- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
- Konu Sahibi RainbowColors
evde halaya durdum bu sevdalar boşuna leee bu sevdalar boşuna diye bağırıyom kuyruğuma basılmış gibi
eşim de tuhaf tuhaf bakıyo noluyo sana diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrr..hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm:)
bu sabah test yaptım çok şükür pozitif :)) haftaya da ilk kontrolüme gidicem inşalllah.rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.
benim için dua eden bütün arkadaşlarım,inşallah allahım gönlünüze göre versin.
hepinizi öpüyorum, çok saolun..
İyi akşamlar bende geldim :))) . bugün doktora gittim . gebelik yokmuş . doktor polikistiklerin var buda yumurtlamanı tembellştiriyor dedi progesterona başlattı bugün itibariyle bu kolay hamile kalmanı sağlar dedi. 5 gün içicekmişim sonra 10 gün içinde hasta olurmuşum . bu arada folik asitimide içmiş olurum . daha düzenli beslenirim . yumurtlama günlerimi takip edicem denk getirmeye çalışıcağım ... sizler nasılsınız?
oz_lem hiçde havalı görünmüyor, aksine çok şirin ve güleryüzlü :)
maaşallah canım Allah neşeni bozmasın.Arttırsın.evde halaya durdum bu sevdalar boşuna leee bu sevdalar boşuna diye bağırıyom kuyruğuma basılmış gibi
İyi akşamlar bende geldim :))) . bugün doktora gittim . gebelik yokmuş . doktor polikistiklerin var buda yumurtlamanı tembellştiriyor dedi progesterona başlattı bugün itibariyle bu kolay hamile kalmanı sağlar dedi. 5 gün içicekmişim sonra 10 gün içinde hasta olurmuşum . bu arada folik asitimide içmiş olurum . daha düzenli beslenirim . yumurtlama günlerimi takip edicem denk getirmeye çalışıcağım ... sizler nasılsınız?
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım. Darısı hepimize inşallah listemiz baştan aşağı HAMİLE dolsun.
eyy gidim eyyy fıstıklık mı kaldı , daha lolita zamanlarımda Türkan Şoraya benzetirlerdi beni :) eşim hala benzetiyor da ben öle bi tip göremiyorum aynaya baktığımda :)))
Sağol canımsıınnn siz de öyle. Allah huzurunuzu bozmasın..
kızlaaaaarr nereye dağıldınız yaa kociş maç izliyo iki lafın belini kıralım hem özledim sizi
Aynen canım benimkide maça bakıyor bende yatak odamı bosaltiyom.gündüz yoktum bizde seni özledik
Selam kızlar napıyosunuz. Ben sıkılıyorum eşim maça bakıyo bir yandanda kurtlar vadisine bende kk ya bakıyım dedim. Şu KK da olmasa napıcam bilmem bayılıyorum buraya sanki manevi bir hava var burda birbirimizi göremesekde burada sizlerle bişeyler paylaşmak çok hoşuma gidiyo.