben %100 hamileyim ama adete kadar hiç bişeye umut bağlamak istemiyorum. midem bi tuhaf, bi keyifsizlik durumu. Hayırlara vesile olsun inşallah..
kızlaarr lütfen dualara daha çok katılım gösterelim, başlarda 1 günde en az 3 kişi bitiyordu, şimdi de 3 günde 1 kişi zor bitiyor...öptüm sizi
hani bana cevap
önceki sayfalara baktınmı canım ben yazmıştım.ve şimdi 20 daha alıyorum aynı kişiye
Şimdiiiiii hiç kullanılmamış 1 adet dikiş iğnesini sabah saatlerinde bir kaba idrarını yapıp içine atıyorsun. İğneyi attığın kabın kapağı varsa kapağını kapatıyorsun ama yoksa alüminyum folyo ile kapak yapıyosun. 8 saat bekletiyorsun bi yerde. ben kimse ulaşamasın diye wc de bi köşeye koydum. 8 saat sonra baktığında o iğne eğer olduğu gb duruyorsa hamile değilsin ama siyahlaştıysa ve küf gb kokuyorsa hamilesin. Benim iğne siyahlaşmayı bırak baştan uca kapkara olmuş, bildiğin simsiyah yahuuuu.. böle işte canım. nette bak var bu test bi kaç yerde.. Umut dünyası bee işteee
rimel_84 tü galiba aynı kişiye 20 tane daha okucam Allah kabul etsin
Hee cihan almış bugün, yolda şimdi eve geliyo. bu akşam başlicam. Kilo aldırır mı bu ? zaten balık etliyim yaniii
cnm benim belfıtğım var 4 yıl önce ameliyat oldum ama kurtulamadım işte böyle arada azıyor ev işi çok yaptığımda yorulduğumda bazende durupdururken hiç belli olmuyor cnm
Şimdiiiiii hiç kullanılmamış 1 adet dikiş iğnesini sabah saatlerinde bir kaba idrarını yapıp içine atıyorsun. İğneyi attığın kabın kapağı varsa kapağını kapatıyorsun ama yoksa alüminyum folyo ile kapak yapıyosun. 8 saat bekletiyorsun bi yerde. ben kimse ulaşamasın diye wc de bi köşeye koydum. 8 saat sonra baktığında o iğne eğer olduğu gb duruyorsa hamile değilsin ama siyahlaştıysa ve küf gb kokuyorsa hamilesin. Benim iğne siyahlaşmayı bırak baştan uca kapkara olmuş, bildiğin simsiyah yahuuuu.. böle işte canım. nette bak var bu test bi kaç yerde.. Umut dünyası bee işteee
adetime daha 5 gün var canım. şimdi çok erken, yapmak istiyorum da direniyorum :) oz_lem folik asidim geldi, bu akşam başlıyorum hayırlısıyla..
rimel_84 arkadaşa 20 tane okuyorum.bittikçe alırım
Rainboww canıııımmmmm, benim dualarım bitti mi?
Bittiyse Allah razı olsun herkesten :)
Ben yine 10'ar okumak istiyorum. Kimin niyetine okuyayım?
önceki sayfalara baktınmı canım ben yazmıştım.ve şimdi 20 daha alıyorum aynı kişiye
rimel_84 tü galiba aynı kişiye 20 tane daha okucam Allah kabul etsin
selam kızlar,hepnize iyi akşamlar diliyorum
rimel, seaside ve yehan a 50 şer tane okudum, dualarını da ettim, Allah kabul etsin.Amin
[tr]
Nick yaş B.A.T Sonuç Ayetel Kürsi Sevgimeleğim 29 Ekim Haberimiz yok Okundu nisan_1986 26 1 Kasım Haber yok Okundu strawberry2529 29 3 Kasım haber yok Okundu burcuelf 3 Kasım haber yok Okundu kpz 4 Kasım haber yok Okundu ayen1986 5 Kasım haber yok Okundu yxliz 5 Kasım haber yok Okundu
[tr]
Nick yaş B.A.T Sonuç Ayetel Kürsi esraezgi 27 Ekim HAMİLE alaluna 29 2 Kasım HAMİLE Okundu raginda 6 Kasım HAMİLE Okundu esenglvedat 3 Ekim Reglini bekliyor Okundu kiraztepe 37 25 Ekim Reglini bekliyor Okundu missyaman 5 Kasım Günü geçti Okundu Sevdemm 29 8 Kasım Günü geçti Okundu zkaya 26 9 Kasım Çalışmaya devam Okundu ALPPIN 24 10 Kasım Çalışmaya devam Okundu aybikekayra 26 11 Kasım Çalışmaya devam Okundu biiirrr 28 12 Kasım Çalışmaya devam Okundu asbelove 29 12 Kasım Çalışmaya devam Okundu karla38 37 12 Kasım Çalışmaya devam Okundu nese77 35 12 Kasım Çalışmaya devam Okundu rimel_84 28 13 Kasım Çalışmaya devam Okunuyor seaside 14 Kasım Beklemede Okunuyor yehan 15 Kasım Çalışmaya devam Okunuyor Elfida 15 Kasım Çalışmaya devam cigdemd 29 15 Kasım Çalışmaya devam loori 16 Kasım Çalışmaya devam firarperest 24 16 Kasım Çalışmaya devam fatmaipek 32 17 Kasım Çalışmaya devam hayalperest42 23 18 Kasım Çalışmaya devam 8sporcoins 32 19 Kasım Çalışmaya devam aysunayy 30 20 Kasım Çalışmaya devam alminna 25 21 Kasım Çalışmaya devam zehra9090 22 22 Kasım Çalışmaya devam oz_lem_ 24 23 Kasım Çalışmaya devam nagihan_14 23 Kasım Çalışmaya devam asaletlim 24 24 Kasım Çalışmaya devam beyazlim 28 26 Kasım Çalışmaya devam endozlem 27 Kasım Çalışmaya devam lex 30 30 Kasım Çalışmaya devam Okundu leylam123 26 31 Kasım Çalışmaya devam rmzeynep 25 1 Aralık Çalışmaya devam Okundu gumus19 21 2 Aralık Çalışmaya devam RainbowColors 35 8 Aralık Çalışmaya devam cikolta 25 9 Aralık Çalışmaya devam Okundu feryalnur 27 12 Aralık Çalışmaya devam Okundu kadikoy810 31 Kasım ? Çalışmaya devam
[tr
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]18 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
not: Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen bana özel mesajla yaş-bat bilgilerini bildirsinler Bilgileri eksik durumu güncellenmeyen arkadaşlar ne yazıkki listeden silineceklerdir.Umarım hepimize uğur getirir bu liste.
rimel_84
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
rmzeynep:20
oz_lem:33
8scorpions:30
Kalan:230
seaside
Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin
8scorpions:30
Kalan:230
yehan
Kalan:260
hadi bakalımmm, hangisinden almış pembe bebişli olandan mı
İğne testi ilginçmiş ya merak ettim ben de.Forumda da bununla ilgili açılmış bir konu var. yehan hamilesindir inşallah
öz-lem bende seni yerim kuzum yaa,çok tatlısın
hadi peşimden gelin doldurun takvimleri alt alta Allahın izniyle :)
bak çok dua ediyorum size boş durmayın çalışınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn