- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
-
- Konu Sahibi RainbowColors
2 gündür de üstümde bi halsizlik var ki, kolumu zor kaldırıyorum desem yeri var. Bi rehavet çöküyo bana bu aralar.. Biraz uzanayım, kocişim yine bulaşıkları yıkıyor :) geldiğimde burda olursanız görüşürüz hatunlarrrrrrr
durumunu bilmiyorum ama canım bebiş geliyor olmasın:44:
Bulaşık makinesi var bacım ama makineye tabak çanak öle doğrudan konmuyor, köpüklü bi şekilde aynen bulaşık yıkarmış gb yıkanıp makineye öle diziliyor. oldum olası yapıldığında koku oluşur diye böle işte. bi nevi yıkıyor yani. önceden yıkayıp kenara koyardım ama şimdi yıkayıp makineye yerleştiriyorum.
Her Şey Güzel Olacak (Ziynet Sali) - YouTube
Açıp dinleyin arkadaşlar.. benden bütün meleklerini bekleyen anne adaylarına gelsin . ALLAHIM tez vakitte göbüşlerinizi doldursun .. dğumdan geldik diye yazacağımız günleri göstersin ALLAHIM ..
canım 15 kasım bat, bekliyoruz işte. en bunalımlı günlerimdeyim aslında, burda biraz dağıtıyorum işte.. bu arada rainbow ablam sormuştun ama ben atladım onu, turşu isteğim önceki kadar deil ama bu akşam 1-2 attım ağzıma.
benimki de 13ü canım inşallah iyi haberler veririzzzz turşu mu bayılırım turşuya canım çekti şimdiiiiii
feryaaaaaaaaaaalll foto foto fotooooooooooo
canım koku gidericim var, gerçi gerek de kalmıyo öle pis koku oluşmadı makinemde ama açınca güzel oluyo mis gb kokması. kızzzzz varyaaaaa bende koku hastalığı var zaten, her odada air wick maşallah ona çalışıyoruz :) bu arada kızzzz varyaaa deyince aklıma şu yalan dünyadaki geldi, pavyonda çalışanın arkadaşı :)
Kızlar ya 2 sepet çamaşır var ütülenecek ama hiç canım istemiyor. Benim gibi çamaşırı sepette bekleyen var mı
Kızlar ya 2 sepet çamaşır var ütülenecek ama hiç canım istemiyor. Benim gibi çamaşırı sepette bekleyen var mı
canım aminn inşallahhh isteklerimiz olur. ben 2-3 gündür bi turşu krizindeyim, eşim artık çaresiz kalınca gitti 3 kiloluk bidonla aldı geldi marketten :) ama çok yedim sanırım, bi kötü etti beni. imdi de kim ne yemekten bahsetse canım çekiyo. Dün akşam oz_lem mücverden bahsetti, kalktım yaptım gecenin bi yarısı, o derece :) hayırlara vesile olsun inşallah ama pek bi tuhaf hallerdeyim. B arada adet belirtim felan yok henüz, göğüslerimde sızı başlamış olmalıydı şimdiye kadar. sende belirti var mı adete dair ?
Canım inşallah en kısa zamanda bebişin gelir. Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok yakın. Benimde bat bugün daha bi hareket yok ama sanırım regl olucam çünkü tatlı krizine girdim 2 gündür hissediyorum kırmızılar her an gelir
canım aminn inşallahhh isteklerimiz olur. ben 2-3 gündür bi turşu krizindeyim, eşim artık çaresiz kalınca gitti 3 kiloluk bidonla aldı geldi marketten :) ama çok yedim sanırım, bi kötü etti beni. imdi de kim ne yemekten bahsetse canım çekiyo. Dün akşam oz_lem mücverden bahsetti, kalktım yaptım gecenin bi yarısı, o derece :) hayırlara vesile olsun inşallah ama pek bi tuhaf hallerdeyim. B arada adet belirtim felan yok henüz, göğüslerimde sızı başlamış olmalıydı şimdiye kadar. sende belirti var mı adete dair ?