RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

teşekkürler canımmm..amin inşallahh..33 oluyorum çok güzel bir yaş..cennet yaşı derler yaa.inşallah Rabbim mutluluğu tattıracak bana ve hepimize..

inşş cnm yaaa evet çok guzel bir yaşındasın bende severim 33 u bizim memleketinde plakasıdır ayrıca inşş ana uğur getirsin bukadar bol uçlu bir yıl bence sana bebişinide getirecek inşşş tatlım buna inan tekrardan iyiki doğdun tatlım

bu aradaaa 33 yaşın sana bebekklerr getırsınn hamiş ol o hedıyeyı gıyeme ınsAllahhhh ((
nıce mutlu seneleree eşinle bebgınleeeeeeeee (

herkese günaydınnnn

misyaman canım ben özleme 40 almıştım henüz okumadım akşama okuyabileceğim tüm aldıklarımı.Okuyamadığın için üzülmüşsün ne kadar çok nfes aokursa o kadar iyi .20 yi sen oku istersen.

neşe'ciğim bugün daha iyiyim ttalım.Akşam scorpionsun söylediklerini unutmuyorum korkmak yerine hep yaptığım giibi benim için değerli olduğunu hep hissettiriyorum.Rabbim hayırlı uzun ömürler versin sevdiklerimize..

Yehan'cığım sonunda söyledin demek en kötü gününüz hep böyle geçsin.Daha önünüzde ne heyecanlar var.Keseyi görünce tavan yapacak mutluluğun kalp atışını duyduğunda hıçkırıklara boğulacaksın.Tekmelerini yediğindeyse İşte cennet bu diyeceksin.

Rabbim bu topikteki herkese ve her isteyene sağlıkla nasib etsin inşAllah.Maaşallah BarekAllah

okudummm raınbowww ozlemee inşAllah bı guzel hbrde ondan gelırr o zaman tam şenlenır topikk (

tesekkürler canımmm insallah 2013hepimize mutluluk getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…