RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

O zaman biz ölelim tatlım benim eşimde sorun var ama ölü gibi gelsem de debeleniyorum ama çalışıyorum öyle pes etmek yok
o çocuk olacak o burun akacak arkadaş

inşallah canım inşallaaahhh bazen böyle oluyor işte yaa tabi dualara devam inşallahh olacak

inşallah canım inşallaaahhh bazen böyle oluyor işte yaa tabi dualara devam inşallahh olacak

Evet arada olur tabi ki çöküşlerimiz biz bayanız duygusalız ama sonrasında daha güçlü olarak kalkacağız ayağa ki bebişlerimizin dirayetli inançlı anneleri olsun olacak Allahımın izniyle olacak ama herşeyin bir mekanı bir zamanı var derler ya zamanını bekliyor bebişlerimizde gelmek için bazen bizim şer diye bildiğimiz şeyler aslında bizim için hayırdır unutma Allahım kaldıramayacağı yükü yüklemezmiş kullarının sırtına ne yapalım benimde sınavım buymuş diyorum dualarınızı asla bırakmayın bir de Meryem suresi okuyun bu sureyi okuyup da hamile kalan çok bayan var canım sabırrrrrrr

feryaaaaaaaaaaalll foto foto fotooooooooooo

Ozocum telden giriyorum ya yukleyemedim bende.ama canım ikea aspelund yaz göreceksin.ama karyolasini farkli alıyoruz leirwik demir modeli.daha şimdi oturdum bakayım neler kaynattiniz

Kızlar ben de geldim.yemek.bulaşık,çamaşır ve ütü hepsini yaptım bu yorgunluğumun üstüne anca oturabildim....
Sohbet baya ilerlemiş size yazmadan önce yarım saat önceki sayfaları okumakla geçiyo yetişemiyorum sizeee:))

Ben de sabah doktora gidecem.klomen sonrası 3. gün çağırmıştı.yumurta takibi için bakalım nasıl oldu büyüdüler mi merak içindeyim

5103076 Colombia Komodin | Tepe Home bu komodinlerimiz.
5524971 Bruno Yatakolur Üçlü Koltuk | Tepe Home bu salon takımımız. böle 2 tane 2 li var, 2 tane de tekli.
5524990 Bruno Tekli Koltuk | Tepe Home bu da tekli koltuğumuz ama kahve renk olanı.
P000465 Panorama Tv ve Duvar Modülü - 05 | Tepe Home bu tv ünitemiz.
6200859 Barcelona Küçük Yuvarlak Sehpa | Tepe Home bu orta sehpamız.
6002074 Montana Yemek Masası | Tepe Home bu yemek masamız ve yan tarafındaki camlı boy büfe de bizimkinden.
6002605 Colombia Çıta Kapaklı Konsol | Tepe Home bu da konsolumuz ve yan tarafındaki büyük olan konsol aynası da bizimkinden.

feryalcim çok iç açıcı çok beğendim güle güle kullan, şöööylle english homedan da nevresim takımlarıyla çok iyi olur bence

yahen allah ağız tadıyla oturmayı nasib etsin çok hoş gerçekten, özellikle tv üniten ve orta sehbana bayıldım

esengül senin oda da çok şık ve zarif

güzel bebekler olsun bu odalarda inşallah

Offf sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya şuan. yaa hamileymiş gb bişiler yaşıyorum ama buna yormak istemiyorum yoksa çok üzülücem çünkü....

Offf sinirlerim bozuldu başladım ağlamaya şuan. yaa hamileymiş gb bişiler yaşıyorum ama buna yormak istemiyorum yoksa çok üzülücem çünkü....

canııımm dün de ben öyleydim, umudumuz büyük, bu yüzden bazen bu yükü taşımaktan yorulabiliyoruz ve duygu değişimleri yaşayabiliyoruz, sonuçta çok hassas bir konu,ne olur üzülme ve kendini çok dinlememeye çalış...inşallaaaaaaahh inşallaaaaaaaaaahh bu ay hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…