- 17 Ekim 2012
- 1.005
- 0
- Konu Sahibi RainbowColors
senin biraz yüzünü güldüreyim mi hem kocişine de oku bakalım nasıl rezil olmuşum ben
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...3347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-676.html
canım çok komik :) güldürdün yüzümü çok sağol. burdaki cndanlığı samimiyeti, karşısındakinin derdine üzülebilmeyi, empati kurmayı hayatta başka hiçbir yerde bulamıyorum. Hepiniz iyi ki varsınız.. Gerçekten zor günler geçiriyorum, zaman azaldıkça bana bişiler oluyo. dayanamıyorum, bu beklemek beni bitiriyor. Sol kasığımda batmalar var, dizlerim ağrıyor, midem nasıl bliyo musun, sanki çok yemişim de şişmişim gb ve mesela bişeyi çok yağlı yersin de seni bayar ya, aynı öle işte. midemde bi sevimsizlik var, çok afedersin böle geğirme durumu felan, hazımsızlık gb. 2-3 gündür zaten bi halsizlik söz konusu. içimden hiç bişe gelmiyo. facete bi oyunum var chefville die müptelasıyım onun. onu bile boşladım gb bişe düşün (yalnız verdiğim örneğe güldüm burda) havalar soğudu, üşüttüm mü falan diye de düşünüyorum, hamileliğe yormak istemiyorum ama içim kıpır kıpır da bi yandan. Çok zor durumdayım. bir de eklemlerim çok ağrıyor, dirseklerim böle kollarımı uzattığımda, ki dizlerimin de ağrıdığını söylemiştim. ve bu arada normal şartlarda adetime 6 gün kaldı ama göğüslerimde en ufak ağrı sızı yok. geçen ay adetime 15 gün kala başlamıştı mesela, şaşırmıştım o kadar erken başlamasına . ve bunun gb bi sürü şey işte yaa, tadım tuzum yok. Cihan da çok düşünüyosun bu iyi değil ama diyo, biliyorum ben de ama keşke elimde olsa..