RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

2 gündür de üstümde bi halsizlik var ki, kolumu zor kaldırıyorum desem yeri var. Bi rehavet çöküyo bana bu aralar.. Biraz uzanayım, kocişim yine bulaşıkları yıkıyor :) geldiğimde burda olursanız görüşürüz hatunlarrrrrrr :KK55::KK55::KK55:

durumunu bilmiyorum ama canım bebiş geliyor olmasın:44:

rainbowcum neşe ve karla arkadaşlarımıza 50şer tane yazar mısın canım
kızlar bu arada kusuruma bakmayın bugün işler çok yoğundu toplu şekilde cevaplamak zorunda kaldımmmm:KK17:

durumunu bilmiyorum ama canım bebiş geliyor olmasın:44:

canım 15 kasım bat, bekliyoruz işte. en bunalımlı günlerimdeyim aslında, burda biraz dağıtıyorum işte.. bu arada rainbow ablam sormuştun ama ben atladım onu, turşu isteğim önceki kadar deil ama bu akşam 1-2 attım ağzıma.

Bulaşık makinesi var bacım ama makineye tabak çanak öle doğrudan konmuyor, köpüklü bi şekilde aynen bulaşık yıkarmış gb yıkanıp makineye öle diziliyor. oldum olası yapıldığında koku oluşur diye böle işte. bi nevi yıkıyor yani. önceden yıkayıp kenara koyardım ama şimdi yıkayıp makineye yerleştiriyorum.

hahahaha işkence mi yapıyon kız adama yıkamışken koysun bulaşık sepetine işte :KK9: valla ben çok kirli değilse peçeteyle silip koyuyorum bazen makinaya, zaten fırçam var suda kabasını alıp öyle koyuyorum, biz bulaşık çıkarmada birebir olduğumuz için gün aşırı bazen de hergün çalışıyo hem koku gidericiler var ondan da kullan

canım 15 kasım bat, bekliyoruz işte. en bunalımlı günlerimdeyim aslında, burda biraz dağıtıyorum işte.. bu arada rainbow ablam sormuştun ama ben atladım onu, turşu isteğim önceki kadar deil ama bu akşam 1-2 attım ağzıma.

benimki de 13ü canım inşallah iyi haberler veririzzzz turşu mu bayılırım turşuya canım çekti şimdiiiiii

canım koku gidericim var, gerçi gerek de kalmıyo öle pis koku oluşmadı makinemde ama açınca güzel oluyo mis gb kokması. kızzzzz varyaaaaa bende koku hastalığı var zaten, her odada air wick maşallah ona çalışıyoruz :) bu arada kızzzz varyaaa deyince aklıma şu yalan dünyadaki geldi, pavyonda çalışanın arkadaşı :)

benimki de 13ü canım inşallah iyi haberler veririzzzz turşu mu bayılırım turşuya canım çekti şimdiiiiii

canım aminn inşallahhh isteklerimiz olur. ben 2-3 gündür bi turşu krizindeyim, eşim artık çaresiz kalınca gitti 3 kiloluk bidonla aldı geldi marketten :) ama çok yedim sanırım, bi kötü etti beni. imdi de kim ne yemekten bahsetse canım çekiyo. Dün akşam oz_lem mücverden bahsetti, kalktım yaptım gecenin bi yarısı, o derece :) hayırlara vesile olsun inşallah ama pek bi tuhaf hallerdeyim. B arada adet belirtim felan yok henüz, göğüslerimde sızı başlamış olmalıydı şimdiye kadar. sende belirti var mı adete dair ?

Kızlar ya 2 sepet çamaşır var ütülenecek ama hiç canım istemiyor. Benim gibi çamaşırı sepette bekleyen var mı :KK1:

canım koku gidericim var, gerçi gerek de kalmıyo öle pis koku oluşmadı makinemde ama açınca güzel oluyo mis gb kokması. kızzzzz varyaaaaa bende koku hastalığı var zaten, her odada air wick maşallah ona çalışıyoruz :) bu arada kızzzz varyaaa deyince aklıma şu yalan dünyadaki geldi, pavyonda çalışanın arkadaşı :)

hahahahha evet zerrin değil mi; popo kaldıran tayt gibisin hem güzel hem akıllı, bi de popo kaldıran taytı dünyanın en yaratıcı icadı bulmaz mı öldürüyo beni :KK9::KK9::KK9:

yaavvv sorma bende de koku hastalığı var, kokulu mum, güzel kokulu yumuşatıcı, oda kokuları ama hamileliğinde çok kullanma canım, ben yumoş'un oda parfümü varya pembe olan ona bayılıyorum bi de airwick beyaz gül :KK12::KK12::KK12:

canım aminn inşallahhh isteklerimiz olur. ben 2-3 gündür bi turşu krizindeyim, eşim artık çaresiz kalınca gitti 3 kiloluk bidonla aldı geldi marketten :) ama çok yedim sanırım, bi kötü etti beni. imdi de kim ne yemekten bahsetse canım çekiyo. Dün akşam oz_lem mücverden bahsetti, kalktım yaptım gecenin bi yarısı, o derece :) hayırlara vesile olsun inşallah ama pek bi tuhaf hallerdeyim. B arada adet belirtim felan yok henüz, göğüslerimde sızı başlamış olmalıydı şimdiye kadar. sende belirti var mı adete dair ?

Canım inşallah en kısa zamanda bebişin gelir. Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok yakın. Benimde bat bugün daha bi hareket yok ama sanırım regl olucam çünkü tatlı krizine girdim 2 gündür hissediyorum kırmızılar her an gelir :KK43:

offf airwick beyaz gül benim kokum işteeee, yatak odamda ve mutfağımda o var. ben de yumuşatıcı olarak vernel / yasemin ve aloe veralıyı kullanıyorum bi dene harikaaa bi kokusu var, çamaşırı da dışarda kurutmuyorum hiç, çamaşırlığa asıyorum boş bi odam var orda kurutuyorum, mis gb yayılıyor koku :) kız çok istiyosan ben kendi yatak odamı gönderim sana , öldün meraktan :KK70::KK70:

Ütü konusunda yanlız olmadıgıma sevindim kızlar. Keşke çamaşırı makine yıkadıgı gibi ütülü katlanmış çıksa içinden ne güzel olurdu valla :KK1: :KK1:

Canım inşallah en kısa zamanda bebişin gelir. Adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok yakın. Benimde bat bugün daha bi hareket yok ama sanırım regl olucam çünkü tatlı krizine girdim 2 gündür hissediyorum kırmızılar her an gelir :KK43:

hakkında hayırlısı canım yaaa.. hep diyoruz ya, bu ay olmazsa bi dahaki ay sonraki ay daha sonraki ay, denemeye devam.. umutları yitirmiyoruz, olana kadar :)

Valla bende çok severim turşuyuuuuu hamiş olsam kocişi yollardım şimdi de bu saatte gitmez herhalde:KK1::KK1:
ya hamilelik belirtileriyle adet belirtileri aynı olduğu için seçemiyorum göğüslerim acaip şiş arada kasıklarıma ağrı giriyor ve 2gündür göbişim acaip şiş özellikle akşamları bunlar bendekiler şimdilik ne olduğunu çözemedimmmm:KK14:

X