RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hahahaha o ne kız anlat bakalım biz de yapalım

kızlaarr lütfen dualara daha çok katılım gösterelim, başlarda 1 günde en az 3 kişi bitiyordu, şimdi de 3 günde 1 kişi zor bitiyor...öptüm sizi

önceki sayfalara baktınmı canım ben yazmıştım.ve şimdi 20 daha alıyorum aynı kişiye

Şimdiiiiii hiç kullanılmamış 1 adet dikiş iğnesini sabah saatlerinde bir kaba idrarını yapıp içine atıyorsun. İğneyi attığın kabın kapağı varsa kapağını kapatıyorsun ama yoksa alüminyum folyo ile kapak yapıyosun. 8 saat bekletiyorsun bi yerde. ben kimse ulaşamasın diye wc de bi köşeye koydum. 8 saat sonra baktığında o iğne eğer olduğu gb duruyorsa hamile değilsin ama siyahlaştıysa ve küf gb kokuyorsa hamilesin. Benim iğne siyahlaşmayı bırak baştan uca kapkara olmuş, bildiğin simsiyah yahuuuu.. böle işte canım. nette bak var bu test bi kaç yerde.. Umut dünyası bee işteee

kızzz allah iyiliğini versin git bi erken gebelik testi al, kan tahlili felan yaptır niye böyle uğraşıyon

folic asit aldın ı

Hee cihan almış bugün, yolda şimdi eve geliyo. bu akşam başlicam. Kilo aldırır mı bu ? zaten balık etliyim yaniii

cnm benim belfıtğım var 4 yıl önce ameliyat oldum ama kurtulamadım işte böyle arada azıyor ev işi çok yaptığımda yorulduğumda bazende durupdururken hiç belli olmuyor cnm

aman canım benim geçmiş olsun, yorma kendini fazla, dinlene dinlene yap, ev işi zaten yap yap bitmez,

selam kızlar, hepnize iyi akşamlar diliyorum
rimel, seaside ve yehan a 50 şer tane okudum, dualarını da ettim, Allah kabul etsin.Amin

innnnşallah hamişsindir, ne zaman test yapacaksın

adetime daha 5 gün var canım. şimdi çok erken, yapmak istiyorum da direniyorum :) oz_lem folik asidim geldi, bu akşam başlıyorum hayırlısıyla..

İğne testi ilginçmiş ya merak ettim ben de.Forumda da bununla ilgili açılmış bir konu var. yehan hamilesindir inşallah

rimel_84 arkadaşa 20 tane okuyorum.bittikçe alırım

Rainboww canıııımmmmm, benim dualarım bitti mi?
Bittiyse Allah razı olsun herkesten :)

Ben yine 10'ar okumak istiyorum. Kimin niyetine okuyayım?

önceki sayfalara baktınmı canım ben yazmıştım.ve şimdi 20 daha alıyorum aynı kişiye

rimel_84 tü galiba aynı kişiye 20 tane daha okucam Allah kabul etsin

selam kızlar, hepnize iyi akşamlar diliyorum
rimel, seaside ve yehan a 50 şer tane okudum, dualarını da ettim, Allah kabul etsin.Amin

ii aksamlar kızlar.. bana okuduunuz dualar ıcın Allahım sizden razı olsun,hepimizin biribirimize ettiği dularımız kabul olsun inşallahh.. rainbowcuuuma oglen msj atmıstım ama sanırım dısarda yukardakı hesaba gore oğleden sonra 100 tane daha okundu bana ağzınıza yuregınıze sağlık , annem babam ve annemın bı arkadası da okmus bana 130 tane sizinkiyle beraber 230 edıo.. rainbowcum gelınce hesaplasın ama sanırım benımkı tamamlandı.. opuyorum hepınızı...

öz-lem bende seni yerim kuzum yaa,çok tatlısın
hadi peşimden gelin doldurun takvimleri alt alta Allahın izniyle :)
bak çok dua ediyorum size boş durmayın çalışınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

öz-lem bende seni yerim kuzum yaa,çok tatlısın
hadi peşimden gelin doldurun takvimleri alt alta Allahın izniyle :)
bak çok dua ediyorum size boş durmayın çalışınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

boncuğumuza iyi bak annesi bol bol balık ve ceviz ye tamam mı çok faydalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…