- 17 Ekim 2012
- 1.005
- 0
- Konu Sahibi RainbowColors
Korku filmi kanlar felan. demin tv 2 de vardı eşim baktı, bi de buna bakarsa tamamdır. İşimiz gücümüz var aaaaaaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korku filmi kanlar felan. demin tv 2 de vardı eşim baktı, bi de buna bakarsa tamamdır. İşimiz gücümüz var aaaaaaaaaaaaaaa
Akşam başım çatlayacak gibiydi çok istiyordum izlemeyi ama başını izleyip yattım.zerrin beyaz show daaaaaaaa
Aynen kızlar ya dua listesinde ismimi görememek benide uzuyor.ama hızlı bir dönüş yapar bol bol dua ederiz ınş.
mrb kızlar ben dun pek giremedim nete ben yokken çok guzel şeyler olmuş zeynepçim ev almışsınız hayırlı uğurlu olsun inşşş bebişinizde innşşş en kısa surede evinizi tamamlasın cnm ragindacım hamiş olmana çok sevindim tatlım inşşş herşey yolunda gitsin cnm kızlar ben dunden beri bel ayak ağrısından öluyorum eşimi aradım artık dayanılacak gibi değil çunku hemen dr gidelim dedim şimdi onu bekliyorum her halde bel fıtıgım azdı yine birkaçtane iğne yerim herhalde kızlar kendinize iyi bakın ben çıkıyorum
Günaydın kızlar. Offf hiç uyumadım. Sabaha kadar baykuş gb gezindim durdum. Sol kasığımda ağrı var, rahatsız ediyor beni. Dün gece de ilişki çok zorladı beni, ilk kez baskı ve acı hissettim nedendir bilmem..
hadi hadiiii çalışmayaaaaaaaaaaa
Günaydın kızlar. Offf hiç uyumadım. Sabaha kadar baykuş gb gezindim durdum. Sol kasığımda ağrı var, rahatsız ediyor beni. Dün gece de ilişki çok zorladı beni, ilk kez baskı ve acı hissettim nedendir bilmem..
ayyy kıyamam üzüldüm adama valla.. seaside doğum günün kutlu olsun bu arada. umarım bebişinle eşinle sağlıklı huzur dolu ve mutlu bir ömür geçirirsin. :) sitedeyim yazılanları okuyorum sona gelemedim daha anammm neler kaynatmışsınız böyleeee :)
cnm yumurtan mı çatladı acaba..bende de olur öyle..hatta bu ay 16. gün çatladı biz de o gün çalıştık..ve 5,5 yıldır ilk defa kasıklarımda inanılmaz baskı oldu benim de ..ben de anlayamadım nedenini..ama bu yaşadığımız inşallah hayırlı haberlerin başlangıcıdır..
ablaaaaaaaaaaaa, kızlaaaaaaaaaaarr bana bakııınnnnnnnnnn
hani ben adetten sonra ovulasyon testinde çift çizgiyi az da olsa görmüştüm de sonraki günlerde 2. çizginin gölgesi bile yoktu hatırlarsanız üzülmüştüm, umudum kırılmıştı, az önce mutfakta iş yaparken afedersiniz sıcak sıcak resmen idrar yapıyo gibi fazla akıntım oldu, sonra belime ağrı girdi, 18. günüm bugün, acaba ovulasyon mu dedim, yok yaa gecikti 18. günde ovu. mu olur dedim, gittim ovu testi yapayım dedim yaptım, ama bir sürü kola içmiştim ve idrara da sıkış değildim, anaaaaaaaaammmm saniyesinde çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... resmen halaya durduk eşimle...dün sevmiştik birbirimizi ama bugün de sevelim bari
çok mutluyum yaa sanki gebelik testinde çift çizgi gördüm demekkk gebelikte görsem bayılırım heralde şu halime bakkk
Günaydın Yehancığım. İyi dileklerin için teşekkür ederim,hepimiz bebeklerimizle ailemizle sağlıklı huzurlu yıllar geçirelim inşallah :))
Canım inan bu konuları bu bilgileri daha yeni öğreniyorum. yeni evli olduğum için öncesinde hiç bu konulara gerek duymadım tabi. hep de düzenli adet olduğum için çok şükür bugüne dek bi sorun yaşamadım. evlendikten sonra hafif düzensizlikler oldu ama o da mühim bişe değil. benim bat 15 kasım, adete 5 gün kalmışken yumurta çatlar mı bilemiyorum valla. ama resmen bi baskı ve acı vardı. zorlandım yani bu diz dirsek pozisyonunda..
Amin canım amiiiinnn inşallah.. Bu gece yattım yatağıma(uyuyamadım gerçi, eşim işe giderken onunla kalktım)o kadar içten dua ettim ki, ALLAH'ım ne olur ver bana dedim haykırdım resmen yaaa.. Ben ALLAH'ın sevdiği kuluyum bunu biliyorum, bu zamana kadar herşeyi gönlüme göre verdi.. İnşallah bunu da verecek ben inanıyorum. Olana dek devam..