RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

senin biraz yüzünü güldüreyim mi hem kocişine de oku bakalım nasıl rezil olmuşum ben

http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...3347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-676.html

canım çok komik :) güldürdün yüzümü çok sağol. burdaki cndanlığı samimiyeti, karşısındakinin derdine üzülebilmeyi, empati kurmayı hayatta başka hiçbir yerde bulamıyorum. Hepiniz iyi ki varsınız.. Gerçekten zor günler geçiriyorum, zaman azaldıkça bana bişiler oluyo. dayanamıyorum, bu beklemek beni bitiriyor. Sol kasığımda batmalar var, dizlerim ağrıyor, midem nasıl bliyo musun, sanki çok yemişim de şişmişim gb ve mesela bişeyi çok yağlı yersin de seni bayar ya, aynı öle işte. midemde bi sevimsizlik var, çok afedersin böle geğirme durumu felan, hazımsızlık gb. 2-3 gündür zaten bi halsizlik söz konusu. içimden hiç bişe gelmiyo. facete bi oyunum var chefville die müptelasıyım onun. onu bile boşladım gb bişe düşün (yalnız verdiğim örneğe güldüm burda) havalar soğudu, üşüttüm mü falan diye de düşünüyorum, hamileliğe yormak istemiyorum ama içim kıpır kıpır da bi yandan. Çok zor durumdayım. bir de eklemlerim çok ağrıyor, dirseklerim böle kollarımı uzattığımda, ki dizlerimin de ağrıdığını söylemiştim. ve bu arada normal şartlarda adetime 6 gün kaldı ama göğüslerimde en ufak ağrı sızı yok. geçen ay adetime 15 gün kala başlamıştı mesela, şaşırmıştım o kadar erken başlamasına . ve bunun gb bi sürü şey işte yaa, tadım tuzum yok. Cihan da çok düşünüyosun bu iyi değil ama diyo, biliyorum ben de ama keşke elimde olsa..

Yehancım kafaya çok takmamaya çalış kafanı dağıtacak şeyler yap.Sıkılına bunalınca yaz bir arkadaşını ara varsa bildiğin örgü falan yap.İhtiyacımız olan sadece o zaman.O bebek bu göbüşe gelecek :))

Sadece az sabır.

İyi geceler arkadaşlar.

Bu saatte en güzel uykunuzdasınızdır siz.Bende akşam uyuyakaldım güzel sohbetlerinizi kaçırdım şimdide uyandım :)) Çamaşırlr sepette kalmış asılmamış pek bir tembel gördüm bu gece sizi

Koku -dekorasyon önerilerii ooooo maaşallah tembel dedim ama pek bir zefkliymişsiniz cnm.Sağlıkla svgiyle oturun kullanın inşAllah.

Belirti yaşayan arkadaşlar dilerim hepsi bebişiniizn size yaşattıkları olsun.

İyisimi en yeniden uyuyayım karnımda ağrıyor zaten.

Güzel bir sabaha uyanmanız dileğiyle.İyi geceler

Off ablam yaa delirecem sanki. yaklaşık 2 saattir okuyorum, karbonat testi, çamaşır suyu testi, idrar-süt testi vs kafam oldu allak bullak .. o bebiş buraya gelir inşallah da o gelene kadar ben sağlam kalabilecek miyim bilmiyorum.. Bu aydan ümitliyim aslında, bi farklıyım sanki. ama çok afedersin yazmak zorundayım, ilişki sonrası ne var ne yok akıp gidiyor benden. İçerde bişeler kalıyor mu bilmiyorum ama çok kaçak veriyorum. onlar aklıma geldikçe umudumu kırıyorum sanki..

Canım çok daha erken bunları yapman için.Biraz daha bekle.Akan aksın boşver kalan yeter.İnşAllah hamilesin ama olurda değilsen gelecek ay farklı pozisyonlar denersin akmaması için.Lütfen az sakin ol.Bu saatte uyuman gerekti senin neden ayaktasın cnm.

Uyuyamıyorum işte taktım kafama. İnşallah hamileyimdir, inşallah güzel haberler veririm size. olmazsa yine devam yine devam ama gerçekten çok üzülürüm çok ağlarım olmazsa..

Uyuyamıyorum işte taktım kafama. İnşallah hamileyimdir, inşallah güzel haberler veririm size. olmazsa yine devam yine devam ama gerçekten çok üzülürüm çok ağlarım olmazsa..

İnşAllah hamilesindir canım benim ama lütfen bu kadar takmamaya çalış kafana.Değilsen çok üzülürsün çünkü.Hepimiz geçiyoruz bu yollardan eninde sonunda gelecek kuzular.Sadece bunu ve söz ver olmazsa üüzlmek yok.Daha o kadar gensiznki önünde çok güzel yıllar var.Yenide evlisin tadını çıkar bakim evliliğinin...

tamam ablacım, elimde değil ama enazından biraz daha rahat olmayı denicem. Çok tşk ederim bana moral verdiğin için. seni de tuttum bu saate kadar, kusura bakma emi :)

yehancım

Günaydın arkadaşlarrrrr

Güzel haberler alacağımız sağlıklı mutlu bir gün diliyorum.Bugün nasılsınız bakalım.

Raginda sevdem herşey yolunda değil mi

Bir yandan yatak toplayıp çamaşır katlıyorum bir yandan size yazıyorum.Masaüstü yatak odamda :) en uygun yer burası odada büyük zaten koydum bir köşeye.

kızlar doktora gidiyorum,bana dua edin olur mu.akşama ancak yazarım.hepinizi öpüyorummmmmm

Arkadaşlar cetvel yapsanızda sohbet ederken son durumunuzu naklen :) görebilsek.Bilmeyen varsa anlatan link var kk.da.

link vermek yasak ama bunun linki sanmam yasak olsun.

burayı tıklıyorsunuz

Lilypie - Trying to Conceive 15 to 80 day cycle ticker scene selection

çıkan ekranda önce cetveli seçiyorsunuz nex deyip ileri gidip yine seçim yapıyorsunuz
nex yapıp bu sefer ovolation select yapıyorsunuz oraya bugünün tarihi yazan kutucuğa en son regl tarihinizi altında 28 yazan yere kaç günde bir regl olduğunuzu belirtiyorsunuz

altta bayraklar var üstündeki yere tıklayıp mesajınızı yazabiliyorsunuz.Yazmak istemiyorsanız nex e tıklayıp cetvelinizi görüyorsunuz....

imzaya eklemek için.cetvelin hemen altında • Image URL • yazan yere tıklıyoruz.Sonrasında altta bir kısa kod çıkacak http: ile başlayan onu kopyalayıp forum ayarlarım-Profil ayarlarıma geliyoruz.Çizelge yazan yere yapıştırıp değişiklikleri kaydet diyoruz..

oldu bitti.

Arkadaşlar hepinize güzel keyifli yeni umutlarla dolu bir gün diliyorum :)) Bugün yine güzel haberler alırız inşallah. Dün akşam alışveriş merkezindeki şu radyasyon yüklü kapılardan geçmek istemedim.Güvenlikçi kadın bana güldü hamileyim sandı heralde ..Bende durumu bozmadan çantamı alıp geçtim kenardan.Tamamen düşünmeden yapılmış bir hareket yani zihin bir konuya motive olmuşsa o seni yönetiyor dün akşam bunu hissettim.Şimdi belki hatırlayanlar vardır benim hamilelik için denemem olmadı henüz.Komik olan yanı buna rağmen hamilelik varmış gibi davranabiliyor insan.Zihnimizin oyunu sanıyorum

kızlar doktora gidiyorum,bana dua edin olur mu.akşama ancak yazarım.hepinizi öpüyorummmmmm

Hayırlı haberlerle gel inşAllah.Ama akşama kalma yaz bir yerden..:)

Günaydın yardıma geldim ver ucundan örtüyü,üstünde para zoplatalım [/QUOTE

Günaydın canım benim.Saol yardıma geldin ama biz oyun oynuyoruz oldumu şimdi

Günaydın yoldaşlarım :) Bu sabah itibari ile kırmızılar gelmiş bulunmaktadır.Sancılarım her zamanki gibi beni mahvedicek derecelere ulaşmak üzeredir,ağrı kesici içsem miğdemi mahvedecek içmesem dayanamam o yüzden miğde hapımla içeceğim.

Daha önce gittiğim doktor bu hastanede yok bir dahaki seferde kısırlık bölümü olan bir hastaneye git demişti bugun baktım bölüm açılmış ve doktoru prof. en azından neden bu kadar uzuyor bat larım onu öğrenicem p.tesi gününe randevu aldım.

Özlemciğim önerin için çok saol gerçekten söylediğin mevresim süper olur.

Yehancığım böyle karamsar olma karamsarlık hastalık hastalığınıda getiriyor.Ben bu ay burda pek yazmasamda gebelik belirtisine benzettiğim okadar şey yaşadımki ama hep şunu söyledim; bana hormonların bir oyunumu bu :)) afedersiniz dün akşam önce kahverengi lekelenme oldu diyorum belkide yerleşme kanaması falandır dedim sonra dedim saçmalama kızım ya :)

RAinbow ablacığım napıyon özledim seni yaa :)

Seaside akrepçiğim napıyorsun işin rast gelsin :)

Günaydın canım akrebim bugün benim doğum günüm 33 oldum artık hayatımın en güzel dönemi diye düşünüyorum seninki ne zaman? seninde işin rasgelsin :) Doktor randevunu planlaman en azından belirsizlikten kurtulman açısından senin için faydalı olacaktır.Çok iyi düşünmüşsün.Unutma her zaman yeni başlangıç yeni umutlar vardır.Aslında ağrı kesici yada ilaç önermeyi doğru bulmuyorum ama cataflan mideyi yormayan sadece kasları rahatlatan bir ağrı kesicidir.Onu kullanmanı öneririm

Feryalcim bende özledim bu ara çok katılamıyorum sohbetlere Canım gelmiş kırmızılar hayırlısı olsun .Dr. gitmek iyi fikir hayırlı haberler inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…