RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Nasıl güzel bir anlatım şekli bu inşallah gebelik testindede çift çizgiyi görürsün canım. Tabiki bugünü sakın boş geçme ...

Son düzenleme:

ya yarım saat de yatsam ayağa kalkınca akıp gidiyor sanki hepsi. bugün sen demiştin ya sıcak idrar gb diye aynı öle işte.

evde bi tane gebelik testi var, ilk evlendiğim zaman almıştım 5 aydır duruyo. elim gelip gidiyo biraz beklemem lazım ama tek çizgi görmeye de hiç hazır değilim

Bence de bekle tatlım sabır sabır diyorum ama bende dk sayıyorum resmen ama kendime söz verdim 15i olmadan test yapmam o tek çizgiyi görmek kötü bir his çünkü:18:

saol canm iyi sayılır çok sızlamıyor dolgular.Bakalım pazartesi ne işkencelere maruz kalacağım:))

saol canm iyi sayılır çok sızlamıyor dolgular.Bakalım pazartesi ne işkencelere maruz kalacağım:))

Ne desem bilemedim eğer bu ay bişey çıkmazsa bende başlıyorum yaptırmaya anlatırsın bana da bende hazırlıklı giderim bari nelerle kaşılaşacağımı bilmeden gitmek olmazzzz

Kızlar bana bi anlatın şu diz-dirsek pozisyonunu ve yatış şeklini.. Şimdi bu diz dirsek olayına doggy stili diyolar, kaba tabirle köpek pozisyonuymuş. netten biraz araştırdım ama bişe anlamadım. Erkek arkada, bayan önde dizleri ve dirseği yerde mi olacak ? hadi böle diyelim, peki bu pozisyondan sonra gelen ne varsa akmaz mı ? o poziyonda vücudu direk yere bırakıp mı yatılacak ? ben önüme döneyim yastığımı ayarlim falan derken o gelen ne varsa da akar zaten. bu ay olmazsa da bi dahaki aya çok hazırlıklı girmek istiyorum. ayrıca ben herşeyi akışına bırakmış durumdayım folic asit falan da kullanmıyorum. Tavsiyesi ve yardımcı bilgisi olan bana yazsın lütfeeennnnn

ben folic plus kullanıyorum datlum

biz bu ay bu pozisyonuda denedik hiç bişey akmadı cnm denemende yarar var bir süre öyle bekleyip hemen yatar ve popo altına yastık koyarsın.

Selam kızlaar
yine her zamanki gibi baya kaynatmışsınız
zeynepcim yeni evin hayırlı olsun, güle güle otur, çocuk işini de erteleme derim ben, çünkü çocuk bereketiyle geliyor
ragindacım seni de tebrik ediyorum, inşallah en kısa zamanda keseyi de görürsün
rainbovcumun topiği gerçekten uğurlu geldi, 2 günde 2 hamiş, inşallah devamı da gelir,

Hoş geldin canım
İnşallah inşallah hergün hamiş haberleri alırız listemiz bebişlerle dolarrrrr

çok teşekkür ederim canım aminn inşallah... bir yandan bende bereketiyle gelir diyorum bir yandanda eşime destek olayım çalışayım bir yerlerde diyorum hayırlısı bakalım belki bu ay bunları düşünmeye bile gerek kalmaz (inşallahhhh) rainbow bizi diskoya götür

Ne desem bilemedim eğer bu ay bişey çıkmazsa bende başlıyorum yaptırmaya anlatırsın bana da bende hazırlıklı giderim bari nelerle kaşılaşacağımı bilmeden gitmek olmazzzz

inşAllah çıkarda ertelersin cnm.Diş zor bir süreç cnm ya.Neyse iyisimi anlatmayayımben nasılsa gidemeyeceksin

zeynepcim sizi doğumhaneye götürecem ben :)) :118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…