- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
-
- Konu Sahibi RainbowColors
Canım hesaplayıcılar ortalamsını alıyor.ben şöyle hesaplıyorum.reglden diğer regle kadar geçen süre atıyorum 28 gün ile 31 gün arası ise 31 günü baz alıyorum ve 32.günü bulduğunda hamilelikten şüphelenirimcnm genelde her ay 5 gun erken oluyorum sadece temmuz ve ağustos ayı arasında 29 gün sürmüştü o zmn acaba hamılmıym dedım ama adet oldm hesaplayıcılara göre 25 gun de bir cıkıo
şasırdm yafff :)
ooyyyy hep beraber gülelim inşallaaaaaahhh
abla yettim ben doldu mu 1 saat, bacakları dikme, dujjj mujjj anca
tabi canıııııııımm kesin tahmin edememişsindir
yehan kuzusu eğer bu ay regl olursan (ki inşşallah olmazsın hamilesindir) ama diğer ay sen de ovu testi al tamammı canım en azından tereddütte kalmazsın
kızlaaarr valla yumurtluyorum yaaa kasıklarımda pıtır pıtır hareketlenme varr, batma vaaaarrr ayyy ne güzel rabbim yaa umudum kırılmıştı, çok şüküüüüüüüüürrr
Canım hesaplayıcılar ortalamsını alıyor.ben şöyle hesaplıyorum.reglden diğer regle kadar geçen süre atıyorum 28 gün ile 31 gün arası ise 31 günü baz alıyorum ve 32.günü bulduğunda hamilelikten şüphelenirim
-Canım ne desem bilemedim şimdi genelde 5 gün önce olduğunu söylüyorsun 31-5 26 yani 26-28 günde bir olduğunu farzedersek sen yinede 28.günü bekle cnm test için.Yada 26.günde yap karar senin cnm benim...
p.tesi 27.gün doğru zaman:)
teşekkür ederim canımmm,sana da nasip olsun inş.
canım sakin durmaya çalışıyorum,doktor daha belli değil dış gebelik mi nedir dedi.
keseyi falan göreyim ondan sonra.çok sevinirim başımdan çıkar diye korkuyorum.
ama içim çok rahat Rabbim biliyor,güzel olur herşey inş.
umutsuzluğa kapılmayın canım,ben herhalde en son ben hamile kalırım derdim kendime bu topicte,gerisini siz düşünün.
bir vakit,saat gelecek hayırla gelecekler inş.
kafanıza takmak düşünmek istiyorsanız da düşünün.ben buralara girdikçe daha çok düşünüyorum diyordum ama buraya girmemde de bir kısmet var diyordum sonra.
kasmayın kendinizi.
o geleceği zamanı bilir
siz hayırlısı deyin yeter...
ohhh duanın güzelliğine bak,sağol rimelcimmm
sende görürsün hepsini inş. canım,darısı sana hayırlısıyla...
-Canım ne desem bilemedim şimdi genelde 5 gün önce olduğunu söylüyorsun 31-5 26 yani 26-28 günde bir olduğunu farzedersek sen yinede 28.günü bekle cnm test için.Yada 26.günde yap karar senin cnm benim...
p.tesi 27.gün doğru zaman:)
ragindacım ben normalde hamiş haberlerini alınca ufaktan bi üzülürdüm yanlış anlamayın haa kıskançlık değil böylee bi burukluk yaşardım, ağlamaklı olurdum ama yemin ediyorum dün alalunanın haberi bugün de seninki, allah şahit hiiçç ama hiçç o burukluk olmadı sanki kendim hamileymişim gibi sevindim, içimde böyle bi kıpırtı iki gündür ağzım kulaklarımda geziyorum evde bulaşık yıkarken bile aklımdan geçiyosunuz mutluluktan gözlerim doluyo, nasıl bağlandık burda birbirimize, nasıl yürekten geliyor o dualarım anlatmam
Canım 12.günde oldu ihtimal var tabi olmaz mı .
Ozocum kolay gelekizcem yaa sen ovi testini g.g den almıştin dimi bana marka yazsana bende alayim.tükürükle çalışanı cozene kadar onuda deneyim
ayy ben de bundan alırım gebelik olmazsa.bişeycik de değilmiş yani :) oz_lem sen bırak şimdi fırın kokusunu balığı ne yaptın kızzzz