RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

inşAllah çıkarda ertelersin cnm.Diş zor bir süreç cnm ya.Neyse iyisimi anlatmayayımben nasılsa gidemeyeceksin :nazar:

zeynepcim sizi doğumhaneye götürecem ben :)) :118:

Ay inşallah canım çıksın da ben 1yıl ertelerim dişlerimi hiç sorun değilllll yeter ki bebişim hayırlısıyla sağlıkla benimle olsunnnnn:KK76:

Arkadaşlar size doyum olmaz yarın erken kalkacağım karşı yakaya misafirliğe gideceğim.Bebek görmeye:)) Geç kaldım bebiş epeyce büyüdü ama olsun az mıncıklayacağım seveceğim.O yüzden yarın akşama girebileceğim oda belki geç saatte.o zamana kadar kendinize çok iyi bakın.Allaha emanet olun.

Dualarınızda benide unutmayın.

Arkadaşlar size doyum olmaz yarın erken kalkacağım karşı yakaya misafirliğe gideceğim.Bebek görmeye:)) Geç kaldım bebiş epeyce büyüdü ama olsun az mıncıklayacağım seveceğim.O yüzden yarın akşama girebileceğim oda belki geç saatte.o zamana kadar kendinize çok iyi bakın.Allaha emanet olun.

Dualarınızda benide unutmayın.

bizim yerimizede sev bebişi tatlımmmmm sana şyş gezmeler diyelim şimdiden
bende bugün çok yorulmuşum gözlerim kapanıyor yatsam iyi olacak
iyi geceler kızlarrrrrr

asbelove

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

RainbowColors:33
feryalnur:20
rimel84:10
nese77:60
leylam123:10
8scorpions:10
oz_lem:20
raginda:20
kiraztepe:50
seaside:30
missyaman:20
8scorpions:20

Toplam:10

Karla38

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

nese77:60
RainbowColors:13
seaside:30
asbelove:50
8scorpions:20

Toplam:30

nese77

RainbowColors:33
Seaside:30
rimel84:10
asbelove:50
8scorions:20

Toplam:60

X