-
- Konu Sahibi RainbowColors
Canım en azından 1 gün geçmesini bekle derim ben.adi hayırlı haberler inş.
ben dizi izliyorum cnm.İlk sen aldın demi :)) Seni haberinide ilk ben alıırm inş.
yaş 35 bir evladım var cnm.2.si için çabalıyorum bakalım hayırlısı
rainbow cnm inş güzel haberler verrm hamılelık varsa 1 önce de cıkmazmı
Oğlum var canım 5in içinde.Rabbim hpinize nasip etsin inşAllah.hakkında hayırlısı ınsallah....kızınmı oglunmu var
Çoğu zaman çıkar evet ama bazende geç döllenme olunca negatif çıkar ama aslında pozitiftir.Sancın hep olurmu regl öncesi.Yarın kaçıncı gün cnmYapacaksan akşam çok su içmeden sabah ilk idrarla yap.
bah heyecanlandım şimdi.İnşAllahhhhh yarında şenlenir burasııı.
Hep diyorum hep de diyecem, burası çok farklı. burda gördüğüm samimiyeti candanlığı başka hiç bir yerde görmedim. Kimsenin birbirinden çıkarı yok, herkes karşısındakinin dileğine kavuşması için dua ediyor. Ben dua okuma zamanı eşime dedim ki bi abdest alayım dua okuyacağım, tamam sen oku ama acaba herkes böle dediğini yerine getiriyor mu okuyor mu birileri için dedi. Onlarla bizim gönül bağımız var, böle bişe diyolarsa yaparlar, hepsi anne olmanın peşinde, anne olmayı bu kadar isteyen duasız kalır mı zaten dedim. Net sanal ortam der insan güvenemez belki ama burası bambaşka bi yer. Birebir de görüşmek isterdim herkesle. Keşke memleketler farklı olmasaydı..
Oğlum var canım 5in içinde.Rabbim hpinize nasip etsin inşAllah.
İnşAllah canım yaaa..Nası mutlu olurum anlatamam.hadi inşAllah yarında senden müjde gelsin.
Yapacakmısın peki yarın.
Ablacım Rabbim biliyor ya,bu haberi rainbow ablacım duyunca nasıl sevinecek dedim öğrendikten 5 dk. sonra inan.
çünkü ben yazdıklarından hissettiğini anlıyordum.
ki ben seni tanımıyorum,ama yürekten seviyorum bunu unutma.hemde bu kadar kısa zamanda.
ve şuan yalnızca sizler biliyorsunuz.kesinleşmeden söylemeyeceğim kimseye.
Duaların için sağolasın,Rabbim sizlere de tatlı minnoş bebikler versin inşaAllahhhhhh tez zamanda.
Ben sizin dualarınız sayesinde,Ayetel Kürsinin verdiği o kalkanla bu zamana kadar sıkıntısız geldim.
inş. bundan sonra da öyle olacak.
Eşime hamilenin duası kabul olurmuş inş. hepsi hamile kalır hemen dedim
burdayım ablacım,sıkıntı olmadıkça bir yere gitmem
Gözlerim doldu okurken... raginda ALLAH sağlıkla sıhhatiyle kucağına almayı nasip etsin, bu güzel günleri diğerlerimize de yaşatsın inşallah. Duaların katkısı büyük buna yürekten inanıyorum. Listeye bakıp en başta o 3 hamileyi görünce içime umut doluyor, topiğin uğur getirdiğine de inanıyorum. Akşam eşime 2 hamilemiz var demiştim, 3 oldu diyecem. gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. O minik ailenizde hep mutlu olun inşallah nazar değmesin
Kalp kalbin aynasıdır derler nede güzel söylerler.Hislerimiz karşılıklı canım benim bende seni kardeşim bilip öyle seviyorum ve emin ol ablan olsam bu kadar mutlu olurdum.MaaşAllah.İnşAllah sağlıkla kucağına almaktanasip olsun cnm.
Güzel duan içinde ayrıca teşekkür ederim aklına gelmiş olmam çok mutlu etti.Rabbim kabul etsin güzel yüreğine göre versin hep inşAllah.Bu ay geçirdiğin zor günlerde son olsun Rabbim bir daha yaşatmasın inş.Her neyse problem.
Güzel haberlerinin devamını bekliyorum cnm.Kendine ve kuzuna iyi bak
Napiyorsunuz hatuncanlar özledim sizi gunduz yoksunuz.ragindanin haberini forum nobettindeyken ilk ben aldım yaa naber
ilk olduğun günden hesaplyacaksın cnm 21'den
raginda cnmm çok sevindimmm..maşallah subhanallah..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasibetsin..oyy ne heyecanlısındır sen şmdi..bize de nasipolur inşallahhh
23----28-------günde bir olmuşsun bugün 24.gün cnm. daha önceki aylarda tam olarak kaç günde bir oluyordun.hangisini baz alsak çok bilemedim.
yaa özlem yaaaa sen bizi güldürdün Allahta seniii bu ay bebekle güldürsünnn (
Tamam ama bir saatten önce gelmee:))
acaba özlem napıooo ((ay hiç tahmın edemıorummm yaa
ya şimdi bu yumurtlama dönemleri beni şaşırttı. ben en son 17 ekimde oldum, ondan önceki adetim de 18 eylül. normalde 28 günde 1 olurum ama evleneli ufak aksamalar oluyor. ya 1-2 gün önce yada 1-2 gün geç mesela. ben bu ay 17 ekimde adet olunca hesapladım ve 27 ekimle 2 kasım arası yumurtlama günüm olarak buldum. hatta bu sitede de yumurtlama hesaplama testi var, ona göre de bu tarihler çıktı ve 31 ekim yumurtlamamın en yüksek olduğu gündü. Acaba doğru tarihlerde mi birlikte olduk yoksa olamadık mı bilemiyorum. bu aydan ümitliydim bi yerde bi hata yaptıysam çok üzülürüm. Bi de 12 saat içinde yapılması lazım demişsin rainbow ablam, ben genelde geç saatlerde beraber oldum eşimle. yumurtlayamamış olabilir miyim bu yüzden _? ayy delirecem heee gerçektennnnn...