- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
-
- Konu Sahibi RainbowColors
farklı bir semte taşınıyoruz. şuan işle ev çok yakındı ama kiradaydık biraz daha uzak olsun ama bizim olsun dedik ev aldık tabi kayınvalidelerim sağolsun yardımcı oldular.sonuçta burda 1200 tl kira veriyorduk yani çöpe atıyorduk okadar parayı onunla borç öderiz dedik bizde aldık hayırlısıyla 20 gün sonra taşıncaz ama şimdiden herşeyi kaldırıyorum insanın gözünde büyüyor çünkü
Hayırlı uğurlu olsun yeni evin canım.Borçsuz mülk sahibi olunmuyor bu zamanda kiraya verilen paraya çok üzülüyorum .Yeni evin uğur getirsin bebeğinde gelsin inşallah
çok teşekkür ederim aminnn inşallah.gerçekten öyle valla sokağa atmaktansa borç ödemek daha iyidir.hem belki bebişim duyarda çok bekletmez bizi
maaşallah canım.Sağlıkla oturmak nasip etsin mevlam.Darısı benim gibi kiracılara olsun
bncede senın bebek ewı beklıodu hemen gelecekk (
hadi bakalım inşallahbu ay soğan kürü de yapıyorum teyzesi okadar ağrı çekiyorum üzülür gelir annesine o
gelmez mııı onları nasıl bekledıgımızı bilseler ıkışer üçer gelirler..bnde bal-çörekotu-tarcın yaptım bu ay...kist mı wardı sende neden sogan kürü
Kızlar...
Öncelikle hepinize merhaba.
Rabbimin izniyle,dualarla 4 haftalık hamileyim
Aslında dün idrar testi yaptım,eşim dayanamamış almış getirmiş.Emin olmak için bugün doktora gittik.
Bugün 4. haftamın son günü,beta hcg=>1272
Kese görünmedi tabi,ama dış gebelik sıvısı yok,rahim duvarı kalınlaşmış dedi.
pazar günü ve çarşamba günü tekrar gideceğim.
Öğrenir öğrenmez hepinize dua ettim,Rabbim tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguları,
İnanması bile güç şuan.
Bu ay öyle sıkıntılı günler yaşadım ki,Allahım bu sıkıntıyı alacak bir bebek ver bize dedim.
Yakarıştı ve içten ettim bu duayı.
Meğer önce o sıkıntıları yaşayıp,bebeği falan unutup,öyle hamile kalmam gerekiyormuş.
Herşeyde bir hayır vardır ya öyle işte...
bu ay hiç umudum yoktu,hiç kasmadık,folik asiti bile beni kasıyor diye bırakmıştım.
Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler ve doğumlar yaşatsın inş.
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM KIZLAR....................
Kızlar...
Aslında dün idrar testi yaptım,eşim dayanamamış almış getirmiş.Emin olmak için bugün doktora gittik.
Öğrenir öğrenmez hepinize dua ettim,Rabbim tez zamanda hepinize yaşatsın bu duyguları,
İnanması bile güç şuan.
Bu ay öyle sıkıntılı günler yaşadım ki,Allahım bu sıkıntıyı alacak bir bebek ver bize dedim.
Meğer önce o sıkıntıları yaşayıp,bebeği falan unutup,öyle hamile kalmam gerekiyormuş.
bu ay hiç umudum yoktu,hiç kasmadık,folik asiti bile beni kasıyor diye bırakmıştım.
Kızlar...
İnanması bile güç şuan.
Kızlar...
İnanması bile güç şuan.
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamiş haberleri almaya başladık yaşasınnnnnnn 2013 e hepimiz hamiş giricez inşallah:
Hayırlı olsun raginda.Allah sağlıklı,sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder inşallah...
Ragindaaa hayırlı ugurlu olsunnn Rabbımmm hayrı ıle getırsın dunyaya mis kokusunu cek içineeee
merhaba kızlar kısmet olursa bende aralık veya ocak gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum sorunum 2kez dış gebelik oldu ve tüplerimin ikiside kapalı benım gibi olup tüp bebekle hamile kalanınız varmı acaba bu arada hamile arkadaşlara hayırlı olsun inşallah saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsın rabbim...
Canıımmmmm çok sevindimGözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah :)))
canımmm hayırlı olsun Allah SAĞLIKLA kucağına almayı nasip etsin inşallah..çok sevindim adına Allah yüzüne gülmüş ozaman canım haberlerini bekliyoruz bol bol :):)
Raginda hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla neşeyle kucağına almayı nasip etsin.Bizi dualarında unutmadığın için Allah senden razı olsun.
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr hamiş haberleri almaya başladık yaşasınnnnnnn 2013 e hepimiz hamiş giricez inşallah:
Hayırlı olsun raginda.Allah sağlıklı,sıhhatli kucağınıza almayı nasip eder inşallah...
Ragindaaa hayırlı ugurlu olsunnn Rabbımmm hayrı ıle getırsın dunyaya mis kokusunu cek içineeee
merhaba kızlar kısmet olursa bende aralık veya ocak gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum sorunum 2kez dış gebelik oldu ve tüplerimin ikiside kapalı benım gibi olup tüp bebekle hamile kalanınız varmı acaba bu arada hamile arkadaşlara hayırlı olsun inşallah saglıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsın rabbim...
Canıımmmmm çok sevindimGözünüz aydın sağlıkla gelsin inşallah :)))
canımmm hayırlı olsun Allah SAĞLIKLA kucağına almayı nasip etsin inşallah..çok sevindim adına Allah yüzüne gülmüş ozaman canım haberlerini bekliyoruz bol bol :):)
Raginda hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla neşeyle kucağına almayı nasip etsin.Bizi dualarında unutmadığın için Allah senden razı olsun.