- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
- Konu Sahibi RainbowColors
seaside canım benim yeni yaşın kutlu olsun.Sağlıklı mutlu huzurlu nice seneler diliyorum.Eşinle yavrunla ve tüm sevdiklerinle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım akrebim bugün benim doğum günüm 33 oldum artık hayatımın en güzel dönemi diye düşünüyorum seninki ne zaman? seninde işin rasgelsin :) Doktor randevunu planlaman en azından belirsizlikten kurtulman açısından senin için faydalı olacaktır.Çok iyi düşünmüşsün.Unutma her zaman yeni başlangıç yeni umutlar vardır.Aslında ağrı kesici yada ilaç önermeyi doğru bulmuyorum ama cataflan mideyi yormayan sadece kasları rahatlatan bir ağrı kesicidir.Onu kullanmanı öneririm
Feryalcim bende özledim bu ara çok katılamıyorum sohbetlere Canım gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun .Dr. gitmek iyi fikir hayırlı haberler inşAllah.
seaside canım benim yeni yaşın kutlu olsun.Sağlıklı mutlu huzurlu nice seneler diliyorum.Eşinle yavrunla ve tüm sevdiklerinle...
Oooo doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce :))) hayatının en en en güzel dönemleri hep sürsün inşallah bebişlerle taçlansın.Benimde 22 si canım.Önerin için çok sağol.Bugunun süprizlerle geçsin hep gül etrafa güzellik saç :)
''Bugün doğduysanız; cesur, atılgan, sosyal, güçlü, iradeli bir insansınız. Bir şey olmadığı zaman çok çabuk sinirlenebiliyorsunuz. Ticaret alanında şansınız çok yüksek. İş hayatınızda çok rahat başarıya ulaşacaksınız. Yalnız sabırsız ve huzursuz tavırlarınızı biraz düzeltmeniz gerekecek. Bu sene, iş ve kariyer alanlarınızda yeni açılımlarınız olacak. Keyfiniz yerinde.''(alıntıdır)
Kızlar o kadar anlattım hani cetveller
Sana yetiştim ablacığım çalışmalara beraber başlarız :) Doktora gitmessem soru işaretleriyle geçicek günlerim önceki doktorumda özellikle söylemişti beklemeden git diye bekledikçe stres olursun sonra daha zor olur demişti çok tatlı bir kadındı :) birde gittiğim hastahane yenilendi vakıf hastanesi orada bölüm açılmasına çok sevindim :)
cnm dogum gunun kutlu olsun sağlıklı sıhatli guzel bir şekilde yaş almanı dilerim inşşş seneye bebişinle birlikte kutlarsınız cnm iyiki doğdunnnn seasideeeeeCanımm çok teşekkür ederim. Hepimize yeni yaşlar güzellikler getirsin.Birde yavrum gelse daha güzel yaş alırım :))
cnm dogum gunun kutlu olsun sağlıklı sıhatli guzel bir şekilde yaş almanı dilerim inşşş seneye bebişinle birlikte kutlarsınız cnm iyiki doğdunnnn seasideeeee
Canım çok geçmiş olsun.Doktor ilaç vermiyormu bunun için.gunaydın kızlarrrrrr herkese mrb nasılsınız geri sayfaları okumadım akmış gitmiş resmen cnm iki arkadaşıma 20 tane daha ekleyebilirsin ya kızlar ben yatıyorum hala,bende belfıtığı da var şuan belim çok ağrıyor önere bileceğiniz birşey var mı
özocan hikayen süpermiş bende var bir benzeri ama planlı değil benimki eşimin dili tutulmuştu korkusundan korkak kociş ya hala dalga geçiyorum
cnm bir yan etki yapar diye pek içmek istemiyorumböyle yatarak halletmeye çalışıyorum tşk ederim tatlımCanım çok geçmiş olsun.Doktor ilaç vermiyormu bunun için.
Allah kabul etsin.
özocum hoş geldin benim hikayem çok komik.Benim eşim doğa üstü olaylardan çok korkan bir tip aramızda kalsın :)))) Sabahları uyanamama problemim var benim o alarm on kere ertelenir her sabah.O sabahta bir anda kalktım hemen lavaboya gittim.O ara alarm çalmış ozaman da alarm sıladan acısada öldürmez :))) bu kalkmış alak alak yatakta duruyo tam kavrayamamış beni yanında göremeyince.İçeri bir girdim baktı baktı ve kekelemeye başladı aba ba ba gelme gelme diyo eliyle kendini korumaya çalışıyo bende direk arkama döndüm aha dedim arkamda bişey var heralde arkada bişey yok döndüm bağardım noluyo be kendine gel korkutma beni falan dedim.Bu kendine geldi su falan içti benim saçlarım önümde ya yüzümü tam algılayamamış beni cadı sanmış bide sessiz sessiz gelip ona bakınca puhahahaha ya hala gülüyorum arada anlatıp dalga geçiyorum daha çok hikaye var valla.
ama senin osmanlı tokatı fena olmuş adam haklı ama :) sana geçmiş olsun
hahahhahaaaaaaaaaaaa koptum yaaaa halka filmindeki kız gibi olmuşsundur heralde adam napsın, anlat yaaa arada böle şeyler
benim eşim çabuk kormaz da o gün benden ses gelmeyince korkmuş, üstüne de o çığlık sonunda 5 kardeşi yidim