RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnm genelde her ay 5 gun erken oluyorum sadece temmuz ve ağustos ayı arasında 29 gün sürmüştü o zmn acaba hamılmıym dedım ama adet oldm hesaplayıcılara göre 25 gun de bir cıkıo
şasırdm yafff :)
Canım hesaplayıcılar ortalamsını alıyor.ben şöyle hesaplıyorum.reglden diğer regle kadar geçen süre atıyorum 28 gün ile 31 gün arası ise 31 günü baz alıyorum ve 32.günü bulduğunda hamilelikten şüphelenirim

maaşallah maaşallah.Ben leb dedim her birşeyide anladın yaw:))

pekı ben napmalıyım sımdı piiirimm :)

kızlaaarr ben bişe keşfettim bugün, benim fırın çok koku yapıyodum, bugün de afedersiniz balık pişirdik, buraya dikkat, ben balığı fırından alır almaz hemen cif'in fısfıslı yağ sökücüşünü sıkıp direk tekrar fırını kapattım yemekten sonra da açtım sildim valla mis gibi koktu fırın tavsiye ederim yapın yani

bi de bugün mutfak dolaplarının kapaklarını beyaz eşyaları sildim yoruldum yaa, ne zamandır bekletiyodum işe başlamadan yapayım dedim, yarın da temizlik yapcam kociş nöbetçi

-Canım ne desem bilemedim şimdi genelde 5 gün önce olduğunu söylüyorsun 31-5 26 yani 26-28 günde bir olduğunu farzedersek sen yinede 28.günü bekle cnm test için.Yada 26.günde yap karar senin cnm benim...

p.tesi 27.gün doğru zaman:)

Son düzenleme:

evet cnm ya enınde sonunda beklıycm zaten inş adet olmam da testı yaparım bu arada ılk kez test yapıcm nasıl yapcm bılmıyorumda :)

Allah kucaına almanı , okula başlatmayı,evlendırmeyı, torunlarını gormeyı de nasıp etsın canım... Kızlarrr topik hamiş kaynıcak yakında maşallah hergun bırının hamişliiini duysakk

ohhh duanın güzelliğine bak,sağol rimelcimmm
sende görürsün hepsini inş. canım,darısı sana hayırlısıyla...

ohhh duanın güzelliğine bak,sağol rimelcimmm
sende görürsün hepsini inş. canım,darısı sana hayırlısıyla...

ragindacım ben normalde hamiş haberlerini alınca ufaktan bi üzülürdüm yanlış anlamayın haa kıskançlık değil böylee bi burukluk yaşardım, ağlamaklı olurdum ama yemin ediyorum dün alalunanın haberi bugün de seninki, allah şahit hiiçç ama hiçç o burukluk olmadı sanki kendim hamileymişim gibi sevindim, içimde böyle bi kıpırtı iki gündür ağzım kulaklarımda geziyorum evde bulaşık yıkarken bile aklımdan geçiyosunuz mutluluktan gözlerim doluyo, nasıl bağlandık burda birbirimize, nasıl yürekten geliyor o dualarım anlatmam

Ozocum kolay gele kizcem yaa sen ovi testini g.g den almıştin dimi bana marka yazsana bende alayim.tükürükle çalışanı cozene kadar onuda deneyim

cnm çalışmalar en son 29 ekımde oldu sonra olmadı yınede umut varmıdr

hiç yanlış anlamıyorum canım,ben ilk ay kaç kez hamile haberini okuyup hem ağlayıp hem sevindiğimi bilirim.
bu çok insani birşey Allahım benimde olsun diye isteyip ağlıyorsun.o kişi adına da seviniyorsun nasıl mutludur diye.
ama bu ay kimi okuduysam yüzümde güller açtı =)) belkide içime doğdu,inş. seninde öledir canımmmmm.
seninde haberini alırız kısa zamanda.

aynen bu kadar uzun süreli kimse için dua etmedim sanırım ben.meğer başkasına dua ettikçe gönül ferahlarmış,kardeşin için istedikçe Allah sana verirmiş.
ne doğruymuş.
daha kimse bilmiyor,ama sizin tebrik ve dualarınız öyle doyurdu ki beni,öyle mutlu etti ki,tanımadığım insanların benim için bu kadar sevinmesi nasıl anlatılır bilmem ki...

Allah yüreğinizdekini elinize versin inşaAllaaaaaaaahhhhh

ayy ben de bundan alırım gebelik olmazsa.bişeycik de değilmiş yani :) oz_lem sen bırak şimdi fırın kokusunu balığı ne yaptın kızzzz

iyi akşamlar kızlar....yeni hamişleri tebrik ediyorum...
bende sanırım hasta oluyorum bugün acayip üşüme tuttu ayaklarım buz kesti şimdide yandım attım üstümdekileri.yarında sabah törene gideceğiz

ayy ben de bundan alırım gebelik olmazsa.bişeycik de değilmiş yani :) oz_lem sen bırak şimdi fırın kokusunu balığı ne yaptın kızzzz

somon yaptım canım, valla bundan başka yemez olduk bu ara, zaten vitamin vs açısından da çok zengin ve faydalı

bu gönderdiğinin kapıda ödeme olayı var mı ? ne ben ne eşim kredi kartı kullanmıyoruz bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…