RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

NickyaşB.A.TSonuçAyetel Kürsi
esraezgi27 EkimHAMİLE
alaluna292 KasımHAMİLEOkundu
esenglvedat3 EkimReglini bekliyorOkundu
kiraztepe3725 EkimReglini bekliyor Okundu
missyaman5 KasımGünü geçtiOkundu
raginda6 KasımGünü geçtiOkundu
Sevdemm29 8 KasımGünü geçtiOkundu
zkaya26 9 KasımÇalışmaya devam Okundu
ALPPIN2410 KasımÇalışmaya devam Okundu
aybikekayra2611 KasımÇalışmaya devamOkundu
biiirrr2812 KasımÇalışmaya devamOkundu
asbelove2912 KasımÇalışmaya devamOkunuyor
karla383712 KasımÇalışmaya devamOkunuyor
nese773512 KasımÇalışmaya devamOkunuyor
rimel_842813 KasımÇalışmaya devam
seaside14 KasımBeklemede
yehan15 KasımÇalışmaya devam
Elfida15 KasımÇalışmaya devam
cigdemd2915 KasımÇalışmaya devam
loori16 KasımÇalışmaya devam
firarperest2416 KasımÇalışmaya devam
fatmaipek3217 KasımÇalışmaya devam
hayalperest422318 KasımÇalışmaya devam
8sporcoins3219 KasımÇalışmaya devam
aysunayy3020 KasımÇalışmaya devam
alminna2521 KasımÇalışmaya devam
oz_lem_2423 KasımÇalışmaya devam
nagihan_1423 KasımÇalışmaya devam
asaletlim2424 KasımÇalışmaya devam
beyazlim2826 KasımÇalışmaya devam
endozlem27 KasımÇalışmaya devam
rmzeynep251 AralıkÇalışmaya devamOkundu
gumus19212 AralıkÇalışmaya devam
RainbowColors358 AralıkÇalışmaya devam
cikolta259 AralıkÇalışmaya devamOkundu
feryalnur2712 Aralık Çalışmaya devam Okundu
kadikoy81031Kasım ?Çalışmaya devam
leylam12326

[tr
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]18 Kasım[/td]
[td]Çalışmaya devam[/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]

not: Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar lütfen bana özel mesajla yaş-bat bilgilerini bildirsinler Bilgileri eksik durumu güncellenmeyen arkadaşlar ne yazıkki listeden silineceklerdir.Umarım hepimize uğur getirir bu liste.

Son düzenleme:
:) :) benımde eşimin ödü patlar öyle seylerden.ama inadınada korku filmi izler.sonra cocuk gibi wcye gidiyorum benı beklermısın der hahaah :) :)bir gece bu gece 3-4e kdr bılgısayarda oturuyor ben yatmısım tabı cokta k.çımda pireler ucuyor.sonra baktım yok yanımda kalkıp bakayım dedım yavasca gıttım odaya dogru kapıda durdum ona bakıyorum napıyo dıe.ısıklar kapalı.buda bılgısayarı kapattı yatıcak artık bana dogru gelmeye basladı bende tam o sırada çatal çatal sesımle- tabı saclarım önümde hepsi :) hayatım sen daha yatmadınmı dememle adamın havaya sıcraması bir oldu :) :) garibimin ödü patlıyodu.düşünsenıze gecenın bır yarısı ben kapı girişinde oda benımle burun buruna geli o kısık ses ve saçlarla ..valla kalpten gidiyodu adam.sonra hem cok güldüm hem cok üzüldüm :)

canım varya kendim yaşamış gibi oldum çok komik ya benimkide bazen döner arkasındayım sana kaç kere dicem sessiz sessiz gelme diye bağırır.Artık o mutfaktaysa ben odadan sesleniyorum müsaitsen mutfağa geliyorum diye

kızlar benim de yeni evliyken yemekle ilgili bi anım var...daha 1 aylık felan evliyiz, ben pazara gittim ıspanak gördüm alayım da akşam yapayım dedim, adamadan 2 bağ ıspanak aldım..pazarcı da bana diyoki abla yetecek mi o, az değil mi felan..ben de diyorumki aaa hep böyle yapıyosunuz satmak için, biz iki kişiyiz çöpe mi gitsin falan filan..adam hala ısrarlı yetmez diye, bende çok sinir oldum ve eve döndüm...neyse yıkadım ıspanakları doğradım güzelce tencereye koydum, anaaaammm zaman geçtikçe ıspanaklar erimeye başladı, noluyo lan diyom bi de...o 2 bağ eridi eridi eridi aha yemin ediyom avucu bırak, avuç içim kadar bişe kaldı...kara kara düşünüyorum o sırada eşim geldi, nasıl gülüyo nasıl gülüyo, bi de pazarcıyla kavgamı da anlattım "tasarruflu karım" diyo bana,aldı o bir kaşık etmeyecek ıspanağı ekmek arasına koydu yedi, neyseki yemeğe çıktık sonra.hala da güleriz

hahahah bide ekmek arasımı yaptı :):) çok güldümmmm

düğünümüz olucak bir sürü masraf tabi ona para buna para gitti gidiyor..neyse alay oldu baktım aşagı benımkı davulculara para basıyo..5-10 tl dagıtıyo..o gelıo ona para bu gelıo ona para..arabaya bındık dedım hayatım bol keseden sacma zaten kredi vs cektık bunun sonrasıda var.1 dolar yaptık onları dagıt tmm dedı.neyse düğün salonuna gittik ben kendımden geçmişim oynuyorumda oynadım..anam arkamı bir döneyim sevgılı kocamın 1 dolarları birmiş 50liklere başlamıs.dedım kkimsee bunun sonu kötü ben düğün salonunun bir ucundan eteklerımı tuta tuta yettiiiiiiimmm tarzında bir kosu geldım :):) kocamıda payladım dovulcuyuda :) bu aklımıza geldıkce güleriz..işim gücüm yok düğünde kosturan bir gelin:) hatta bu camerayada cıkmıs.tabii ben düğün cd sini izlerken orayı direk geciorum..benımkıde işte gelio o an die dalga gecio :)

Ay canım ya 2 dal almış :) Eşinde ıspanaklı börek niyetine yemiş afiyet olsun :))

Çok tatlısınız canım yaaaaa
Nasılsınız hanımlar
hastalarımız ne durumda?

Çok güldüm yaaa..

ha bide :) benim eşim küçükken korkmus o 3 harflilerden sanrıım görmüşmü napmış..gece hep sıcrar şimdi alıştımda başlarda yeni evliyiz.yattık adam gece bir oraya dönüyor bir buraya bir oraya bir buraya tepiniyor resmen..dedim gece gece hayır olsun töbe töbe noluyo..kalktım hayatım uyan diyorum tıh yok hayatım kalk korkuyorum ne oluyo.bu kalktı oturdu yatakta.sen kimsin dedi..dikmişş gözünü bana bakıyor gecenın karanlıgında dedım adamın içine bişi kaçtı noluyo..ben yavas yavas bir kalkarsın yataktan ışıgı zor actım :):) bu kalktıgı gıbı yattı tabı umru degıl gittim yanına bakıyorum hiççç horul horul..bende kapattım ışıgı yattım ama gözümü kırpmadım sabaha kdr dua üstüne dua..tabi alıştım şimdi oda bana alıştı..gece sıcrıyo kalkıyo sen kimsin dio ben sırtını sıvazlıyorum benım hayatım yanındayım uyu diyorum hee tamam dıyo pat yatıo :):):)

hahahahahaaaaaaaaaaaaaaa koptum yaaaa, adam her gece teyit ediyo demekki yanındaki kim diye

geçenlerde de benim eşim gece yarısı kalktı "a.q.'un çocuğu diye" bi küfretti,noluyo lan bismillah dedim, bi siyasetçinin adını söyledi ona küfrettim dedi uyudu ben şoookkk

benimkide acayip küfürler edip tehtiler savuruyor bu hafta bir olur :)) ben de diyorum sen neyin kafasını yaşıyorsun :)

Benimkide yıllar sonra bana şöyle bişey anlatmıştı.Kendi evimizde yaşadığımız ilk geceler kalkıp bakarmış yanımdaki kim diye;sonra yahu şu işe bak elin kızı yıllardır anasıyla babasıyla yaşadı,şimdi benimle yaşamaya mecbur diye içten içe üzülürmüş.Beni öper uyumaya devam edermiş
.

anlayışına sağlık eşinin :))

anlayışına sağlık eşinin :))

Anlayışlı olmasına öyledir.Hatta biraz fazlaydı.Öyleki ;bende ilk günler sürekli saate bakıyordum,kendi evimde iğreti duruyordum.Böyle koltuğun bile ucunda oturuyordum her an kalkacak gibi.Hatta bana espri yapardı ' aa canım saat geç oldu istersen seni annenlere bırakayım ' çünkü akşam en geç 10-11 gibi beni eve bırakırdı :))))

İlk günler gerçekten bir tuhaf oluyor insan evde kalabalık arıyor insan hazır çay çorba arıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…