RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ben geldiiiiimmmm. o kadar bitkindim ki akşam 6 ya kadar uyumuşum. evde gr yemek yoktu, kalktım çarçabuk bişiler hazırladım. bu ara canım hiç bişe yapmak istemiyor, resmen bi bıkkınlık ve halsizlik durumundayım. şu fransızların yaptığı meşhuuurrrr iğne testini denedim. valla bu teste göre ben %100 hamileyim ama adete kadar hiç bişeye umut bağlamak istemiyorum. midem bi tuhaf, bi keyifsizlik durumu. Hayırlara vesile olsun inşallah..

hahahaha o ne kız anlat bakalım biz de yapalım

kızlaarr lütfen dualara daha çok katılım gösterelim, başlarda 1 günde en az 3 kişi bitiyordu, şimdi de 3 günde 1 kişi zor bitiyor...öptüm sizi

önceki sayfalara baktınmı canım ben yazmıştım.ve şimdi 20 daha alıyorum aynı kişiye

Şimdiiiiii hiç kullanılmamış 1 adet dikiş iğnesini sabah saatlerinde bir kaba idrarını yapıp içine atıyorsun. İğneyi attığın kabın kapağı varsa kapağını kapatıyorsun ama yoksa alüminyum folyo ile kapak yapıyosun. 8 saat bekletiyorsun bi yerde. ben kimse ulaşamasın diye wc de bi köşeye koydum. 8 saat sonra baktığında o iğne eğer olduğu gb duruyorsa hamile değilsin ama siyahlaştıysa ve küf gb kokuyorsa hamilesin. Benim iğne siyahlaşmayı bırak baştan uca kapkara olmuş, bildiğin simsiyah yahuuuu.. böle işte canım. nette bak var bu test bi kaç yerde.. Umut dünyası bee işteee:KK9:

Şimdiiiiii hiç kullanılmamış 1 adet dikiş iğnesini sabah saatlerinde bir kaba idrarını yapıp içine atıyorsun. İğneyi attığın kabın kapağı varsa kapağını kapatıyorsun ama yoksa alüminyum folyo ile kapak yapıyosun. 8 saat bekletiyorsun bi yerde. ben kimse ulaşamasın diye wc de bi köşeye koydum. 8 saat sonra baktığında o iğne eğer olduğu gb duruyorsa hamile değilsin ama siyahlaştıysa ve küf gb kokuyorsa hamilesin. Benim iğne siyahlaşmayı bırak baştan uca kapkara olmuş, bildiğin simsiyah yahuuuu.. böle işte canım. nette bak var bu test bi kaç yerde.. Umut dünyası bee işteee:KK9:

kızzz allah iyiliğini versin :KK9::KK9::KK9: git bi erken gebelik testi al, kan tahlili felan yaptır niye böyle uğraşıyon :KK9::KK9:

folic asit aldın ı

Hee cihan almış bugün, yolda şimdi eve geliyo. bu akşam başlicam. Kilo aldırır mı bu ? zaten balık etliyim yaniii

cnm benim belfıtğım var 4 yıl önce ameliyat oldum ama kurtulamadım işte böyle arada azıyor ev işi çok yaptığımda yorulduğumda bazende durupdururken hiç belli olmuyor cnm

aman canım benim geçmiş olsun, yorma kendini fazla, dinlene dinlene yap, ev işi zaten yap yap bitmez,

selam kızlar,:KK3: hepnize iyi akşamlar diliyorum:KK54:
rimel, seaside ve yehan a 50 şer tane okudum, dualarını da ettim, Allah kabul etsin.Amin

innnnşallah hamişsindir, ne zaman test yapacaksın

adetime daha 5 gün var canım. şimdi çok erken, yapmak istiyorum da direniyorum :) oz_lem folik asidim geldi, bu akşam başlıyorum hayırlısıyla..

İğne testi ilginçmiş ya merak ettim ben de.Forumda da bununla ilgili açılmış bir konu var. yehan hamilesindir inşallah :KK49:

rimel_84 arkadaşa 20 tane okuyorum.bittikçe alırım

Rainboww canıııımmmmm, benim dualarım bitti mi?
Bittiyse Allah razı olsun herkesten :)

Ben yine 10'ar okumak istiyorum. Kimin niyetine okuyayım?

önceki sayfalara baktınmı canım ben yazmıştım.ve şimdi 20 daha alıyorum aynı kişiye

rimel_84 tü galiba aynı kişiye 20 tane daha okucam Allah kabul etsin

selam kızlar,:KK3: hepnize iyi akşamlar diliyorum:KK54:
rimel, seaside ve yehan a 50 şer tane okudum, dualarını da ettim, Allah kabul etsin.Amin

NickyaşB.A.TSonuçAyetel Kürsi
Sevgimeleğim29 EkimHaberimiz yokOkundu:KK9:
nisan_1986261 KasımHaber yokOkundu:KK9:
strawberry2529293 Kasımhaber yok Okundu:KK9:
burcuelf3 Kasımhaber yokOkundu:KK9:
kpz4 Kasımhaber yokOkundu:KK9:
ayen19865 Kasımhaber yok Okundu:KK9:
yxliz5 Kasımhaber yokOkundu:KK9:
[tr]

NickyaşB.A.TSonuçAyetel Kürsi
esraezgi27 EkimHAMİLE :nazar::KK49::emir_bebek:
alaluna292 KasımHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:Okundu :KK9:
raginda6 KasımHAMİLE:nazar::KK49::emir_bebek:Okundu:KK9:
esenglvedat3 EkimReglini bekliyor:KK43:Okundu:KK9:
kiraztepe3725 EkimReglini bekliyor :KK43:Okundu:KK9:
missyaman5 KasımGünü geçti:KK76:Okundu:KK9:
Sevdemm29 8 KasımGünü geçti:KK76:Okundu:KK9:
zkaya26 9 KasımÇalışmaya devam:KK19: Okundu:KK9:
ALPPIN2410 KasımÇalışmaya devam:KK19: Okundu:KK9:
aybikekayra2611 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
biiirrr2812 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
asbelove2912 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
karla383712 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
nese773512 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
rimel_842813 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okunuyor
seaside14 KasımBeklemedeOkunuyor
yehan15 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okunuyor
Elfida15 KasımÇalışmaya devam:KK19:
cigdemd2915 KasımÇalışmaya devam:KK19:
loori16 KasımÇalışmaya devam:KK19:
firarperest2416 KasımÇalışmaya devam:KK19:
fatmaipek3217 KasımÇalışmaya devam:KK19:
hayalperest422318 KasımÇalışmaya devam:KK19:
8sporcoins3219 KasımÇalışmaya devam:KK19:
aysunayy3020 KasımÇalışmaya devam:KK19:
alminna2521 KasımÇalışmaya devam:KK19:
zehra90902222 KasımÇalışmaya devam:KK19:
oz_lem_2423 KasımÇalışmaya devam:KK19:
nagihan_1423 KasımÇalışmaya devam:KK19:
asaletlim2424 KasımÇalışmaya devam:KK19:
beyazlim2826 KasımÇalışmaya devam:KK19:
endozlem27 KasımÇalışmaya devam:KK19:
lex3030 KasımÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
leylam1232631 KasımÇalışmaya devam:KK19:
rmzeynep251 AralıkÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
gumus19212 AralıkÇalışmaya devam:KK19:
RainbowColors358 AralıkÇalışmaya devam :KK19:
cikolta259 AralıkÇalışmaya devam:KK19:Okundu:KK9:
feryalnur2712 Aralık Çalışmaya devam:KK19: Okundu :KK9:
kadikoy81031Kasım ?Çalışmaya devam :KK19:
:KK19:

[tr
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]18 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam:KK19:[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

not: Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen bana özel mesajla yaş-bat bilgilerini bildirsinler Bilgileri eksik durumu güncellenmeyen arkadaşlar ne yazıkki listeden silineceklerdir.Umarım hepimize uğur getirir bu liste.

rimel_84

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

rmzeynep:20
oz_lem:33
8scorpions:30

Kalan:230

seaside

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

8scorpions:30

Kalan:230

yehan

Kalan:260

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ii aksamlar kızlar.. bana okuduunuz dualar ıcın Allahım sizden razı olsun,hepimizin biribirimize ettiği dularımız kabul olsun inşallahh.. rainbowcuuuma oglen msj atmıstım ama sanırım dısarda yukardakı hesaba gore oğleden sonra 100 tane daha okundu bana ağzınıza yuregınıze sağlık , annem babam ve annemın bı arkadası da okmus bana 130 tane sizinkiyle beraber 230 edıo.. rainbowcum gelınce hesaplasın ama sanırım benımkı tamamlandı.. opuyorum hepınızı...:KK49:

öz-lem bende seni yerim kuzum yaa,çok tatlısın :21:
hadi peşimden gelin doldurun takvimleri alt alta Allahın izniyle :)
bak çok dua ediyorum size boş durmayın çalışınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK1:

öz-lem bende seni yerim kuzum yaa,çok tatlısın :21:
hadi peşimden gelin doldurun takvimleri alt alta Allahın izniyle :)
bak çok dua ediyorum size boş durmayın çalışınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK1:

boncuğumuza iyi bak annesi bol bol balık ve ceviz ye tamam mı çok faydalı :emir_bebek:

X