RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

evde halaya durdum bu sevdalar boşuna leee bu sevdalar boşuna diye bağırıyom kuyruğuma basılmış gibi:KK52::KK52::KK52:

eşim de tuhaf tuhaf bakıyo noluyo sana diye :KK37: :KK52:

İyi akşamlar bende geldim :))) . bugün doktora gittim . gebelik yokmuş . doktor polikistiklerin var buda yumurtlamanı tembellştiriyor dedi progesterona başlattı bugün itibariyle bu kolay hamile kalmanı sağlar dedi. 5 gün içicekmişim sonra 10 gün içinde hasta olurmuşum . bu arada folik asitimide içmiş olurum . daha düzenli beslenirim . yumurtlama günlerimi takip edicem denk getirmeye çalışıcağım ... sizler nasılsınız?

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr..hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm:)
bu sabah test yaptım çok şükür pozitif :)) haftaya da ilk kontrolüme gidicem inşalllah.rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.
benim için dua eden bütün arkadaşlarım,inşallah allahım gönlünüze göre versin.
hepinizi öpüyorum, çok saolun..

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Darısı hepimize inşallah listemiz baştan aşağı HAMİLE :nazar: dolsun. :KK49:

İyi akşamlar bende geldim :))) . bugün doktora gittim . gebelik yokmuş . doktor polikistiklerin var buda yumurtlamanı tembellştiriyor dedi progesterona başlattı bugün itibariyle bu kolay hamile kalmanı sağlar dedi. 5 gün içicekmişim sonra 10 gün içinde hasta olurmuşum . bu arada folik asitimide içmiş olurum . daha düzenli beslenirim . yumurtlama günlerimi takip edicem denk getirmeye çalışıcağım ... sizler nasılsınız?

iyi akşamlar canım hoşgeldiiinn :KK16: olsun olsun hayırlısıyla inşallah tez zamanda bebik sahibi oluruz
bende de pkos var, incili kadınlardanız yani :KK34:
sana tavsiyem hayıt suyu içmen, adetlerin düzene girer diye

eyy gidim eyyy fıstıklık mı kaldı , daha lolita zamanlarımda Türkan Şoraya benzetirlerdi beni :) eşim hala benzetiyor da ben öle bi tip göremiyorum aynaya baktığımda :)))
Sağol canımsıınnn siz de öyle. Allah huzurunuzu bozmasın..:nazar::nazar:

iyi akşamlar arkadaşlar

Yehan kolay gelsin cnm usta eve girdimi zor hakktende.Turşuyla aran nasıl bugün:)

Özlemcim sevgili hocam seni halaycı başı ilan ettim ben :) her kutlamada görev senin :KK76::KK76::KK76:

evde halaya durdum bu sevdalar boşuna leee bu sevdalar boşuna diye bağırıyom kuyruğuma basılmış gibi:KK52::KK52::KK52:

eşim de tuhaf tuhaf bakıyo noluyo sana diye :KK37: :KK52:
maaşallah canım :nazar: Allah neşeni bozmasın.Arttırsın.

Hoşgeldin esengl hayırlısı cnm.Dediğin gibi sağlıklı beslenir yavruna daha güzel hazırlanırsın.Bizde iyiyyiz cnm şükür hamişimizde geldi bugün :))

eyy gidim eyyy fıstıklık mı kaldı , daha lolita zamanlarımda Türkan Şoraya benzetirlerdi beni :) eşim hala benzetiyor da ben öle bi tip göremiyorum aynaya baktığımda :)))
Sağol canımsıınnn siz de öyle. Allah huzurunuzu bozmasın..:nazar::nazar:

Diyorlarsa vardır bir bildikleri:)

Rainbow ablam usta işi hakkaten zor oluyor, bi gittiler baktım ev talan. halletim neyseki. Daha 5 ay oldu evleneli, bazı mobilyalar maraz vermeye başladı. tekrar bi gözden geçirdiler,monteleri tekrar yaptılar falan.yatak odasında yatağımın yönünü sevmiyordum, ne odayı ne mobilyayı göstermiyordu. Gelmişken yönünü de değiştirin dedim hallettiler sağolsun.Şimdi yatak odamı daha çok seviyorum :) Daha fazla zaman geçirebilirim artık orda :KK1: insan odaya ısınmayınca içine girmek bile istemiyor.
sen nasılsın ağrın var mı ? senin gb benim de ilk 2 günüm çok sancılı geçer ama bu ay ALLAH izin verirse kurtulucam inşallahhhh :KK49:

kızlaaaaarr nereye dağıldınız yaa kociş maç izliyo iki lafın belini kıralım hem özledim sizi :KK19:

Aynen canım benimkide maça bakıyor bende yatak odamı bosaltiyom.gündüz yoktum bizde seni özledik

yeni takım mı aldın canım?neleri değiştirdin?
benim de acayip ev işi yapasım var ama eşim cumartesi nöbetçi o gün yaparım diyorum, bi de hava soğuk salondan çıkamıyorum valla :KK1:
mutfak dolaplarının kapaklarını silmem lazım :KK50:

Selam kızlar napıyosunuz. Ben sıkılıyorum eşim maça bakıyo bir yandanda kurtlar vadisine bende kk ya bakıyım dedim. Şu KK da olmasa napıcam bilmem bayılıyorum buraya sanki manevi bir hava var burda birbirimizi göremesekde burada sizlerle bişeyler paylaşmak çok hoşuma gidiyo. :KK16:

Selam kızlar napıyosunuz. Ben sıkılıyorum eşim maça bakıyo bir yandanda kurtlar vadisine bende kk ya bakıyım dedim. Şu KK da olmasa napıcam bilmem bayılıyorum buraya sanki manevi bir hava var burda birbirimizi göremesekde burada sizlerle bişeyler paylaşmak çok hoşuma gidiyo. :KK16:

dimi yaaa? insan özlüyo, paylaşmak istiyo, gönül bağı kuruyoruz işte ne güzel :KK16:

okulda da giremem napcam bilmiyorum ancak akşamdan akşama gelirim artık, ilk hafta yoğun olabilirim ama elimden geldiğinice gircem, akşamları bekleyin haaa bensiz sohbet etmeyin valla kötü içerik bildiririm bensiz sohbet ediyolar derim :KK1:

X