- 17 Ekim 2012
- 1.005
- 0
- Konu Sahibi RainbowColors
somon yaptım canım, valla bundan başka yemez olduk bu ara, zaten vitamin vs açısından da çok zengin ve faydalı
kız fırını balığı bırak, ne yaptın diyorum anlasana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
somon yaptım canım, valla bundan başka yemez olduk bu ara, zaten vitamin vs açısından da çok zengin ve faydalı
bu gönderdiğinin kapıda ödeme olayı var mı ? ne ben ne eşim kredi kartı kullanmıyoruz bacım
kız fırını balığı bırak, ne yaptın diyorum anlasana
Sağol yavrum ya benimkine 109 tl verdim daha bi sonuç yok bunu denicem ıns. sen naptin canım milli eğitime gitcektin hallettinmi isini
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr..hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm:)
bu sabah test yaptım çok şükür pozitif :)) haftaya da ilk kontrolüme gidicem inşalllah.rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.
benim için dua eden bütün arkadaşlarım,inşallah allahım gönlünüze göre versin.
hepinizi öpüyorum, çok saolun..
cnm kusura bakma cok soru sordum ya sagol cvplar ıcın ay stres oldum ben yaaa
kızlar eşim ovu da 2.çizgiyi görünce bi daha yapak dedi..la bi yürü git dedim ama riske atmayalım yapalım diyo ...sizce etkisi olur mu, sperm kalitesi için 1 gün bekleyelim diyorum ama yarın da nöbetçi
kızlar eşim ovu da 2.çizgiyi görünce bi daha yapak dedi..la bi yürü git dedim ama riske atmayalım yapalım diyo ...sizce etkisi olur mu, sperm kalitesi için 1 gün bekleyelim diyorum ama yarın da nöbetçi
Merhaba kızlar ben geldimmm
Neler kaynatmışsınız nelerrrrr
Okurken bütün duygular birbirine girdi bir ağlamaklı oldum bir güldüm
Allah razı olsun fıstıklarrrrr
Zeynepcim ev almışsınız hayırlı olsunnn sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin işallahhhh
Benim göğüslerin şişi indi şimdi özellikle sol göğsümün içi acıyor içerde bişeyler oluyor sanki
bu ne şimdi anlamadımmmmmm
Merhaba kızlar ben geldimmm
Neler kaynatmışsınız nelerrrrr
Okurken bütün duygular birbirine girdi bir ağlamaklı oldum bir güldüm
Allah razı olsun fıstıklarrrrr
Zeynepcim ev almışsınız hayırlı olsunnn sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin işallahhhh
Benim göğüslerin şişi indi şimdi özellikle sol göğsümün içi acıyor içerde bişeyler oluyor sanki
bu ne şimdi anlamadımmmmmm
kızlar uzun süre yatıyoruz ama yine de akıp gidiyor demişsiniz...buna çok takılmayın...ben bi yerde okumuştum afedersiniz biraz açık yazacam ama
şimdi erkekten gelen meninin içinde spermler varya...spermler bizim içimize giriyo zaten, bizden geri akan ise meni, yani spermlerin içinde barındığı sıvı, o yüzden takılmayın yani
hoşgeldin cnm .Ctvelinde pek hoş olmuş.Şişin inmesi hayra alamet cnm.Az kaldı hadi sonu hayrolsun inşAllah
Uygulama ve teorik prof.u ozodan dip notlar.bu arada Allah muhabbetinizi artırsın canım kocisinle