- 17 Ekim 2012
- 1.005
- 0
-
- Konu Sahibi RainbowColors
senin biraz yüzünü güldüreyim mi hem kocişine de oku bakalım nasıl rezil olmuşum ben
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...3347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-676.html
Uyuyamıyorum işte taktım kafama. İnşallah hamileyimdir, inşallah güzel haberler veririm size. olmazsa yine devam yine devam ama gerçekten çok üzülürüm çok ağlarım olmazsa..
Bir yandan yatak toplayıp çamaşır katlıyorum bir yandan size yazıyorum.Masaüstü yatak odamda :) en uygun yer burası odada büyük zaten koydum bir köşeye.
kızlar doktora gidiyorum,bana dua edin olur mu.akşama ancak yazarım.hepinizi öpüyorummmmmm
kızlar doktora gidiyorum,bana dua edin olur mu.akşama ancak yazarım.hepinizi öpüyorummmmmm
Günaydın yardıma geldim ver ucundan örtüyü,üstünde para zoplatalım[/QUOTE
Günaydın canım benim.Saol yardıma geldin ama biz oyun oynuyoruz oldumu şimdi
senin biraz yüzünü güldüreyim mi hem kocişine de oku bakalım nasıl rezil olmuşum ben
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...3347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-676.html
Günaydın yoldaşlarım :) Bu sabah itibari ile kırmızılar gelmiş bulunmaktadır.Sancılarım her zamanki gibi beni mahvedicek derecelere ulaşmak üzeredir,ağrı kesici içsem miğdemi mahvedecek içmesem dayanamam o yüzden miğde hapımla içeceğim.
Daha önce gittiğim doktor bu hastanede yok bir dahaki seferde kısırlık bölümü olan bir hastaneye git demişti bugun baktım bölüm açılmış ve doktoru prof. en azından neden bu kadar uzuyor bat larım onu öğrenicem p.tesi gününe randevu aldım.
Özlemciğim önerin için çok saol gerçekten söylediğin mevresim süper olur.
Yehancığım böyle karamsar olma karamsarlık hastalık hastalığınıda getiriyor.Ben bu ay burda pek yazmasamda gebelik belirtisine benzettiğim okadar şey yaşadımki ama hep şunu söyledim; bana hormonların bir oyunumu bu :)) afedersiniz dün akşam önce kahverengi lekelenme oldu diyorum belkide yerleşme kanaması falandır dedim sonra dedim saçmalama kızım ya :)
RAinbow ablacığım napıyon özledim seni yaa :)
Seaside akrepçiğim napıyorsun işin rast gelsin :)