- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
- Konu Sahibi RainbowColors
Koptum buna, oz_lem beni gülmekten öldürüyon kızz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koptum buna, oz_lem beni gülmekten öldürüyon kızz
ablaaaaaaaaaaaa, kızlaaaaaaaaaaarr bana bakııınnnnnnnnnn
hani ben adetten sonra ovulasyon testinde çift çizgiyi az da olsa görmüştüm de sonraki günlerde 2. çizginin gölgesi bile yoktu hatırlarsanız üzülmüştüm, umudum kırılmıştı, az önce mutfakta iş yaparken afedersiniz sıcak sıcak resmen idrar yapıyo gibi fazla akıntım oldu, sonra belime ağrı girdi, 18. günüm bugün, acaba ovulasyon mu dedim, yok yaa gecikti 18. günde ovu. mu olur dedim, gittim ovu testi yapayım dedim yaptım, ama bir sürü kola içmiştim ve idrara da sıkış değildim, anaaaaaaaaammmm saniyesinde çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... resmen halaya durduk eşimle...dün sevmiştik birbirimizi ama bugün de sevelim bari
çok mutluyum yaa sanki gebelik testinde çift çizgi gördüm demekkk gebelikte görsem bayılırım heralde şu halime bakkk
kızlar uzun süre yatıyoruz ama yine de akıp gidiyor demişsiniz...buna çok takılmayın...ben bi yerde okumuştum afedersiniz biraz açık yazacam ama
şimdi erkekten gelen meninin içinde spermler varya...spermler bizim içimize giriyo zaten, bizden geri akan ise meni, yani spermlerin içinde barındığı sıvı, o yüzden takılmayın yani
evde bi tane gebelik testi var, ilk evlendiğim zaman almıştım 5 aydır duruyo. elim gelip gidiyo biraz beklemem lazım ama tek çizgi görmeye de hiç hazır değilim
Çok tşk ederim tatlım
Cidden mi ay umut oldun bana şimdi ben olmayacak yine diyordum
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla iyi haberler veririm size
Senin dişlerin ne durumda kaç gündür soramıyorum:26:
evde bi tane gebelik testi var, ilk evlendiğim zaman almıştım 5 aydır duruyo. elim gelip gidiyo biraz beklemem lazım ama tek çizgi görmeye de hiç hazır değilim
ya yarım saat de yatsam ayağa kalkınca akıp gidiyor sanki hepsi. bugün sen demiştin ya sıcak idrar gb diye aynı öle işte.
ya yarım saat de yatsam ayağa kalkınca akıp gidiyor sanki hepsi. bugün sen demiştin ya sıcak idrar gb diye aynı öle işte.
Nasıl güzel bir anlatım şekli bu inşallah gebelik testindede çift çizgiyi görürsün canım. Tabiki bugünü sakın boş geçme ...
saol canm iyi sayılır çok sızlamıyor dolgular.Bakalım pazartesi ne işkencelere maruz kalacağım:))
Kızlar bana bi anlatın şu diz-dirsek pozisyonunu ve yatış şeklini.. Şimdi bu diz dirsek olayına doggy stili diyolar, kaba tabirle köpek pozisyonuymuş. netten biraz araştırdım ama bişe anlamadım. Erkek arkada, bayan önde dizleri ve dirseği yerde mi olacak ? hadi böle diyelim, peki bu pozisyondan sonra gelen ne varsa akmaz mı ? o poziyonda vücudu direk yere bırakıp mı yatılacak ? ben önüme döneyim yastığımı ayarlim falan derken o gelen ne varsa da akar zaten. bu ay olmazsa da bi dahaki aya çok hazırlıklı girmek istiyorum. ayrıca ben herşeyi akışına bırakmış durumdayım folic asit falan da kullanmıyorum. Tavsiyesi ve yardımcı bilgisi olan bana yazsın lütfeeennnnn
Kızlar bana bi anlatın şu diz-dirsek pozisyonunu ve yatış şeklini.. Şimdi bu diz dirsek olayına doggy stili diyolar, kaba tabirle köpek pozisyonuymuş. netten biraz araştırdım ama bişe anlamadım. Erkek arkada, bayan önde dizleri ve dirseği yerde mi olacak ? hadi böle diyelim, peki bu pozisyondan sonra gelen ne varsa akmaz mı ? o poziyonda vücudu direk yere bırakıp mı yatılacak ? ben önüme döneyim yastığımı ayarlim falan derken o gelen ne varsa da akar zaten. bu ay olmazsa da bi dahaki aya çok hazırlıklı girmek istiyorum. ayrıca ben herşeyi akışına bırakmış durumdayım folic asit falan da kullanmıyorum. Tavsiyesi ve yardımcı bilgisi olan bana yazsın lütfeeennnnn
biz bu ay bu pozisyonuda denedik hiç bişey akmadı cnm denemende yarar var bir süre öyle bekleyip hemen yatar ve popo altına yastık koyarsın.
Selam kızlaar
yine her zamanki gibi baya kaynatmışsınız
zeynepcim yeni evin hayırlı olsun, güle güle otur, çocuk işini de erteleme derim ben, çünkü çocuk bereketiyle geliyor
ragindacım seni de tebrik ediyorum, inşallah en kısa zamanda keseyi de görürsün
rainbovcumun topiği gerçekten uğurlu geldi, 2 günde 2 hamiş, inşallah devamı da gelir,
Selam kızlaar
yine her zamanki gibi baya kaynatmışsınız
zeynepcim yeni evin hayırlı olsun, güle güle otur, çocuk işini de erteleme derim ben, çünkü çocuk bereketiyle geliyor
ragindacım seni de tebrik ediyorum, inşallah en kısa zamanda keseyi de görürsün
rainbovcumun topiği gerçekten uğurlu geldi, 2 günde 2 hamiş, inşallah devamı da gelir,
Ne desem bilemedim eğer bu ay bişey çıkmazsa bende başlıyorum yaptırmaya anlatırsın bana da bende hazırlıklı giderim bari nelerle kaşılaşacağımı bilmeden gitmek olmazzzz
Hoş geldin canım
İnşallah inşallah hergün hamiş haberleri alırız listemiz bebişlerle dolarrrrr