RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canııımm yaaa biz de seni seviyoruzzzzzz

Canım reglin düzenli ise bata yakın yumurtlamış olman neredeyse imkansız inşAllah o ağrılar bebişinin tutunma çabaları rahimdeki hareketlilik olsun.

Bende yumurtlama olmaz diye düşünüyorum.Peki teorik olarak böyle bir şeyi hissedebilir miyiz?rahimde hareketlilik biz hissedermiyiz ..Şöyle 5 yıl önceye gitsen mesela :))

Bende yumurtlama olmaz diye düşünüyorum.Peki teorik olarak böyle bir şeyi hissedebilir miyiz?rahimde hareketlilik biz hissedermiyiz ..Şöyle 5 yıl önceye gitsen mesela :))

:) Canım bendeki belirtiler batmaydı mesela aniden bıçak kesiği gibi batma giriyordu ve ben hamilelik ve adet belirtisini aynı yaşadım adet olacakmışım gibi hep ağrım oluyordu bu ayda olmadı diyordum mesela.Rahimde mutlaka bişeyler oluyor yani ya batma ya şişkinlik gibi.
Birde bende afedersiniz çok gaz oluyordu.Hamileliğimi henüz öğrenmeden başlamıştı.Herkesin aynı olmaz mutlaka ki.

Elle anlaşılabiliyormuş diye okudum birkaç yerde. adete 1 hafta kala falan. Çok afedersin orta parmağını vajinaya sokuyosun, eline balon gb bi şişlik geliyosa ve yumuşaksa hamileymişsin ama rahimin sertliği geliyorsa hamile değilmişsin. dedim ya prof olucam bennnnnnnn

duymuştum evet ama hiç denemedim ben :)

Demekki eskiden ultrason yoktu testler yoktu böyle yöntemlerle anlıyorlardı.Hürremi ebe kadın,alttan kurcalıyor ,sultaanım gebesiniz diyor ya belkide öyle anlıyordur.Ama bence çok kurcalamamak lazım

ben bunu da denerim bi ara.. ama varya şuan pc başından kalkıp da o moda girmeye üşeniyorum desem yeri var

Yerim o avatari erkek Bebis dimi oy oy Rabbim banada nasip etsin erkek Bebis tabi hayırlısi ve sağlıklısı ınş.

Gunaydin herkese abla bebek görmeye gidicektin erkek mi kizmi

Yehancim çok fazla takiyorsun bence unutma yer çekimi kanununu

Aminnnn sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşAllah.

Bebek kız arkadaşın 2.bebeği büyüğü erkek 5.5 yaşında buda 5 aylık falan oldu anca gidebiliyorum memleketindeydi falan anca denk geldi.Birazdan çıkacağız cnm.bugün eşim müsaitte denk geldi iyide oldu.Gideyim seveyim azcık:)

Ben çıkıyorum kızlar. Hiç uyumadan ayaktayım, yatacam kendimi çok bitkin hissediyorum. Akşama görüşürüz inşallah..

günaaayydın tünayyydın

ben kalkıp temizlik yapacam tutmayın beni eşim nöbetçi akşam beni yalnız bırkmayın öperim hepiciğinizi

Selam kızlaar
ragindacım seni de tebrik ediyorum, inşallah en kısa zamanda keseyi de görürsün
rainbovcumun topiği gerçekten uğurlu geldi, 2 günde 2 hamiş, inşallah devamı da gelir,

kiraztepe Allah razı olsun canım,sana da yaşatsın inş.
gerçekten topikte uğur var

ragindacım hamiş olmana çok sevindim tatlım inşşş herşey yolunda gitsin cnm

teşekkür ederim canım,darısı sana inş.

rainbow ablam son 3 arkadaşa 20 tane okuyacağım cnm,yazarsın

mrb arkadaşlar hastaneden bir saat önce geldim çook ağrım vardı ayağıma basamıyordum resmen ağlayarak gittim dr uç tane ilaç ve iki iğne vuruldum geceye birdaha gidecem şuan cepten yazıyorum size anca kendime gelebildim eve geldiğimde kırmızılarda gelmişti zaten bu kadar ağrı ve ilaçtan sonra bekliyordum hayırlısı diyorum sadece 5-6 gun sizlere dua okuyamıyacağım için uzgunum kızlar lutfen kendinize çook dikkat edin sağlığımız en buyuk hazinemiz şimdilik benden bu kadar iyi hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…