RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

yeni takım mı aldın canım?neleri değiştirdin?
benim de acayip ev işi yapasım var ama eşim cumartesi nöbetçi o gün yaparım diyorum, bi de hava soğuk salondan çıkamıyorum valla :KK1:
mutfak dolaplarının kapaklarını silmem lazım :KK50:

Tamamen dwgisiyo canım takım güzel ama çok büyük bu eve hiç olmadı.ikeadan ufacık bir oda begendim c.tesi gelicek ınş.bir senedir cekyatta yatmaktan bıktım valla. Bende akşamları ise kalkmamda mecburiyetten işte

dimi yaaa? insan özlüyo, paylaşmak istiyo, gönül bağı kuruyoruz işte ne güzel :KK16:

okulda da giremem napcam bilmiyorum ancak akşamdan akşama gelirim artık, ilk hafta yoğun olabilirim ama elimden geldiğinice gircem, akşamları bekleyin haaa bensiz sohbet etmeyin valla kötü içerik bildiririm bensiz sohbet ediyolar derim :KK1:

Aynen canım. Valla bilgisayarı açar açmaz ilk işim KK ya bakmak. Ne olmuş ne bitmiş illaki bakıcam bazen gece geç saat oluyo gözümden uyku akıyo kalkamıyorum KK nın başından onada bakayım bunada bakayım derken vakit nasıl geçiyo anlamıyorum.

Doktorum izin verirse bende ocakta düşünmek istiyorum ama kociş 6 ay sonra diyor. Bakalım hakkımızdan hayırlısı ne diyelim...

RainbowColors ablam anladın sen ne demek istediğimi :)
oz_lem at da koştururuz bacım, yatak odam geniş zaten :KK1::KK1::KK1:

Feryalcim güle güle kullanın canım.Huzurla sevgiyle uyuyun inşAllah.

Özlem :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: kötü içerik bildiirm heeee:KK4::KK4::KK4::KK9::KK9::KK9::KK9:

Sagol ablacigim yatak odası öncelikli ihtiyacımdi artık.kocam besigin yerini bile ayarlariz sığar diyor.bende yavaş yavaş kırmızılar geliyor sanirsam

2 gündür de üstümde bi halsizlik var ki, kolumu zor kaldırıyorum desem yeri var. Bi rehavet çöküyo bana bu aralar.. Biraz uzanayım, kocişim yine bulaşıkları yıkıyor :) geldiğimde burda olursanız görüşürüz hatunlarrrrrrr :KK55::KK55::KK55:

Tamamen dwgisiyo canım takım güzel ama çok büyük bu eve hiç olmadı.ikeadan ufacık bir oda begendim c.tesi gelicek ınş.bir senedir cekyatta yatmaktan bıktım valla. Bende akşamları ise kalkmamda mecburiyetten işte

hımm iyi yapmışsın değişiklik iyidir, yeni oda yeni bebektir belki de :KK1: göstersene yenisinin resmini çok merak ettim

Feryal hayırdır cnm neden hboşaltıyorsun odayı.

özlem canım heyecan varmı heyecan :) dersler ziller falan :) :nazar:

ablacım olmaz mı yaaa, 1 aydır oturuyodum evde..geçen ay ilköğretime vermişlerdi ama çok sıkılmıştım, branşım lise edebiyat..bugünde müfredatı verdiler elime oooohhhh edebiyaaaattt dedim, içimde birikmiş valla konular, bir an önce başlasa da versem yavrucuklara içimde kalan bilgileri, edebiyat patlaması yaşatacam valla :KK52: büyük sınıfları istemedim, yaşım küçük bi de minyon tipliyim diye dinlemiyolar beni öğrenciler, kanka diye takılıyolardı geçen seneki 12.sınıflar, zaten çoğu öğrencim benle yaşıttı, asılıyolardı bi de :KK9::KK9:
hatta bi gün 12. sınıf öğrencim dersin ortasında şöyle demişti "hocaaaaaa ağzına kurba olayım" :KK53: neye uğradığımı şaşırmıştım ama sonradan çok güldüm :KK9::KK9::KK9: neyse şimdiki okul yeni olduğu için sadece 9 ve 10. sınıflar var, çok çok başarılı bi öğretmen lisesi, azcık inceledim de 1.lik ödülleri yığınla duruyodu..severim çalışkan öğrenciyi biraz zorluyolar ama olsun

anacım ne uzun yazmışım ben de:KK9:

kız yehan aferin sana yaptır kocişe bol bol iş, nasıl alışırlarsa öyle gidiyolar, yalnız şimdi böyleysen hamileliğinde adamcağız mahfolacak :KK9::KK9::KK9:

Şimdiden alışsın bacım daha :) enazından o zamanlar zorlanmaz. hem ben bi hamile kalayım da daha bunlar ne ki :)))))

ıhlamur nasıl bir etki ediyormuş, adeti mi geciktiriyormuş:26:

yok canım düşük riski oluşuyor ıhlamur yeşil çay ve adaçayında

Asbelove günüm geçti canım,bende birşeylere yormaya çalışıyorum yoksa dediğin gibi başka şey düşünemem.

Ablacım sen bitanesin yaaa :KK54::KK54::KK54:

inşallah iyi haberler verirsin canım sanırım yarın test yapacakmışsın okuduklarıma göre hadi hayırlısııııı:KK23::KK23:

Az önce asbelove,karla,neşe arkadaşlarımızın dualarını okudum.

Okurken kapadım gözlerimi ve ağlayarak hepinizin ismini aklımdan geçirerek dua ettim...

Rabbim ne büyüksün,olmazsa da vereceksin bunda bir hayır biliyoruz.

Ama içten hissediyorum arkadaşlarım kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürecek Allah hayırlısıyla...

İyi ki varsınız,iyi ki girmişim bu topiğe,öyle güzel umutlar doğuyor ki içime...

Bu ay olmazsa da üzülmek yok;

"Sizin şer gördüklerinizde hayır,hayır gördüklerinizde de şer vardır.Ancak siz bilmezsiniz,Allah bilir"

Allah'a gerçekten teslim olalım,tevekkül edelim,o zaten siz dileyin ben veririm diyor...

Dua edelim ki "OL!" desin...

Allah razı olsun canım okurken ağladım Allahım dualarımızı kabul etsinnnnn..........

Allah cümlemizden razı olsun inş. ablacım.

bu arada hani adet olmadan karnımız şişer ya,adet olmuyoruz böyle kaldı :KK1:

eğer ki hamileysek (inşşşaAllah) bu şişlik kalıyor mu böyle??? ya da ne zaman gidiyor...

canım benimde akşamları davul gibi oluyor son 2gündür hamilelik belirtisimiymiş ki o:KK53:

tipik ağlak,aşık,evcil yengeç =)))

hehe bende yengecim bendeee:KK76:

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr..hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm:)
bu sabah test yaptım çok şükür pozitif :)) haftaya da ilk kontrolüme gidicem inşalllah.rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.
benim için dua eden bütün arkadaşlarım,inşallah allahım gönlünüze göre versin.
hepinizi öpüyorum, çok saolun..

Tatlım hayırlı olsunnnn çok sevindim Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağında göstersinnnnnn:nazar::nazar:

İyi akşamlar bende geldim :))) . bugün doktora gittim . gebelik yokmuş . doktor polikistiklerin var buda yumurtlamanı tembellştiriyor dedi progesterona başlattı bugün itibariyle bu kolay hamile kalmanı sağlar dedi. 5 gün içicekmişim sonra 10 gün içinde hasta olurmuşum . bu arada folik asitimide içmiş olurum . daha düzenli beslenirim . yumurtlama günlerimi takip edicem denk getirmeye çalışıcağım ... sizler nasılsınız?

Canım hayırlısı hakkımızda dediğin gibi daha iyi daha sağlıkla alırsın hamilelik haberlerini inşallahhhhhhh:KK16:

anacım ne uzun yazmışım ben de:KK9:
kız yehan aferin sana yaptır kocişe bol bol iş, nasıl alışırlarsa öyle gidiyolar, yalnız şimdi böyleysen hamileliğinde adamcağız mahfolacak :KK9::KK9::KK9:

Tatlım hayırlı olsunnn öğretmenlik yapmak harika bir duygu yeniden onu yaşayabileceğin için çok sevindim senin adınaaa:KK34:

Bulaşık makinesi var bacım ama makineye tabak çanak öle doğrudan konmuyor, köpüklü bi şekilde aynen bulaşık yıkarmış gb yıkanıp makineye öle diziliyor. oldum olası yapıldığında koku oluşur diye böle işte. bi nevi yıkıyor yani. önceden yıkayıp kenara koyardım ama şimdi yıkayıp makineye yerleştiriyorum.

X