RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Korku filmi kanlar felan. demin tv 2 de vardı eşim baktı, bi de buna bakarsa tamamdır. İşimiz gücümüz var aaaaaaaaaaaaaaa

aaaa herkes gitmiş. Ben çalışmamı bitirdim, yarım saat bacakları uzatıp yattım. sonra 15 dk sağ tarafıma, 15 dk sol tarafıma yattım. Ama olmayınca olmuyo sanırım kızlar, yine bi sürü çocuğum aktı gitti, tutunamadılar bana. çok üzgünüm. bende bi anormallik var sanırım. o şekilde kaçak az oluyor dediniz öle denedim ve yatma moduna geçene kadar kaçak sıfırdı ama yatınca yine olan oldu .. 1 damlasına bile üzülüyorum. Hakkımda hayırlısı ne diyeyim. Ne demişler "Olduğu kadar, olmadığı kader"

mrb kızlar ben dun pek giremedim nete ben yokken çok guzel şeyler olmuş zeynepçim ev almışsınız hayırlı uğurlu olsun inşşş bebişinizde innşşş en kısa surede evinizi tamamlasın cnm ragindacım hamiş olmana çok sevindim tatlım inşşş herşey yolunda gitsin cnm kızlar ben dunden beri bel ayak ağrısından öluyorum eşimi aradım artık dayanılacak gibi değil çunku hemen dr gidelim dedim şimdi onu bekliyorum her halde bel fıtıgım azdı yine birkaçtane iğne yerim herhalde kızlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum

Günaydın kızlar. Offf hiç uyumadım. Sabaha kadar baykuş gb gezindim durdum. Sol kasığımda ağrı var, rahatsız ediyor beni. Dün gece de ilişki çok zorladı beni, ilk kez baskı ve acı hissettim nedendir bilmem..

zerrin beyaz show daaaaaaaa
Akşam başım çatlayacak gibiydi çok istiyordum izlemeyi ama başını izleyip yattım.

Aynen kızlar ya dua listesinde ismimi görememek benide uzuyor.ama hızlı bir dönüş yapar bol bol dua ederiz ınş.

sayılı gün geçer cnm :)

Çok geçmiş olsun cnm ya dikkat et kendine.Gelişmelleride yaz olur mu.

Son düzenleme:

Canım günaydın.

Bu ay inşAllah gelmiştir meleğin ama olurda nazlı çıkmış ve gelmemişse.Gelecek ay mutlaka ovulasyın testi al ki bu kadar strese girme zamanını bil çalışmanı yap bekle.Kendini çok dinleme olurmu cnm.

İnşallah ablacım yaa. inşallah gelmiştir.. oz_lemle konuştuk epey, bi dahaki ay için ovu testi alıcam o tamam. ayrıca eşim bu akşam folik asit alacak bana. onu da içmeye başlayacam. Bu ay inşallah olur ama eğer olmazsa da bi dahaki aya bomba gibi girecem. Yalnız hep diyorum ya bu beklemek öldürüyor beni..

Folik asit mutlaka al cnm.Sen şimdi yumurtlamayıda tam bilmediğin için bu kadar stres yapıyorsun yumurtlama tarihini bilsen çalışma içinde zorlanamzsın kendini ya bismillah dersin beklersin.Bu mutlaka psikolojini düzeltecek ama dediğim gibi inşAllah gerek kalmaz.

cnm yumurtan mı çatladı acaba..bende de olur öyle..hatta bu ay 16. gün çatladı biz de o gün çalıştık..ve 5,5 yıldır ilk defa kasıklarımda inanılmaz baskı oldu benim de ..ben de anlayamadım nedenini..ama bu yaşadığımız inşallah hayırlı haberlerin başlangıcıdır..

Günaydın Yehancığım. İyi dileklerin için teşekkür ederim,hepimiz bebeklerimizle ailemizle sağlıklı huzurlu yıllar geçirelim inşallah :))

Canım inan bu konuları bu bilgileri daha yeni öğreniyorum. yeni evli olduğum için öncesinde hiç bu konulara gerek duymadım tabi. hep de düzenli adet olduğum için çok şükür bugüne dek bi sorun yaşamadım. evlendikten sonra hafif düzensizlikler oldu ama o da mühim bişe değil. benim bat 15 kasım, adete 5 gün kalmışken yumurta çatlar mı bilemiyorum valla. ama resmen bi baskı ve acı vardı. zorlandım yani bu diz dirsek pozisyonunda..

Canım yaaa öyle güzel anlatmışsınki:)) senide hamile sandım heyecanlandım.Son cümleni okuyunca ovu testi olduğunu anladım.Aslında baştan yazmışsın ama ben zihin olarak hamilelik haberine kodlandım heralde Allah emeklerini boşa çıkarmasın kısa zamanda bebek haberlerinide alalım inşallah

Günaydın Yehancığım. İyi dileklerin için teşekkür ederim,hepimiz bebeklerimizle ailemizle sağlıklı huzurlu yıllar geçirelim inşallah :))

Amin canım amiiiinnn inşallah.. Bu gece yattım yatağıma(uyuyamadım gerçi, eşim işe giderken onunla kalktım)o kadar içten dua ettim ki, ALLAH'ım ne olur ver bana dedim haykırdım resmen yaaa.. Ben ALLAH'ın sevdiği kuluyum bunu biliyorum, bu zamana kadar herşeyi gönlüme göre verdi.. İnşallah bunu da verecek ben inanıyorum. Olana dek devam..

cnm bata da az kalmış..ama herkesin yumurtlama günü değişebiliyor..ben bazen 13. gün bazen 17. gün yumurtluyorum..amaa inşallah sen daha önce yumurtlamışsındır ve bebiş oluşmuştur da ondandır bu baskı

Günaydın kızlarrr herkese güzel bir haftasonu diliyorum.:)) Çok güzel sohbetler olmuş.Akşam aile saadeti içinde ufak bir doğum günü kutlaması yaptık.Pastadaki mumları söndürünce dilediğim dileği sadece bu topikteki arkadaşlarım biliyor.Hepinizi çookk seviyorum

Canım reglin düzenli ise bata yakın yumurtlamış olman neredeyse imkansız inşAllah o ağrılar bebişinin tutunma çabaları rahimdeki hareketlilik olsun.

Canım içten dualarımız birbirimizi desteğimiz sürdükçe bebeklerimize kavuşacağız bende buna çok inanıyorum. Yeterki güzel düşünelim, güzel şeyler yaşayalım ve Allahtan isteyelim.Hepimizin duaları kabul olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…