- 26 Haziran 2011
- 5.370
- 9
-
- Konu Sahibi RainbowColors
Benimkide yıllar sonra bana şöyle bişey anlatmıştı.Kendi evimizde yaşadığımız ilk geceler kalkıp bakarmış yanımdaki kim diye;sonra yahu şu işe bak elin kızı yıllardır anasıyla babasıyla yaşadı,şimdi benimle yaşamaya mecbur diye içten içe üzülürmüş.Beni öper uyumaya devam edermiş.
Arkadaşlar folik asit haplarınızı ihmal etmiyorsunuz deil mi.Ben arada içiyorum hatırladıkça oda yeter sanırım
Arkadaşlar folik asit haplarınızı ihmal etmiyorsunuz deil mi.Ben arada içiyorum hatırladıkça oda yeter sanırım
vücutta depolanan bir vitamin olduğu için en azından haftada 2/3 iç onuda gece yatarken ki iştah açmasın.ben daha hiç içmedim fazla kilomda varya korkuyorum
zeynep hayırdır canım farklı bir semt falanmı eşinin iş yeri var diye hatırlıyorum onudamı taşıyorsunuz.
farklı bir semte taşınıyoruz. şuan işle ev çok yakındı ama kiradaydık biraz daha uzak olsun ama bizim olsun dedik ev aldık tabi kayınvalidelerim sağolsun yardımcı oldular.sonuçta burda 1200 tl kira veriyorduk yani çöpe atıyorduk okadar parayı onunla borç öderiz dedik bizde aldık hayırlısıyla 20 gün sonra taşıncaz ama şimdiden herşeyi kaldırıyorum insanın gözünde büyüyor çünkü
Eski sevgilini geri istiyorsan ” Hala seni seviyorum ” diye mesaj gönder. Dönerse senindir, dönmezse “Halama göndermiştim” zaten dersin:)
HAyırlı uğurlu olsun Rabbim ödemesine kolaylık versin.
öyle tabi canım.Allah yardım eder hiç merak etme.Ev alana yuva kuranaaminnnnn inşallah.valla zora girmeden bir şeyler sahibi olunmuyor.sıkıcaz kemerleri artık :):)
maaşallah canım.Sağlıkla oturmak nasip etsin mevlam.Darısı benim gibi kiracılara olsun
maaşallah canım.Sağlıkla oturmak nasip etsin mevlam.Darısı benim gibi kiracılara olsun
Rabbim tüm kiracılara ev sahibi olmayı nasip etsin ablacığım senide en hayırlısından inş.
kızın olursa düşünemiyorum bile eşini
aminnnnn hepimize inşallah zeynepcim hayırlı olsun sağlıkla huzurla oturabilmeyi nasip etsin Allahımmmmm