RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım çokkk geçmiş olsun eve gidip bir güzel yat dinlen ayaklarını sıcacık tut.dert ettiğin şeye bak biz okuruz senin niyetin önemli olan inşallah en kısa zamanda ağrıların geçer tekrardan geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım ağrını sebebi neymiş söyledi mi doktorun:44:

Rainboww canıııımmmmm, benim dualarım bitti mi?
Bittiyse Allah razı olsun herkesten :)

Ben yine 10'ar okumak istiyorum. Kimin niyetine okuyayım?

Çok geçmiş olsun arkadaşım.
İlginç ama ben eskiden regl olduğumu bile anlamazdım ne ağrı, ne şişkinlik...yazın güneşlenirdim, top oynardım, hoplardım, zıplardım.
Yaş ilerledikçe reglime migren tipi baş ağrısı,karın ağrısı,halsizlik, ishal eklendi :))

oovvv geçmil olsun ablacım sana da...dikkat et kendine bol bol yat dinlen...

kızlar listeler 1. sayfada yenileniyor sürekli bakın oraya

kızlar hepinizden allah razı olsun çook tşk ederim iyi dilekleriniz için şuan yattığım yerden cepten yazıyorum hepinizi seviyorum benimki regl ağrı değil kızlar belfıtığım azdı bu ara çok yormuştum evde kendimi ondan oldu cnm ara oluyor bende bu ağrılar ama bu sefer bayağı kötuydu uzerinizden uzak

cnm benim belfıtğım var 4 yıl önce ameliyat oldum ama kurtulamadım işte böyle arada azıyor ev işi çok yaptığımda yorulduğumda bazende durupdururken hiç belli olmuyor cnm

abalcım ortopedik yastık kullansana, çok faydası oluyo
ben de bazen okulda çok ayakta durunca sırtımda ve belimde ağrılar oluyodu, eşim zaten boyun fıtığından ameliyat oldu, çok önermişlerdi, aldık ikimizde onun boyun ağrıları benim de bel ağrılarımdan eser yok, sabahları dinlenmiş kalkıyoruz, kime önerdiysek çok memnun kaldı, biz othello marka aldık, internetten sipariş verebilirsin, koçtaşta da var 30 tl bişey

raginda cnm hamileymişsin..allah bebegını kucagına almayı nasip etsin ..nasıl hissediyosun cnm.allah hepimize nasip etsin işallah

raginda cnm hamileymişsin..allah bebegını kucagına almayı nasip etsin ..nasıl hissediyosun cnm.allah hepimize nasip etsin işallah

sağol tatlım ,darısı sana inş. en hayırlı en kısa zamanda.şuan hiçbir fark yok canım önceden.daha erken tabi

cnm herkeste aynı degıl demekkı şu şıralar seffaf aakntm var ama öle cok fzla degıl azcık ndr acaba

inşşşşş. bebik belirtisidir canım o

Selam herkese
En baştan okumaya kalkınca ancak yazabildim.Topik taşınınca burayı da duaları da epey ihmal ettim sanırım, özür dilerim.
Bazen evde çok sıkılıyorum o zaman hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Yine öyle bir dönemin içerisindeyim.
Hamile arkadaşlarımız varmış, görünce çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza alabilmeyi nasip etsin.
Darısı diğer arkadaşlara inşallah ve hayırlısıyla bana
Çok güzel sohbetler olmuş burda ne güzel kaynaşmışsınız,çok özendim
Bu arada özlemcim ben de Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim atanamayanlardan ne yazık ki
Şu an ücretli de yapamıyorum.Halbuki öyle çok seviyorum ki mesleğimi,evde oturmak çok çok zor geliyor.
Bulunduğumuz yer de küçücük, ulaşımı zor olan bir yer, bir ada daha doğrusu.
Çıkıp gezemiyoruz bile. Ama bu arada buradan taşınmak için küçük de olsa bir ihtimal doğdu onun için sizden dua bekliyorum.
Eşim de öğretmen onun işiyle ilgili yer değişikliği. Hayırlıysa olsun inşallah.
Bu arada benim de batıma az kaldı, kendimi dinlemeyi bıraktım. Sanki pek umutlu değilim. Ya da psikolojim olumsuz olduğu için ona da olumsuz bakıyorum bilmiyorum.
Neyse çok uzattım beni de aranıza alın sosyalleşirim belki biraz.
Geçen gün bir patlama yaşadım oturdum saatlerce ağladım.Çok yalnızım,hiçbir şeyim yok,hiç kimsem yok diye. Eşim de çok üzüldü,ben varım deyip durdu. O gün artık nasıl ağladıysam sol gözüm şişti çok ağlayınca olurmuş insanda. Neyse ki geçti şimdi biraz biraz. Belki de adet öncesi hassas dönemindeyim bilmiyorum. Liste güncellenince ben de dua alacağım. Hepinize selamlar,sevgiler...

Not: Balık burcuyum bu arada,bence her şeyin sebebi bu

hımmm anladım..nekdr aldım cnm ve kac adet var içinde..ayrına kac gunde bir regl oluyosun ve tesı nezmn uyguladın :) sorularım bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…