RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızın olursa düşünemiyorum bile eşini

Arkadaşlar folik asit haplarınızı ihmal etmiyorsunuz deil mi.Ben arada içiyorum hatırladıkça oda yeter sanırım

bir türlü doktora gidemedimki ya bende kullanmak istiyorum bu aralar taşınma işlerimiz var oyuzden taşındığımız yerde doktor bakıyorum buarada soğan suyunda 3.günüm baya ağrı çekiliyormuş :)

Eski sevgilini geri istiyorsan ” Hala seni seviyorum ” diye mesaj gönder. Dönerse senindir, dönmezse “Halama göndermiştim” zaten dersin :)

zeynep hayırdır canım farklı bir semt falanmı eşinin iş yeri var diye hatırlıyorum onudamı taşıyorsunuz.

farklı bir semte taşınıyoruz. şuan işle ev çok yakındı ama kiradaydık biraz daha uzak olsun ama bizim olsun dedik ev aldık tabi kayınvalidelerim sağolsun yardımcı oldular.sonuçta burda 1200 tl kira veriyorduk yani çöpe atıyorduk okadar parayı onunla borç öderiz dedik bizde aldık hayırlısıyla 20 gün sonra taşıncaz ama şimdiden herşeyi kaldırıyorum insanın gözünde büyüyor çünkü

HAyırlı uğurlu olsun Rabbim ödemesine kolaylık versin.

maaşallah canım.Sağlıkla oturmak nasip etsin mevlam.Darısı benim gibi kiracılara olsun

aminnn inşallah canım düğün takıları kayınvalidemler borç harç derken oldu işte bişeyler kasıcaz ödicez tüm borçları.tek sorun çocuk için biraz beklesem mi onunda masrafı çok doğum derken kaldırabilirmiyiz ki kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…