RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

seaside canım benim yeni yaşın kutlu olsun.Sağlıklı mutlu huzurlu nice seneler diliyorum.Eşinle yavrunla ve tüm sevdiklerinle...

Günaydın canım akrebim bugün benim doğum günüm 33 oldum artık hayatımın en güzel dönemi diye düşünüyorum seninki ne zaman? seninde işin rasgelsin :) Doktor randevunu planlaman en azından belirsizlikten kurtulman açısından senin için faydalı olacaktır.Çok iyi düşünmüşsün.Unutma her zaman yeni başlangıç yeni umutlar vardır.Aslında ağrı kesici yada ilaç önermeyi doğru bulmuyorum ama cataflan mideyi yormayan sadece kasları rahatlatan bir ağrı kesicidir.Onu kullanmanı öneririm :KK16:

Oooo doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce :))) :nazar: hayatının en en en güzel dönemleri hep sürsün inşallah bebişlerle taçlansın.Benimde 22 si canım.Önerin için çok sağol.Bugunun süprizlerle geçsin hep gül etrafa güzellik saç :)

''Bugün doğduysanız; cesur, atılgan, sosyal, güçlü, iradeli bir insansınız. Bir şey olmadığı zaman çok çabuk sinirlenebiliyorsunuz. Ticaret alanında şansınız çok yüksek. İş hayatınızda çok rahat başarıya ulaşacaksınız. Yalnız sabırsız ve huzursuz tavırlarınızı biraz düzeltmeniz gerekecek. Bu sene, iş ve kariyer alanlarınızda yeni açılımlarınız olacak. Keyfiniz yerinde.''(alıntıdır)

Feryalcim bende özledim :KK16: bu ara çok katılamıyorum sohbetlere :KK53: Canım gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun .Dr. gitmek iyi fikir hayırlı haberler inşAllah.

Sana yetiştim ablacığım çalışmalara beraber başlarız :) Doktora gitmessem soru işaretleriyle geçicek günlerim önceki doktorumda özellikle söylemişti beklemeden git diye bekledikçe stres olursun sonra daha zor olur demişti çok tatlı bir kadındı :) birde gittiğim hastahane yenilendi vakıf hastanesi orada bölüm açılmasına çok sevindim :)

asbelove

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

RainbowColors:33
feryalnur:20
rimel84:10
nese77:40
leylam123:10
8scorpions:10
oz_lem:20
raginda:20
kiraztepe:50
seaside:20
missyaman:20

Toplam:60

Karla38

Duamız: Rabbim duası okunan ,dua sahibine dua okuyan ,topiğe gelip bize destek olan dua eden ve bebek sahibi olmak için gün sayan tüm dostlarımıza hayırlı sağlıklı evlat-lar nasip et.Amin

nese77:40
RainbowColors:13
seaside:20
asbelove:50

Toplam:80

nese77

RainbowColors:33
Seaside:20
rimel84:10
asbelove:50

Toplam:90

Oooo doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce :))) :nazar: hayatının en en en güzel dönemleri hep sürsün inşallah bebişlerle taçlansın.Benimde 22 si canım.Önerin için çok sağol.Bugunun süprizlerle geçsin hep gül etrafa güzellik saç :)

''Bugün doğduysanız; cesur, atılgan, sosyal, güçlü, iradeli bir insansınız. Bir şey olmadığı zaman çok çabuk sinirlenebiliyorsunuz. Ticaret alanında şansınız çok yüksek. İş hayatınızda çok rahat başarıya ulaşacaksınız. Yalnız sabırsız ve huzursuz tavırlarınızı biraz düzeltmeniz gerekecek. Bu sene, iş ve kariyer alanlarınızda yeni açılımlarınız olacak. Keyfiniz yerinde.''(alıntıdır)

Teşekkür ederim canım:)Hissediyorum bu yıl benim için daha güzel olacak.Herkes için güzel olsun dilerim çünkü insanın etrafında güzellikler olmazsa insan da mutlu olmuyor.Burdan akan yazılarda bile hep güzellikler bekliyoruz,mutlu olmak için :) :KK16:

Şu sabırsız huzursuz tavrım beni zaten benden aldı.O da düzelecek inşallah :KK1:

Kızlar o kadar anlattım hani cetveller :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Canım hamileler için sandım geçtim ben bir daha okuyim iyisimi :))Birde 10 ar tane arkadaşlar için listeden düşebilirsin,öğleden sonra okuyabilirim konsantre olup,bugün işlerim sakin gibi...

Dünkü 20 leri akşam okudum onu silip 10 daha düşebilirsin.Okuduklarımı sana yazmıyorum kafan karışmasın die ..öyle istemiştin.Direk 10 ar dua düşüver

Son düzenleme:
Sana yetiştim ablacığım çalışmalara beraber başlarız :) Doktora gitmessem soru işaretleriyle geçicek günlerim önceki doktorumda özellikle söylemişti beklemeden git diye bekledikçe stres olursun sonra daha zor olur demişti çok tatlı bir kadındı :) birde gittiğim hastahane yenilendi vakıf hastanesi orada bölüm açılmasına çok sevindim :)

Evet ne güzel heyecanları birlikte yaşayacağız.Sonuda hayırlı olur inşAllah bu sürecin.
Gitmekte yarar var mutlaka neden geç geliyor adetin.Hatta yumurta takibide yaptırabilirsin.Ben bu ay olmazsa gelecek ay reglin 10.günü falan gidip hem muayne olmak hemde yumurtanın durumuna baktırmak istiyorum.hayırlısı bakalım.

gunaydın kızlarrrrrr herkese mrb nasılsınız geri sayfaları okumadım akmış gitmiş resmen cnm iki arkadaşıma 20 tane daha ekleyebilirsin ya kızlar ben yatıyorum hala,bende belfıtığı da var şuan belim çok ağrıyor önere bileceğiniz birşey var mı

Canımm çok teşekkür ederim. :KK16: Hepimize yeni yaşlar güzellikler getirsin.Birde yavrum gelse daha güzel yaş alırım :))
cnm dogum gunun kutlu olsun sağlıklı sıhatli guzel bir şekilde yaş almanı dilerim inşşş seneye bebişinle birlikte kutlarsınız cnm iyiki doğdunnnn seasideeeee

cnm dogum gunun kutlu olsun sağlıklı sıhatli guzel bir şekilde yaş almanı dilerim inşşş seneye bebişinle birlikte kutlarsınız cnm iyiki doğdunnnn seasideeeee

Canımmm ne güzel dilekler :)) Neden olmasın belkide seneye bebeklerle ilgili konuları konuşacağız hep beraber fikir alışverişi yapacağız.Yeni yaşlar hepimize güzellikler getirsin :KK16:

gunaydın kızlarrrrrr herkese mrb nasılsınız geri sayfaları okumadım akmış gitmiş resmen cnm iki arkadaşıma 20 tane daha ekleyebilirsin ya kızlar ben yatıyorum hala,bende belfıtığı da var şuan belim çok ağrıyor önere bileceğiniz birşey var mı
Canım çok geçmiş olsun.Doktor ilaç vermiyormu bunun için.
Allah kabul etsin.

özocan hikayen süpermiş bende var bir benzeri ama planlı değil benimki eşimin dili tutulmuştu korkusundan :KK33::KK33: korkak kociş ya hala dalga geçiyorum

hahahah anlatsana kız çok merak ettim :KK9: kırmızı kartı yemişsin, neyse en azından adetlerin düzenli gidiyo bende böyle kırmızı kartı yiyince hep böyle düşünüyorum, sanırım bu ay ben de yicem :KK50: hiç umutlu değilim niyeyse :KK50:

ablacım tam sohbet ederken kaçıyon katılmıyon bize :KK20: tabloyu da güzel anlatmışsın ama benim adetlerim pek düzenli değil o yüzden yanaşmadım bile

neşecim geçmiş olsun, eşimde de boyun fıtığı var...sana ortopedik yastık öneririm, muhteşem bişey...

seaside doğum günün kutlu olsuuuuuuuunnn, mutlu sağlıklı yıllar :KK16::KK16::KK16:

ben de kalkayım azcık ev temizleyeyim daha öğleden sonra milli eğitime gitcem :KK31:

özocum hoş geldin benim hikayem çok komik.Benim eşim doğa üstü olaylardan çok korkan bir tip aramızda kalsın :)))) Sabahları uyanamama problemim var benim o alarm on kere ertelenir her sabah.O sabahta bir anda kalktım hemen lavaboya gittim.O ara alarm çalmış ozaman da alarm sıladan acısada öldürmez :))) bu kalkmış alak alak yatakta duruyo tam kavrayamamış beni yanında göremeyince.İçeri bir girdim baktı baktı ve kekelemeye başladı aba ba ba gelme gelme diyo eliyle kendini korumaya çalışıyo :KK1::KK1: bende direk arkama döndüm aha dedim arkamda bişey var heralde arkada bişey yok döndüm bağardım noluyo be kendine gel korkutma beni falan dedim.Bu kendine geldi su falan içti benim saçlarım önümde ya yüzümü tam algılayamamış beni cadı sanmış bide sessiz sessiz gelip ona bakınca puhahahaha ya hala gülüyorum arada anlatıp dalga geçiyorum daha çok hikaye var valla.

ama senin osmanlı tokatı fena olmuş adam haklı ama :) sana geçmiş olsun :KK1:

kızlar geri sayfaları yeni okudum ve hepinizin eşyaları çook guzel allah çatınızın altında sağlıkla sıhatla çocuklarınızla mutlu mesut yaşamayı nasip etsin

özocum hoş geldin benim hikayem çok komik.Benim eşim doğa üstü olaylardan çok korkan bir tip aramızda kalsın :)))) Sabahları uyanamama problemim var benim o alarm on kere ertelenir her sabah.O sabahta bir anda kalktım hemen lavaboya gittim.O ara alarm çalmış ozaman da alarm sıladan acısada öldürmez :))) bu kalkmış alak alak yatakta duruyo tam kavrayamamış beni yanında göremeyince.İçeri bir girdim baktı baktı ve kekelemeye başladı aba ba ba gelme gelme diyo eliyle kendini korumaya çalışıyo :KK1::KK1: bende direk arkama döndüm aha dedim arkamda bişey var heralde arkada bişey yok döndüm bağardım noluyo be kendine gel korkutma beni falan dedim.Bu kendine geldi su falan içti benim saçlarım önümde ya yüzümü tam algılayamamış beni cadı sanmış bide sessiz sessiz gelip ona bakınca puhahahaha ya hala gülüyorum arada anlatıp dalga geçiyorum daha çok hikaye var valla.

ama senin osmanlı tokatı fena olmuş adam haklı ama :) sana geçmiş olsun :KK1:

hahahhahaaaaaaaaaaaa koptum yaaaa halka filmindeki kız gibi olmuşsundur heralde adam napsın, anlat yaaa arada böle şeyler
benim eşim çabuk kormaz da o gün benden ses gelmeyince korkmuş, üstüne de o çığlık sonunda 5 kardeşi yidim :KK15:

hahahhahaaaaaaaaaaaa koptum yaaaa halka filmindeki kız gibi olmuşsundur heralde adam napsın, anlat yaaa arada böle şeyler
benim eşim çabuk kormaz da o gün benden ses gelmeyince korkmuş, üstüne de o çığlık sonunda 5 kardeşi yidim :KK15:

aynen canım o halka filmi miladdır bende.Bide benim küçük rezil olmam var yeni evliydik yemek yapmayı hiç bilmezdim buda tam bir et delisi gitmiş biftek almış yap dedi.bende dedim bu nasıl pişebilir acaba patates kızartır gibi kızgın yağın içine attım öylece hahahaha önüne koydum bu ne ya dedi böyle olurmu hiç falan bende niye öyle diyosun çok güzel dedim ozaman ye dedi o taş gibi kapkapara şeyi yedim ve oh çokta güzel olmuş tuzlayınca daha iyi falan demiştim :KK1::KK1: oda töbe töbe bu kadarda yalan olmaz demişti, bende ona küsmüştüm ne kadar anlayışsız diye. şimdi diyorum benim onüme onu öylece koysalar ben daha beterini yapardım heralde :)

X