RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kız fırını balığı bırak, ne yaptın diyorum anlasana

hahahahaaaaaaaa nereden anladıysam lafı

hallettik hacı o iş tamam, ablanın dediği gibi şimdide fena halde yumurtluyorum, karnımda pıt pıt batma var zaten 2.çizgi daha koyuydu bileeee

Sağol yavrum ya benimkine 109 tl verdim daha bi sonuç yok bunu denicem ıns. sen naptin canım milli eğitime gitcektin hallettinmi isini

oooovvv çookmuş cidden, dene bakalım inşallah görürsün çizgicikleri...gittim canım boşu boşuna çağırmışlar sinir oldum onlara, bi manükür yaptırdım nar yemekten sapsarı olmuştu tırnak etlerim badem efe'ye de mama aldım

kızlar eşim ovu da 2.çizgiyi görünce bi daha yapak dedi..la bi yürü git dedim ama riske atmayalım yapalım diyo ...sizce etkisi olur mu, sperm kalitesi için 1 gün bekleyelim diyorum ama yarın da nöbetçi

Gözün aydın canım.tebrikler:)) Darısı isteyenlerin başına.

bat takip etme bitti şey takip atmedi başladı bizdee (
kadın değil miyizzz yaaa (
sewiyorum ırkımıı uleynnnn (
yaptıktan sonraaaa hiçç kalkmamak en güzelii arkadaslar.
bn yatsıyı kılıp öle şey yapıyorum
yoksa akıpp gıdıooo yehan'nın dediği gibiii

Merhaba kızlar ben geldimmm
Neler kaynatmışsınız nelerrrrr
Okurken bütün duygular birbirine girdi bir ağlamaklı oldum bir güldüm
Allah razı olsun fıstıklarrrrr
Zeynepcim ev almışsınız hayırlı olsunnn sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin işallahhhh
Benim göğüslerin şişi indi şimdi özellikle sol göğsümün içi acıyor içerde bişeyler oluyor sanki
bu ne şimdi anlamadımmmmmm

evde bi tane gebelik testi var, ilk evlendiğim zaman almıştım 5 aydır duruyo. elim gelip gidiyo biraz beklemem lazım ama tek çizgi görmeye de hiç hazır değilim

cnm kusura bakma cok soru sordum ya sagol cvplar ıcın ay stres oldum ben yaaa

canım soracasın tabiki bunun için buradayız.

kızlar eşim ovu da 2.çizgiyi görünce bi daha yapak dedi..la bi yürü git dedim ama riske atmayalım yapalım diyo ...sizce etkisi olur mu, sperm kalitesi için 1 gün bekleyelim diyorum ama yarın da nöbetçi

Canım madem yumurtladığından eminiz eşin haklı spermin azı çoğu olmaz uyumadan önce çalışma yap tabi:)) yarından sonrada kendini nadasa çek

Son düzenleme:

Koptum buna, oz_lem beni gülmekten öldürüyon kızz

hoşgeldin :) çok teşekkür ederim amin inşallahhh

kızlar uzun süre yatıyoruz ama yine de akıp gidiyor demişsiniz...buna çok takılmayın...ben bi yerde okumuştum afedersiniz biraz açık yazacam ama

şimdi erkekten gelen meninin içinde spermler varya...spermler bizim içimize giriyo zaten, bizden geri akan ise meni, yani spermlerin içinde barındığı sıvı, o yüzden takılmayın yani

hoşgeldin cnm .Ctvelinde pek hoş olmuş.Şişin inmesi hayra alamet cnm.Az kaldı hadi sonu hayrolsun inşAllah

Uygulama ve teorik prof.u ozodan dip notlar.bu arada Allah muhabbetinizi artırsın canım kocisinle

kızlar bu arada bi yerde daha okudum, ilişkiden sonra bazen sabaha kadar kalkmıyordum ben,öyle armut gibi yatıyodum ama aslında bu idrar yolu enfeksiyonuna neden oluyomuş, enfeksiyon kaparsak da bu gebeliğe çok çok büyük engelmiş...az önce valla yarım saat ayakları diktim sonra hemen banyoya koştum...bi de sakın içini yıkamaya çalışmayın, bazıları öyle yapıyomuş(nasıl yapıldığını bilmiyorum ama yapan var), sadece girip duşunuzu alın çıkın, bunu da okumuştum hem sağlık açısından, hem kolay gebelik için iyi olan bu zaten bi diyanet sitesinde de aynen böyle yazıyo

hoşgeldin cnm .Ctvelinde pek hoş olmuş.Şişin inmesi hayra alamet cnm.Az kaldı hadi sonu hayrolsun inşAllah

Çok tşk ederim tatlım
Cidden mi ay umut oldun bana şimdi ben olmayacak yine diyordum
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla iyi haberler veririm size
Senin dişlerin ne durumda kaç gündür soramıyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…