RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr..hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm:)
bu sabah test yaptım çok şükür pozitif :)) haftaya da ilk kontrolüme gidicem inşalllah.rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.
benim için dua eden bütün arkadaşlarım,inşallah allahım gönlünüze göre versin.
hepinizi öpüyorum, çok saolun..

ooooo çooook güzel bir haber buuu,:KK36: Allah kucağına almayı da nasip etsin:KK76::KK76:s
Allaha şükür topiğimizin ilk hamişi çıktı, inşallah devamı da gelir

bu sabah test yaptım çok şükür pozitif :)) haftaya da ilk kontrolüme gidicem inşalllah.rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.

cok sevındım canım işallah hersey yolunda gıder bebegını koklarsın doya doya..allah tüm ısteyenlerede nasip etsin..

kızlar hepinize iyi akşamlar iyi dilekleriniz için hepinizden allah razı olsun şuan yattığım yerden cepten mesaj atıyorum az sonra bir çay yapacam inşş özlem cnm işe başlamışsın hayırlı olsun çocukda yapar kariyerde benim arkadaşım hepinizi çok seviyorum iyi akşamlar haaa bende koç kadınıyım kızlarr

alalunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileymiş anaaaaaammm sevindim yaaaaaaaaaaa,topiğin her günü böyle hamiş haberleriyle dolsun inşallaaaaahhhh, uğurlu topiğimiz ilk günden boncuk geldi yaaaa

teeeeeeyyy teeeeyyy kalkın halay çekelim , dililililililiiiiiiiiiiiiiiiiii, ahey aheyyyy

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: (iyice urfaya bağladım haa :KK9:)

bundan sonra her hamiş haberinde halaya kalkıyoruz taamammı :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

hayırlı olsun cnm allah sağ salim kucağına da almayı nasip etsin inşşş

neşeee duanı okuldan gelirken dolmuş bekliyodum o sıra okudum, bi döndüm arkamda cami var, öyle okudum duanı kuzum senin..

kızlar teşekkür ettim hepinize, okula gittim süper bi okul valla şato gibi :KK52: yönetim kadrosu hep bayanlardan oluşuyo, çok yardımcı oldular, isterseniz 1 gününüzü tatil yapalım, hangi sınıfları istersiniz felan dediler, daha neler neler :KK52::KK52:

pazartesi başlayacam inşallaaaaaaahhh

bu arada feryal ben de taaaammm bi KOVA KADINIYIM; özgürlüğüme düşkünüm en öne çıkan özelliğim bu.bi de akıl almayı müdehaleyi hiç sevmem

yahu herkes nerde..arap atları nerdesiniiiiiiiiiiiiiiizzzz :KK52::KK52:

Son düzenleme:
özom hoşgeldin kimsecikler yok yawrum ya işin hayırlı olsun tekrar kova burcusun ha bazı yerlerdede benim yükselen kova çıkıyor bazı yerlerde oğlak bilemedim yan.Kovalar biraz havalı olurmuş öylemisin kız sende?

alalunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileymiş anaaaaaammm sevindim yaaaaaaaaaaa,topiğin her günü böyle hamiş haberleriyle dolsun inşallaaaaahhhh, uğurlu topiğimiz ilk günden boncuk geldi yaaaa

teeeeeeyyy teeeeyyy kalkın halay çekelim , dililililililiiiiiiiiiiiiiiiiii, ahey aheyyyy

:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: (iyice urfaya bağladım haa :KK9:)

bundan sonra her hamiş haberinde halaya kalkıyoruz taamammı :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

çekelim tabi çekmezmiyiz..

ama zıldıklar sana.sen iyi becerdin :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ben azcık göbek atayım :21::21::21::21::21::21::21::21::21:

Ben bugün regl olduğum için çok katılamadım size.İlaç içmemekte diretiyorum ama ilk 2 gün ağrım oluyor.Yata kalka idare ediyorum artık.

Sizde ne var ne yok bakalım.Boncuğumuzda geldi.MaaşAllah keyifler yerinde.

Mrb kızlar. oyy oyy ben burda yokken ne gelişmeler yaşanmış. 2-3 saat girmesem mutlaka bişiler oluyo, çok da ayrı kalamıyorum gerçi iyice bağımlısı oldum buranın da sizlerin de.
evime usta falan geldi, ev talan tabi usta girdi mi böyle oluyor, süpürge açtım yemek yaptım vs öle geçti işte.
oz_lem işin hayırlı olsun arkadaşım, senin adına çok sevindim :)
alaluna ALLAH sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin bebeni inş. o kadar sevindim ki, bir an kendimi senin yerine koydum da yerimde duramazdım heralde, Hislerini tahmin edebiliyorum yani.
İlk hamişimiz geldi bu topikte, geri kalanımız da patır patır dökülür inşşşşşşşaaalllaaaaahhhhhh.
Bu arada baktım da benim burcumdan kimse yokmuş :KK43: Ben de tam bir aslan kadınıyım. Yükselenim de akrep.

özom hoşgeldin kimsecikler yok yawrum ya işin hayırlı olsun tekrar kova burcusun ha bazı yerlerdede benim yükselen kova çıkıyor bazı yerlerde oğlak bilemedim yan.Kovalar biraz havalı olurmuş öylemisin kız sende?

hahahaha heee çookk havalıyım :KK37: dışardan görenler çok soğuk bulur ama bi merhaba yeter bana ısınmaları için çok sıcak kanlıyımdır da :KK53:

yehan gördü fotoloramı o söylesin nasıl göründüğümü :KK52:

çekelim tabi çekmezmiyiz..

ama zıldıklar sana.sen iyi becerdin :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ben azcık göbek atayım :21::21::21::21::21::21::21::21::21:

heee tamam abla ben zılgıt çekeyim sen de göbek at :KK52::KK52:

X