RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

pekı ya makınada olsaydıı sonuçta siz sepete almışsınızzz bnm daha makınadaaaa )):
yaaaa çok üşeniyorum bndeeee yaaaaaaaaa
ne güzel sohbetler olmuş bn yokkenn..
bnm hala gelen gıden yokkk (:-)
Rabbım tamama erdirsin...

hakkında hayırlısı canım yaaa.. hep diyoruz ya, bu ay olmazsa bi dahaki ay sonraki ay daha sonraki ay, denemeye devam.. umutları yitirmiyoruz, olana kadar :)

Evt canım tabiki umudumuzu yitirmek yok. Allahın izniyle olur inşallah. Biz yeterki umudumuzu kırmayalım.

benim de var bir sürü ütüm, bazen diyorum ki bir ütü makinası icat edemediler, birisi icadetse çoook dua edeceğim ona:KK52:

amaaaaannnn da amaaannn kocişim çay da yapmışşş :) elinde demlikle içeri gelince gözlerim açıldı maşallah maşallah :nazar: seviyorum bu adamı yaaa,, herşeyim o benim :KK16::KK16::KK16:

offf airwick beyaz gül benim kokum işteeee, yatak odamda ve mutfağımda o var. ben de yumuşatıcı olarak vernel / yasemin ve aloe veralıyı kullanıyorum bi dene harikaaa bi kokusu var, çamaşırı da dışarda kurutmuyorum hiç, çamaşırlığa asıyorum boş bi odam var orda kurutuyorum, mis gb yayılıyor koku :) kız çok istiyosan ben kendi yatak odamı gönderim sana , öldün meraktan :KK70::KK70:

yumoştan mor olan varya eşim çok beğendi aldık mükemmel çıktı valla, bu ay vernel indirimdeydi mavisini aldık bakalım denicem..ama bunlarda aklımda bulunsun
çek bakalım kız evinin resimciklerini , çok severim ben öyle şeyleri, malesef benim kendi evim olamayacığı ve yaşlanıncaya kadar kiracılığa mahkum olduğum için şıklıktan öte az ve rahat taşınabilir eşya alıyoruz, dekorasyon ile ilgili şeyleri çok severim şimdiden bebek odalarına bakıyorum yaa düşün yani

Valla bende çok severim turşuyuuuuu hamiş olsam kocişi yollardım şimdi de bu saatte gitmez herhalde:KK1::KK1:
ya hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı olduğu için seçemiyorum göğüslerim acaip şiş arada kasıklarıma ağrı giriyor ve 2gündür göbişim acaip şiş özellikle akşamları bunlar bendekiler şimdilik ne olduğunu çözemedimmmm:KK14:

ayyy bu hamilelik belirtileri gb sanki, kasıkta batma ve göbekte şişlik bana bunu düşündürdü ne yalan sölim. benim hisler de kuvvetlidir hee, var galiba sende bişeler :)

pekı ya makınada olsaydıı sonuçta siz sepete almışsınızzz bnm daha makınadaaaa )):
yaaaa çok üşeniyorum bndeeee yaaaaaaaaa
ne güzel sohbetler olmuş bn yokkenn..
bnm hala gelen gıden yokkk (:-)
Rabbım tamama erdirsin...

Canım 2 sepet ütülenecek bekliyor. Makinede olan ayrı siyahları yıkadım asılmayı bekliyorlar. Bi kalkabilsem :))

ayyy bu hamilelik belirtileri gb sanki, kasıkta batma ve göbekte şişlik bana bunu düşündürdü ne yalan sölim. benim hisler de kuvvetlidir hee, var galiba sende bişeler :)

Yormak istemiyorum ama acabalarım var yaa son bi kaç gün işte şafak sayıyorummmmm inşallah canım inşallah hep birlikte doldururuz göbişleri bu ayyy:KK1::KK1:

Bizim ev de kira, alırken hep dekoratif hafif ve kolay temizlenebilir olmasına özen gösterdim. aynen bende kuzum yaa, ev sahibi olmamız zor gb :) Aman ne yapalım, huzurumuz var ya o yeter. benim dediğim yumuşatıcıyı kesinlikle dene, cihan almıştı ne aldın bunu diye çok kızdım ona aslında. çünkü yasemin kokusuna da yasemin adına da yasemin adındakilere de feci gıcığım var. asla yasemin kokusu olan bişe kullanmak bile istemiyorum. parfüm alırken bile içeriğini soruyorum ama bu kez ble oldu. eşim de aldıktan sonra farketmiş, eyvah içinde yasemin var kızcak demiş ama aleo vera olayı kapattı çok şükür.. ben çeker yollarım, burdan yüklemesem bile sitesinden gösteririm sana

kızlar ben bu ay hiç umutlu değilim, geçen ay baya umutluydum ama olmamıştı, olmayacak nasıl olsa diyorum hiç düşünmüyorum. istiyorum tabi ama hiç çalışasım bile yok, zavallı kocişim de her gece hadi bebek yapalım diye geliyo yanıma :KK50: ama ben çabalamaktan yoruluyorum bazen,zaten bekleyen bi hsg var daha onu çeketirmem gerekiyo, belki sorun vardır ondan olmuyo niye boşuna çalışıyoruz diyorum

kızlar ben bu ay hiç umutlu değilim, geçen ay baya umutluydum ama olmamıştı, olmayacak nasıl olsa diyorum hiç düşünmüyorum. istiyorum tabi ama hiç çalışasım bile yok, zavallı kocişim de her gece hadi bebek yapalım diye geliyo yanıma :KK50: ama ben çabalamaktan yoruluyorum bazen,zaten bekleyen bi hsg var daha onu çeketirmem gerekiyo, belki sorun vardır ondan olmuyo niye boşuna çalışıyoruz diyorum

O zaman biz ölelim tatlım benim eşimde sorun var ama ölü gibi gelsem de debeleniyorum ama çalışıyorum öyle pes etmek yok
o çocuk olacak o burun akacak arkadaş:KK1:

X